Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim bitti sizce ne yapmalıyım?

Olay şöyle 4 yıllık ilişkim var kavga dahi etmedik bu süre içinde ayrılık lafı bile geçmedi sevgilim 4 yıl boyunca söylemesi değil düşündüğü şeyi bile yaptım ne isterse yaptım senden şunu istedi sen yapmadın diyemez kimsede o derece herşeyi yaptım çokta seviyorum herşeyden çok ama ben bi hata yaptım onun bi kız arkadaşı bana yazdı sevgilisi ile arasındakileri anlattı ne yapmam gerek sence beni seviyomudur hevesi geçer benden ayrılırmı vs diye sordu bende kendi ilişkimden örnekler vererek durumu anlattım cinsel içerikli kızın yaşadığı şeyler bende cinsel hayatımızdan örnekler verdim sonra gece geç saatler olunca durum farklı yerlere gitmeye başladı ve konuşmayı bitirdik bir daha asla konuşmadık tabi kız konuşmanın ekran kayıtlarını saklamış aradan 1 yıl falan geçti kız ekran kayıtlarını sevgilime attı ama konuşmaların arası silinmiş vaziyette içerikler değiştirilmiş şekilde attı sonra kıza dava açtım kız korkup sevgilime gerçeği anlattı ben konuşmalarla oynadım aslında bana bunları yazmadı sadece örnekler verdi diyerek açıkladı sevgilimde sen beni aldattın diyerek benden ayrıldı ama kızla ne birlikte oldum nede onu arzuladım öyle bir konuşma geçmedi veya bi görsel video paylaşımı olmadı ben onu çok seviyorum ve bi çıkar yol arıyorum bana tek söylediği şey sindiremiyorum bu yaptığını gözündeki pişmanlığı görüyorum ama değerli olduğumu göremiyorum bunu bana hissettirmen gerek güvenimi kazanman gerek sana inanmamı sağlaman gerek diyor bende çaresiz kaldım ne yapabilirim?
Arkadaşlar 4 yıllık ilişkim bitti sizce ne yapmalıyım?