Ben ailemin zoruyla kendimden 15 yas büyük biriyle evlendirildim eşim bana kötü davranmıyor ama bir türlü sevemiyorum annem hep seversin diyo ama yok his falan.. boşanmak istiyorum ama babamlar geri dönemezsin diyo eşimde beni öldürmekle tehdit etmişti.. kaderime razımı olayımm.. yoksa ölümü göze alıp gidiyşmmi.. nolur ciddi cevap verin şu an çok kötüyümm..
Cevabın nedir?
+1 yılHer bayanın B planı olmalı. Bu nedir, evliliğin süresince kenarda bir birikim yapmak. İşte bu zamanlar için. Öncelikle böyle olmasını kimse istemez dileğim yuvanın kurtulması. Sen bu konuyu fikir olarak dahi buraya yazıyorsan zaten sen ayrılacaksın bunu kesinlikle yapacaksın. İnsanın fikri neyse, zikride o olurmuş. Sonuç olarak sen o kişiye mahkumsun eline bakıyorsun. Olmasını istemem fakat tamam sende mutlu olmak en azından güvendiğin bir omuz istiyorsun seni düşünmesini istiyorsun. Bu şekilde bir ilişki yaşamayı dene. Hiç bir kadın eşini aldatmaz. Öldürsen aldatmaz ama taki erkek eve geç gelmelere başladı ise yazdıgın gibi dövdü sövdü ise en önemlisi eşine gereken ilgiyi vermiyor ise işte o zaman ister istemez karşı cinsten birine güvenmek istiyor. Kendini huzurlu hissedeceksen bunu dene en azından bu süre zarfında birikim ve bir plan yapmış olursun. Ve flört edeceksen de çok dikkatli olmalısın.
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatayımmı yani bu günah olmazmı
- +1 yıl
eve gidersem öldürüler diyorsun.. boşanırsam kocam öldürür diyorsun. bu ikisi olmassada aşağda yorumda yazmıssın intahar etsem. Ölmeyi bayılmak mı sanıyorsun. Hayata insan bir kere geliyor güzellikleri yaşamak varken. En büyük günahlardan biride kendi hayatına son vermek. Ama sen bunu düşünüyorsun. Sakın bu şekilde bir delilik yapma. Gerek yok.. Sana bir söz söyliyim aklından çıkarma " Günler ne kadar zalim olursa olsun geçmeye mahkumdur." yanı bu günlerde gün gelecek geçmişte kalacak.
Soran+1 yılGünler gececekte ya hep böyle gderse bu adam beni bırakmaz ölmesinimi bekliyimm.. ahh zamann.. gençliğim gidiyor
En İyi Cevaplar
beni dinlersen bak kardeş tavsiyesi hazırda olan yuvanı yıkma çok pişman olursun olaylara birazda pozitif bak yuvana sahip çık pozitif ol kocanı sevmeye çalış onunla iyi geçin güler yüzlü ol sevgini hissettir bak sonra yüzde yüz nasıl değişiyor olayın seyriyeti kocan bastığın yere toprak olur her dediğini yapar seni daha çok sever
215 Yorumla
Soran+1 yılO beni seviyor ama ben bir türlü ısınamıyorum yok aşk falan olmazz.. benden çook büyükk hiç uyuşmuyoruzz
Soran+1 yılNe kadar iyisiniz ya burada yorum yazanlar ağlayarak okuyorum yemin ederimm ailem sizin kadar düşünmüyo beni..
- +1 yıl
benide kardeşin bil yuvan mutluluğun herşeyden önemli allah büyük o merhametliler merhametlisi dua et kalbine yaradan aşk sevgi katsın dost var düşman var yuvan tehlikeye girerse hem dost hemde düşman sevinir yıkılırsada olanı yıkma onar eksik taşları yerine oturt bak nasıl düzenin olur biraz da gözü açık ol gözün kulağın oynasın kocanı bile sen çekip çevir dozunu aşırmadan elbet allah sana yardım eder inşallah
Soran+1 yılÇok tesekkür ederimm yaa çokk sağoll ne kadar iyisinn.. Allaha sığınıyorumm ama içime sevgi aşk girermi bilmiyorumm..
- +1 yıl
Bak laf dinle güzelim boşanmış kadının toplumumuzda direk hayata 1-0 yenik başlıyor demektir. Doğru insanı bulmakta zorlanırsın. Her tanıştığın erkek sana seks objesi olarak bakacak. Arkanda seni koruyacak, sana destek olacak kimse yoksa heba olursun.
Soran+1 yılBoşanrsam kimsem olmayacak zaten boşanmak dediğim kaçıp gtmek kimlikte evli yazar yine boşamaz beni..
Soran+1 yılYaa sen ne kadar iyi birisinn.. tamam gercekten bundan spnra aklımı başıma alıp en azından denemeye calışcam hayatımdan tat almaya çalışıcam ama sırf bu yazdıkların ikna etti çünkü benim annem babam bile bu kadar iyiliğimi istemedii.. seni seven ve seninle evlenen ne kadar şanslı inşallah çok mutlu olursunn
Soran+1 yılAmin inşallah çok güzel bir hayatın olur.. desteğin için çok sağol iyiki senin gibi insanlar var.. Allah razı olsunn hep seninle olsunn
- +1 yıl
İnsan sevemedikten sonra 3 yıl sonrada sevemez 10 yıl sonra da neden kendini topladıktan sonra karşılıklı değer bulabileceği birine denk gelmek ya da bulmak yerine kendi yıllarını harcayıp harap etsin ki ilk boşanan o olmayacak ya da son boşananan neden hayatını birini sevebilirim belki ilerde diye ömrünü çürütsün ilerde çocuk olucak o çocuk da maf olucak ikisinin arasında olmayacak yani şimdiden bitmesi en doğrusu
Seni oldurcegini soylerken ses kaydi falan al elinde ciddi bir kayit olsun. Sikayet et ve bosanma davasi ac davadada bunu kullanirsin. Insan her turlu biyerde is bulur sonucta. En basta zorlanirsin ama hersey bigun duzelir onemli olan senin istemen ve cesaret etmen
10 Yorumla
+1 yılEger istemiyorsan, sığınacak bir yerin varsa boşan. Sığınacak bir yerin yoksa da kadın sığınma evleri var oralarda huzurlu olabilirim diyorsan, iyice düşün.
13 Yorumla
Soran+1 yılYok oralarda ne işim var kimsem yokk öldürürler beni..
- +1 yıl
Kadın olarak sen çok güçlüsün ve unutma ki kadın sığınma evleri herkesin hakkından gelip seni korumasını bilirler. Kimseden korkun olmasın.
Soran+1 yılAma hep ölen kadınları görüyorum dahada korkuyorumm.. aşiretleri geniş güçsüzüm onlara karsı..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
15Cevap
+1 yılBüyü bozma yaptıracaksanız mutlaka iyi araştırın valla. Şakaya gelmeyen konular bunlar. Bana da büyü yapıldı her günüm zindana döndü.
Eski nişanlım büyü yaptırmış bana. Ne zaman işim olacak gibi olsa olmuyordu. Yani hayatıma giren her insan bir türlü bana ısınamıyordu onun yüzünden çok zor günler yaşadım. Tüm bunların üstüne kabuslar aksilikler derken büyü bozdurma için araştırma yaptım. Medyum ali hoca adında bir hocayı buldum medyum ali. com sitesi bu arada incelemek isteyenler için. Hocaya durumu anlattım bana evin içinde birkaç yer sordu. İlkinden bir şey çıkmadı. Sonra tekrar bakım yaptı, banyoda gizlenmiş bir şey buldum, anneme sordum hiç haberi yok. Ufak bir kese kağıdı. İki gün açma dedi, sonra bazı dualar verdi onu okudum, kendisi de büyü bozma çalışması yaptı. Bir kemik parçası gibi bir şey çıktı içinden, etrafında bir sürü arapça yazı ve şekiller vardı. Bunu suyun altında iyice parçaladım hocanın dediklerini takip ederek.
Büyüyü bozduktan bir ay sonra hayatımdaki tüm sıkıntılar çözüme kavuştu diyebilirim. Evlilik işleri açıldı, işe girdim, maddi sıkıntılarım çözüldü. Ali hoca bu konuda benim için bir dönüm noktası oldu. Sadece büyü bozmda değil diğer konularda da çok desteği var bana, derdimi dinledi, abilik etti. Bu gibi olaylarda yardıma ihtiyacınız varsa mutlaka ali gürses hoca gibi güvenli medyum hocaları tercih etmeniz lazım.00 Yorumla2 yol var. Çekip başını gidersen eğer ne kadar yok dersen de sonuçta dulsun ilerde hayatına her giren erkek senden bişi beklicek ve sen de yapacaksın.
Kalırsan da sevgiyle olmasa da ( Aranızda var mı bilmiyorum ) saygı çerçevesinde temiz bir yuvan olabilir. Yaş günümüzde artık büyük bir problem değil ve olmamalı bence.
Aile kurmak aileye sahip çıkmak da sevgiden değil saygıdan geçer. Bir ailede saygı varsa huzur olur. Sevgi değil.12 Yorumla
Soran+1 yılSaygı var tabi bencede çok haklısınn..
aile eş koca abla kardeş biryere kadar şayet seni anlamiyorlarsa ya da anlaşıyış göstermeyip aksine tersine davraniyorlarsa kendi kararlarini herzaman kendin alman gerektiği gibi kendi hayatinida istediğin gibi yaşamalisin sen bir bireysin ne yapmak istiyorsan onu yapmalisin..
34 Yorumla
Soran+1 yılBabamda kocamda öldürmekle tehdit ediyolar.. doğuluyuz aşiret var. Liseden mezun oldum okumama bile müsade etmefiler
Soran+1 yılBazen valizimi toplayıp ölmek ugruna kaçmak istyorum ama güçsüzüm napabilirim ya daha kötü olursam dyede korkuyorum..
+1 yılYahu şu "aşk" masalarını bir unut önce. Sor bakalım evli çiftlerin kaçı aşıkmış. Madem kocan sana kötü davranmıyor, bunu bir kenara bıraktım seni seviyormuş diyorsun; daha ne olsun. Ha şöyle olur, kocanı sevemiyorsan (aşk demiyorum bak sevgi diyorum) yuvanı sevmeye çalış. Yuvanı sevdikçe içindekileri de seversin zaten.
18 Yorumla
Soran+1 yılSevemiyorum işte çok gencim güzelim o ise büyük bana yakışmıyo.. dediğin doğru aşk masal belki mutluluk hikaye.. bisüre denycem bakalımm
- +1 yıl
Yanlış anlamışsın bak, mutluluk hikaye değil. Mutluluğun yolu aşktan geçmek zorunda değil, zaten geçenlerin de ömürleri belli. Mutlu olmak istersen olursun, bu kadar kolay aslında.
Soran+1 yılSen olsan sevmediğin sana yakşmayan biriyle evli kalrmıydın.. gerci benim artk mecbur ucunda ölüm varr
- +1 yıl
Yahu, sana yakışmaması ne. Şu burnunu bir indir bakalım önce yere. Sen güzelsin o yakışıklı değil, sorun bu mu. Zaten aile zouyla evlendiysen eğitim kültür seviyen falan kim bilir ne durumdadır. Sevmeye çalışsan seversin de, sen o filmlerde gösterdikleri büyük "aşk"lardan istiyorsun, o da gerçek dünyada yok maalesef.
Soran+1 yılBurnum havada değil bikere.. ben lise mezunuyum o üniversite.. sevmeye calışıcam en azndan denycem madem o büyük aşklar yokk bizde sevgiye bakalım..
- +1 yıl
Doğru karar.
Soran+1 yılValla burdaki erkekler ikna etti beni yoksa ben ya intihar ya da kaçıp gitmeyi umuyordumm.. ama braz daha denemem gerekmiş daha 1senelik evliyz belki ilerde olur.. tesekkür ederim sana da
- +1 yıl
Rica ederim. Olur olur, sen istersen olur.
Ya boşan illaki gidicek bir yer bulursun.. Sevemeyecegin biriyle birlikte olup işkence çekeceğine boşan.. Gidecek bir yerin yoksa kaç bana gel ben bakarm sana..
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol canım yaa.. boşanmaktan söz ettim hem babam hem kocam ölümle tehdit etti. Üzüntüden hastalık bile çıkardım..
Soran+1 yılDoğuluyuz ama aşiretiz bulurlar yasatmazlar..
sevmediğim bir insanın yüzüne bakamyorum ben abi. böyle şeyleri görünce cidden kötü oluyo insan. allah sabır versin. ama kaderine razı olma insan kendi kaderini bazen kendi belirler.
12 Yorumla
Soran+1 yılRazı olmak istemedim 1 senedir soğuk bir acıyla o yataga girmekk :-(:'(:'( ailem anlamıyor başlarına dul kalcakmışım
Bu türkiyenin durumu ne olcak hiç bilmiyorum? kadını bir hor görme. kim olursa olsun kimsenin seni sevmediğin adamla yaşamaya zorlamaya hakkı yok. ne diyim kafa değişmedikçe bu birde ailensen işin zor.
30 YorumlaAnnen baban senin hayatını düşünerek evlendirmiş işte. daha en istiyon kızım. adam dövmüyorsa rahatın iyiyse otur kocanı sev. Aşk die bişey yok. Seni kandırırlar bak bu kafayla. Ve gideceğin kişiye elin mahkum olur dul olursun vsvs. Rahatlık Batıyo heralde. kocana ailene sahip çık. 10 sene sonra anlarsın ailenin doğru tercih yaptığını.
03 Yorumla
Soran+1 yılYaa sevmediğin bir insanla ömür nasıl gecer söylesene hiçte ailem doğru bir tercih yapmadıı.. yapacak başka bişiyim yok zaten ama ilerde aşık olursamda karışmam yani bu hayatı ben secmedim.
- +1 yıl
Ya biz neyi anlattık yukarda okumadın mı. Aşk yoktur. Ilerde beni seven aşık olacak biri çıkar onla yasarım gibi hayallere kapılma. dizilerdeki gibi bir dünya yok. Gerçek dünya acımasızdır. Kocanı da seversin merak etme. Yuvanı bozma böyle saçma düşüncelerle. Şu lafı duymadıysan da yazıyım buraya. Rihanna nın dövüldüğü, Adriana Lima nın aldatıldığı bu dünyada seni harcarlar haççe.
Soran+1 yılDoğru diyosunda işte kafam çok karışık yediremiyorum kendime güzel bir kadınım yanımdakinede yakşmıyorum hayatım karardı gibi.. ilerde bigün dediğin olurmu bilmiyorum severmiyim..
+1 yılEl ele tutuşmak günah, kızını zorla başkasına satmak caiz. Eşin olacak yüzsüze hiç girmiyorum zaten.
Topla paraları kaç. Bulamayacakları bir yere git.20 YorumlaHayatla mucadele etmeden zafere kosamazsin. Yok intihar etmek falan
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorumm
Mor Çatı diye bir yer var bu ülkede. Çocuk sahibi olmadan ara da kurtarsinlar. Asiretten buyuk devlet var.
14 Yorumla
Soran+1 yılYasatmazlar çok güçlüler.. ya ölcem ya da öldürcem bu böylee
Soran+1 yılYok yapamam bisüre daha gecsin bakıcam çok sağoll
+1 yılbence kaç git uzaklara tanıdıkların yok mu başka yerde
14 Yorumla
Soran+1 yılVar heryerde aşiret geberisiciler
- +1 yıl
ozaman ya polise bildiceksin diye koruma verecekler sana yana pılını pırtını toplayıp kaçacaksın ikisinden birisi
Soran+1 yılİntihar etsemmm
- +1 yıl
etme bnce
+1 yılBöyle Şerro aileler de var mal gbi satıyorlar kızlarını öbür dünyada senin yerinde olsam yakalarına yapışırdım hakkımı helal etmezdim nasıl bir ülke burası ya
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmemmm aslaaaaa zaten.. bunu yapan benim anam babam abimm iştee
Gizli Üye(30-35)+1 yılnerde yaşıyon sen polis arkadaşlarımı toplayıp geliyom yok öyle zorla.
14 Yorumla
Soran+1 yılİzmir gibi modern biyerde yaşıyorum ve abim poliss
Cevap sahibi+1 yılabin nasıl izin verdi buna nasıl bişey bu ya?
Cevap sahibi+1 yılevlendircende bari sevdiğyle evlendirseydin bu ne la. n
Soran+1 yılSözde okumuşş ben 22 adam 38 yaşlarında hiçbişey demedi.. intihar etsemm
Ölümle tehdit ediyorsa boşanma ama senide anlıyorum :/
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok zordayım yaa
+1 yıleşin sana kötü davranmıyo ama öldürmekle tehdit etti?
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç kötü davranmıyo ne desem yapıyo ama benden gittiğin an ölürsün diyo silahıda var bazen diyorum onu vursam hapse grcem kendimi vursam mezara yine aynıı..
+1 yılDumyadaki en buyuk hatalardan biri sevmediyin biriyle evlenmektir
10 Yorumla
+1 yılZorla evlendirilmeni takıntı haline getirmişsin, önce bunu kafanda çözmelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oda hakim tabi kafamda..
Bence kocan seni seviyosa yola devam aşk bir gün bitiyo yuvanı yıkma...
04 Yorumla
Soran+1 yılOnun sevgisi yetermi dersinn
Soran+1 yılO var haklısın gerçii
- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılAllah sana sanır versin.
11 Yorumla
Soran+1 yılSağolasın
+1 yılBence kendin için yaşa boşan sonuçta onemli olan senin mutlugun artik kendini düşün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPiskolog git canım sonra ailenise götur piskologa onları piskolog ikna eder tani cocuk yoksa ayrıl iyce gec olmadan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılailen senin boşalmana neden karışıyor ki evli kadınsın eşinle istediğin zevki alır boşalırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diyonn yaa
Cevap sahibi+1 yılpardon boşanmak demişsin ben boşalmak anlamışım özür
Soran+1 yılYanii çüşşş ne diyimm
+1 yılBoşandınmı dul olursun sonra sağa sola savrulursun eminol. Yapabileceğin tek şey kaderini yaşamak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyanına 5 10 milyar para al öyle kaç, adını falan değiştir başka bir şehirde yaşa bulamazlar
00 Yorumla
+1 yılburada faydalı makaleler var. umarım işine yarar.
00 YorumlaMerak ettim naptın evliliği
00 YorumlaRahat battıysa kapıyı çekip gidebilirsin.
00 YorumlaSeni sevecek birini bulursan git
10 Yorumla
+1 yılbence alışmaya bakyaa
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?