Tinder aracılığıyla tanıştığım bir çocukla sevgili olduk. 1,5 ay sürdü. Ayrılık sebebimiz çok saçma ama size danışmak istiyorum. bundan 3 gun önce çok soguk cevaplarla beni kızdırdı bende trip atayım derken ipin ucunu fazla kaçırıp olayı ayrlıga getirdim. benden önce aşık olduğu bir kız varmış, aklıma hep bu kız geliyordu bu yüzden tutamadım kendimi.
sonrasında peki dedi o gun konusmadık hiç. ertesi gün pişman olup aradım açmadı telefonu. arkasından yazdım yazdım yazdım bir suru sms attım whassaptan yazdım heryerden engelledi ve yazdığım herseye "sen beni siktirettin benim artık seninle işim olmaz" diyerek küfür filan ediyordu (-ki ben asla küfür etmem ve etmedim)
kendimi anlatmaya çalıştıkça daha çok batırdım. en son dun sabah uzun bir mail attım. mailime bir paragraf cevap verip olayı tamamen bitirdi ve beni ordan da engelledi.
Şu an hiç bir yerden ulaşamıyorum ve aslında ulaşmakta istemiyorum.
çok çaresizce biliyorum ama ben bu adama aşık oldum ve geri arasın istiyorum. nolur yardımcı olun ne yapmalı?
beni önemsiyor mu bilmiyorum. napmalıyım bilmiyorum.
sonrasında peki dedi o gun konusmadık hiç. ertesi gün pişman olup aradım açmadı telefonu. arkasından yazdım yazdım yazdım bir suru sms attım whassaptan yazdım heryerden engelledi ve yazdığım herseye "sen beni siktirettin benim artık seninle işim olmaz" diyerek küfür filan ediyordu (-ki ben asla küfür etmem ve etmedim)
kendimi anlatmaya çalıştıkça daha çok batırdım. en son dun sabah uzun bir mail attım. mailime bir paragraf cevap verip olayı tamamen bitirdi ve beni ordan da engelledi.
Şu an hiç bir yerden ulaşamıyorum ve aslında ulaşmakta istemiyorum.
çok çaresizce biliyorum ama ben bu adama aşık oldum ve geri arasın istiyorum. nolur yardımcı olun ne yapmalı?
beni önemsiyor mu bilmiyorum. napmalıyım bilmiyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer