yaşım 20 ve ilk sevgilimdi. çok temiz saf ve güzel sevdim onu. aramızda hiç öyle büyük bir kavga ve tartışma olmadı. o da hep derdi daha önce hiç böyle sevilmedim sen çok güzel seviyorsun falan. 2 ay önce aramızda bir soğukluk. tamamen durduk yere. seni özlemek istiyorum çabalamak istiyorum bir süre görüşmeyelim dedi. tamam dedim. bir ara tekrar eskisi gibi olduk ama çok sürmedi. ben hep derdim buna ünilere gitmeyi bekleyelim her günümüz aynı olduğu için sıkılmış olabilrsin diye. hatta bir kere dedim ki eğer benim gözüm başka kızlarda olsa ve seni aldatabilecek bir insan olsam beni daha çok severdin dedim evet olabilirdi dedi. 2 hafta önce buluştuk o gün çok yağmur yağdı dedi çıkalım ıslanalım tamam dedim tuttum elinden deliler gibi ıslandık. o akşam ona şiir attım ve artık çabalamak istemiyorum dedi. ayrılalım dedi. ve ben o sinirle ona senin gönlün fahiş. dedim ve bitirik. ama ben o kelimeden dolayı cidden vicdan azabı çektim çünkü bana ve o güzel saf sevgime hiç yakışmadı. o bir arkadaşına da demiş ki iyi oldu gerçek yüzünü gördüm bir daha onunla olmaz demiş. acayip koydu gittim evin önüne akşam, çıkmadı telefonla konuşalım dedim tamam dedi telefonda transa geçtim anılardan bahsettim ilk defa ağlaya ağlaya özür diledim ve bitirdik. hemen mesaj attı ağladığın için huzursuz oldum vsvs derken o gündür konuşmadık. 2 haftadır biraz kötü durumdayım yakın zamanda doğum günü mesajı atmayı düşünüyorum. sizce beni özlüyor mudur tek istediğim değerimi bilsin. unutma konusunda iyi gidiyor gibiyim ama cidden bazı zamanlar o kadar yoğun hislerde oluyorum ki kendimi zor tutuyorum yazmamak için. aramız iyiyken demiştim ayrıldığın biriyle tekrar birlikte olur musun diye ve o da aldatma değilse olur demişti. biz ayrıldığımız zaman instagramdan eski erkek arkadaşına takip atmış ve geri çekmiş üstelik çocuk aldatmıştı. yani onu unutamadığını düşünüyorum. o iyi bir insan namaz kılan bir insan. ama gerçekten benim duygularımla oynadı gibi düşünüyorum. sizden samimi tavsiye bklyrm.
Güncellemeler
+1 yıl
soyut bir insanım ve şiir okumayı çok severim özellikle kapalı şiirleri. ama onunla hayatımın en güzel anılarını yaşadım bu anılar unutulur mu? durup durup aklıma geliyorlar. ilk sevgilim olduğu için unutmak mümkün mü? ve sizce beni özler değerimi anlar mı? ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer