Ailem boşanmamı istiyor, ne yapayım?

3 Yıldır evliyim. Karımı da çok seviyorum. Evliliğimizin ikinci yıldında askere gittim oda özel sektörde çalışıyordu ailemin yanında kaldı ben askerdeyken. Askerden gelince boşanmamı istediler bizde eşimle yaşadığımız şehri terk edip başka şehre yerleştik. Bu şekilde biteceğini sanmıştım herşeyin.

Ben askerdeyken kardeşime sormuştum annemle eşim devamlı kavga ediyor hangisi haklı diye. O da ikiside birbirinden beter demişti bu benim için referans olmuştu diyebilirim.

Şimdi annem eşimin ben askerdeyken telefonda eski sevgilisiyle konuştuğunu söylüyor, ve işyerinde de bazı kimselere o zamanlar ben bekarım demiş diyor. Annem ve bir kuzenim bu iddaların sahipleri. Askerdeyken askerliğim yanmasın diye söylememişler sözüm ona.

Bu iddaları eşime sordum inkar etti. Zaten yapmış olsaydı da kabul etmezdi eminim. Biz görücü usülüne yakın evlendik ve her geçen gün birbirimizi daha çok sevdik.

Ne yapmalıyım bilmiyorum...
Güncellemeler
+1 yıl
şu anda bir sorunumuz yok ama ben askerdeyken kavgalıydık ve şimdi o zamanlar ''ben bekarım'' diye kendini tanıttığını bir kaç kişiden duydum tabi o bunu şiddetle inkar ediyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Herkesi dinledim. Eşim inkar ediyor zaten aksi düşünülemez de. Beynim onun yalan söylediğine hükmediyor. Ama ben askerdeyken ne yaptığını hiç öğrenemeyeceğim. Zaman geri alınmıyor maalesef, bir kurnazlık edip öğrenemezmiyim diye zorluyorum beynimi.
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim beni eğer aldattıysa sözde dahi olsa sevdiği için kendisinden ayrılmamam için bu yalanı hayat boyu saklayacak mı benden ?
Ailem boşanmamı istiyor, ne yapayım?