6 yıllık ilişkim bitti ve çok bedeller ödedim bu ilişkide arkadaşlar izmire git gel mekik dokudum bir kere ayağına gittim benle görüşmedi 128 gün sonra döndü bana herşey çok güzeldi ondan sonra ta ki 55 gün öncesine kadar tartıştık ve hangi adımı attıysam oralı olmadı seni seviyorum dedim ben seni sevmiyorum dedi bende whatsaptan bir durum attım “vazgeçmeye mecbur bıraktığın o gönlü hatırlarsan elin o telefona gitmesin”diye sonra bu mesaj attı anneme rezil ettin beni emeklerimi çöp ettin defol git dedi dayanamadım bir mesaj attım öfken geçtiğinde konuşalım zamanın bir önemi yok diye babası aradı lütfen kızımı rahatsız etme dedi. İkimizinde ortak duası vardı rabbim bizi ölüm anında bile ayırmasın diye ama şu an ayrıyız her yerden engelledi dünde sabaha karşı 4 te Facebook hesabından engellemiş sizce ne yapmam lazım bundan sonrası için yardımcı olur musunuz? Hepinize iyi bayramlar dilerim rabbim gönlünüzden geçen bütün güzellikleri sizlerin kaderine hayırlı kılsın inşallah
Aloneman3 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Hayırlı bayramlar duana amin diyerek başlıyorum soru cevabına😊 sen elinden geleni yapmışsı ve kızı yeterince rahatsızda etmişsin çabalarınla zaten babası girmiş araya artık birşey yapma bırak engelledin bekle gör zaman geçsin biraz kendine gelsin belki engeli kaldırır ve o zamanda sen istemezsin belki, sen kendini dinle biraz bence artık arama durum atma sessiz kal derim.
012 Yorumla- +1 yıl
Peki sence düzelme ihtimali var mı özleme geri dönme en azından yollar ayrılacaksada bu şekilde olmamalı onlarca acı tatlı hatıra var
- +1 yıl
Zamana bırak özler pişman olur gelir yine.
- +1 yıl
Her yerden engelleyip babasına aratan insan geri gelir mi ki?
- +1 yıl
Gelsede gelmesede sen gelmeyecek gibi zamana bırak ve hayatına devam et artık rahatsız etme kızı senin için iyi olmaz adın sapığa çıkar bak.
- +1 yıl
Hiç bir zaman rahatsız etmedim ve şu an ulaşamam da zaten aklına gelecek her yerden engelliyim
- +1 yıl
Sen onu rezil edecek ne yaptın birşey yaptınmıki seni böyle heryerden engelledi?
- +1 yıl
Kıza yaptığım şeyi sana anlatayım bana bir erkek hocasının fotoğrafını attı biraz konuştuk kıskandın mı hayatım 😂 dedi bende dürüstçe evet dedim bunu duyunca hakaret etmeye başladı her yerden engelledi bende dayanamadım bir kaç gün sonra özür dilerim seni seviyorum diye mesaj attım ben seni sevmiyorum dedi canın sağ olsun dedim sonra nasılsın diye mesaj attım 2.5 saat döndü sanane dedi bende neden geç yazdın bişey mi oldu dedim bağırdı çağırdı yine hakaret etti yine engelledi sonra bende whatsapa bir durum attım “vazgeçmeye mecbur bıraktığın o gönlü hatırlarsan elin o telefona gitmesin”diye bunun üstüne mesaj attı annem durumu gördü herşeyi anlattım seni artık istemiyor ayağımıza sıktın ayrıldım senden dedi en sonunda 3-4 gün falan geçti bu bize yakışmıyor zamanın bir önemi yok öfken geçtiğinde bana dönüş yap konuşalım biteceksede böyle bitmesin 6 yılımızı verdik birbirimize dedim babasına arattı işte kızımı lütfen rahatsız etme ders çalışamıyor ikinizde bu durumu kabullenin diye
- +1 yıl
Kıskandığını duyunca bir insan hakaret etmezki ama, acaba sen hakaret ettinde annesi babası görmüşde rezil olmuş olmasın? ve belkide beni rezil ettin demek istediği şey budur. kararlı birisi ise ve seni kafasında bitirdiyse dönmez.
- +1 yıl
Hiç bir zaman hakaret etmedim etmemde bu konularda kulağıma küpe yoluma ışık bir söz bilirim veda hutbesi 8. hadis Kadınlar size Allahın emanetidir üzmeyin incitmeyin der Peygamber efendimiz hz Muhammet sav aksine allahta şahit her defasında hakaret işiten ben oldum adamlığımdan erkekliğimden yeri geldi fiziğime kadar
- +1 yıl
Ne diyorsun şimdi bekle bir umut belki oda seni özler bir yerde dayanamaz yazar arar mı diyorsun yoksa ne yap et unutmaya çalış mı diyorsun?
- +1 yıl
Zamana bırak diyorum ben mademki durum bu yapacak başka birşey yok.
- +1 yıl
Bütün bu olumsuzluklara rağmen özler mi peki bunu merak ediyorum merak eder mi bir gün öfkesine değil sevgisine ve hasretine yenik düşer mi sence?
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılÇok şaşırdım ya nasil böyle 6 yıllık ilişki yi birden çöpe atiyorlar o kadar fedakarliklara rağmen 🤦♀️ senin şu an yapacagin tek sey eğer ayrilalı 3 haftayı gectiyse ve sen o süre içinde uğrastiysan ve sonuc alamadiysan her yerden engelle. Cok ciddiyim bak sen engelle seni böyle yüz üstü birakan birisi kim oluyoki ya kendini cok bisi sanip havalanmasin. Engelle her yerden hic bir yerden de takip etme. Normal yasantina devam et için icini yesede belli etme. Umursamaz davran hikaye story falan at. Arkadas ortaminda da fazla bahsetme sen bahsettikce sanki bidaha yasamis gibi tazelencek. Adini ağzina bile alma. Zamanla unutuluyor her şey inan.
013 Yorumla- +1 yıl
Ay kusura bakma ya sinirleniyorum böyle seylere nzbxbz ne yazdığını unutmuşum. Onun engellemedigi bir yer varsa sen engelle ya da engelini acarsa falan sen engelle iste
- +1 yıl
Evet cok acimasiz ama dediğim gibi elden bir sey gelmez hayat devam ediyor. İyi bir kariyerin var sanırım onunla ilgilen umursama. Biri gider biri gelir gerçekten. O olmadan öncede hayat devam ediyor du.
- +1 yıl
Ya şahsen bence o biraz sıkıldı ya da aklına başkasi girdi. Böyle uzun iliskilerde bir süre sonra mesela baska bir erkek ilgi gösterdiginde ya da senin verdigin ilgiden daha farklı bir ilgi gördüğünde bir anda o tarafa heveslenebiliyor yani benim aklıma bu geldi.
- +1 yıl
Hayir büyük konusmamak lazım ama yapmazdım. Dedigim gibi bence başkasi var ama o da geçici bir heves. O hevesi bittiginde 6 yillik iliskiden sonra yani cok sacma gelicek. O hevesi bittiginde ki bence 1 2 ay sürer en fazla sana yazabilir ya da özleyebilir yani ama bilemem
- +1 yıl
İyide senden ayrıldı bitirdi ki sen o wp durumunu attın durduk yere değil ki? Keske söyleseydin sonradan cok icinde kalıyor. Lafini vermek lazim böylelerine
- +1 yıl
Saçmalıkk tam bir bahane kendi kendine uydurmuş kızların basından def etmek icin söyledikleri yalan. Yok annem böyle dedi babam şöyle dedi. Ayrica sakın dogum gununde mesaj falan atma sakınn hatta o gün arkadaslarinla takil eğlen foto at
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnneme rezil ettin beni emeklerimi çöp etti defol git demiş sana kız. Herkes bu kısmı es geçmiş. Acitasyon yapma bence sevmeyen biri 6 yıl ilişkisini yürütemez. Fedakarlık yapan bir tek sen değilsindir karşı tarafta yapmıştır, emek verende sadece sen olmamışsındır. Kıza kim bilir ne yaptın, nasıl üzdüysen artık.
026 Yorumla- +1 yıl
Kıza yaptığım şeyi sana anlatayım bana bir erkek hocasının fotoğrafını attı biraz konuştuk kıskandın mı hayatım 😂 dedi bende dürüstçe evet dedim bunu duyunca hakaret etmeye başladı her yerden engelledi istersen özledim ss leride atarım inanman için acitasyon yaptığımda yok sonra ben defalarca adım attım özür diledim seni seviyorum dedim oralı olmadı ağza alınmayacak hakaretler işittim yetmez gibi birde hepsinin ss ini atayım istersen?
Cevap sahibi+1 yılGerek yok.
- +1 yıl
Yanlış anlama beni yorumlarına saygım sonsuz ancak bir düşün zihninde 6 yıl nerdeyse ergenliğinden olgunluğuna kadar hayatı sevdiği için yollarda geçen bir insan dualarının ve hayallerinin baş köşesine koyduğu bir insana kötü davranmaz bana ailem bunu öğretmedi ve ben demiyorum bütün emekler benim sevgi gibi aşk gibi emekte karşılıklıdır sadece bu kadar basit bişey yüzünden benim gözden çıkarılmam zoruma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılBana kararlı gibi geldi. Ümitlenme derim. Bilmiyorum ki bir insan bu kadar çok sevilirken bu nankörlük neden? 6 yıl sevgin baki kalmış kolay değil bu. Millet daha 3 ay ilişki yürütemezken
- +1 yıl
İşimden dolayı bir gün beni kıskanmasın aramız bozulmasın diye sağa sola kafamı çevirmedim düşün yani bir insan seni toplam 10 saat görcek diye ölümle burun buruna yolculuk yapıp maddi ve manevi tonlarca ağırlığın altına giriyor bu yapılan karşısında tekrar düşün ben ne yapmış olabilirim onlara ki annesi beni istemesin nasıl bir kötülük verebilirim yaşadığım ilde kız mı kalmadı izmire gidip geleyim gerçekten saf temiz duygularla sevmemiş olsam neden yapayım bunları
Cevap sahibi+1 yılBak kardeşim seni tanımıyorum ama illa ki kendince haklı sebepleri vardır. Belki çok ilginlen boğdun, belki hep huyuna gittin, belki hep zıtlaştın ne bilim mutlaka olumsuz şeylerin vardır ve artık tak etmiştir. Belki de seni maddi anlamda sömürdü belki de sevgin egosunu tatmin etti. ya da sevgisi bitti artık sana karşı bilemem ki
Cevap sahibi+1 yılİnsan nankör olunca kapında da yatsan fayda etmez, benim için ne yaptın ki der, ya da yapmasaydın der
Cevap sahibi+1 yılAh be bu hatunun sana karşı saygısı yokmuş ki egosunu tatmin etmiş.
Cevap sahibi+1 yılHaydaaa
Cevap sahibi+1 yılBen zannetmiyorum ki yazsa bile dönme derim, belki şu an hayatında biri var sen demene tahtası olma sakın, aradığı mutluluğu onda bulamayıp sana dönmesine müsaade etme
- +1 yıl
Bende zannetmiyorum yazcağını ama işte sormak istediğim bir soru ve etmek istediğim iki çift laf olduğu için merak ediyorum birazda yazarmı diye bir kadın ayrıldıktan ne kadar süre sonra özler peki? Erkeklerde bu durum sıkıntılıymış biraz geç özlermiş bende tam tersi oldu 55 gündür karalar bağlamış durumdayım kadında ne kadar süre sonra acaba napıyo iyi mi vs gibi düşünceler çıkar ortaya
Cevap sahibi+1 yılKadının sevgisi bittiyse asla aklına gelmezsin, 55 gün çok uzun, ben 2 gün dayanamıyorum ayrılığa, onun sesini özlüyorum, dayanamayıp yelkenleri suya indiriyorum
- +1 yıl
Bir yanımda diyorki özlese arardı sevse dayanamazdı senin için yanarken o uykuya dalmada biile zorlanmaz boşver diyorum ama olmuyor işte boşveremiyorum bide nasıl inatçı biri anlatamam düşün yani sevgilisiyim kuaföre gidiyor aşkım şu tarz kessende çok güzel olur ben çok yakıştırıyorum sana derdim kızardı buna bile üstümde hak mı iddia ediyorsun derdi sanki ben o an ne demişim
Cevap sahibi+1 yılSert bir kız belli ki
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef
Cevap sahibi+1 yılAllah gönlüne göre versin 🙏
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar Ne Diyor
3
+1 yılBoşver giden gitsin gidene yol vermek düşer kalana hiç umurunda olmasın
031 Yorumla- +1 yıl
Zoruna gidebilir kıymet bilmeyene kıymet verilmez zaman geçtikten sonra ne demek istediğimi anlarsın
- +1 yıl
Pişmanlık duyacak ama sen oralı olmayacaksın
- +1 yıl
İnsanlar nankör işte ne zaman napacaklarını bilemeyiz sen sen ol anne ve babadan hariç kimseye güvenme çünkü bir onlar karşılıksız seviyor
- +1 yıl
Allah onların eksikliğini göstermesin inşallah peki bir bayan olduğun için sana soruyorum pişman olma süreci sence ne kadar zamanda olur ya da özleme evresi 6 yıllık ilişkiden sonra ve engellemeler çok gaddarca değil mi? Sen olsan sende mi engellerdin onun gibi karşındaki insanı
- +1 yıl
İçimde hersey bittiyse hiçbir şey hissetmiyorsam engellerim ben
- +1 yıl
Başkasını bulduysa vazgeçer
- +1 yıl
Güvenme istersen o kadar
- +1 yıl
Atar merak etme
- +1 yıl
Saçmalama o zaman kadar mesaj atmazsa atma
- +1 yıl
Tabiki o 6 senenizi gözden çıkarmış sen neden hala çırpınıyorsun
- +1 yıl
Yedirceksin ya bir o mu var sırf 6 yıl geçirdiniz diye kendini ona şartlama belki kaderim değil bitmesi gerekiyordu bitti yeni gelene fırsat ver
- +1 yıl
Kaç yıllık evlilikler bitiyor birde bu açıdan bak
- +1 yıl
Bol bol dua et hayırlısı iste
- +1 yıl
Allah’a havale et mutlaka bir karşılığı olacaktır
- +1 yıl
Daha yeni çünkü zamanla alışacaksın umrunda olmayacak
- +1 yıl
Vazgeç artık ya giden gitmiş o gelse bile sen isteme
Unut gitsin değmez hayat işte
01 Yorumla