Ailesi ayırdı cok ozluyomm yaaa beni sevmedilerrr :((
Cocugun aklını celdiler ne yapsammm :(((
Cocugun aklını celdiler ne yapsammm :(((
çocuk demek ki ailesini karşısına alacak kadar sevmiyormuş sonuç ayrılık olduğuna göre.. tavsiyem seni sevenlerle birlikte ol seni sevmeyen bir aile her zaman sorun olur.. yaptığın herşeyde bir sorun ararlar bahane bulurlar ömür geçer mi böyle ne kasıcaksın bırak... Nasibin o değil belki başkası...
Seviyorum yaaa neyapatym cocugun psikolijisini bozdular kardes annemle babamda bole evlendi annemi istemediler 28 senedir evlile4
Bence ayrıl yani böyle devam edin. Çocuğu şimdi döndürdün kendine sonra yine aynıları olmayacağı ne malum? Ki bir arkadaşım seninkine çok benzer bir anı yaşadı ve olmuyor sonunda çocuk ikide bir ailem seni istemiyora getiriyordu lafı.
Iyide tek sorun ailesi baska sehire gidicektik."zaten
Sen bilirsin ama bir insanın ölene kadar bitmeyen tek bağı ailesiyledir. Ben tatiller dışında 14 yaşından beri ayrı yaşıyorum ailemle ama bağım devam ediyor mesela. Siz başka şehre itse de sevgilin ailesiyle bağını koparmadıkça yine sorun olur diye düşünüyorum. Kaldı ki kaynana kısmına mesafeler sökmüyor. :)
İyi yapmış benimde başıma geldi iyiki ailemi seçmişim neden diye sorarsın tabi
Nedenki
Çünkü bende ilk baş kadını tercih ettim evden ayrıldım o beni çol seven kadın varya aslında parayı arabayı seven aşşalık biriymiş bn evsiz barksız kaldığımın 2. Günü görüşmk istemediğini söledi bana 3 gün sonra eski manitasın kucağına barlarda oturdu hayrettimi etmedi 3 ayda ayrıldılar şimdi dönüp bakıyorumda ailem iyiki istememiş onu sözüm meclisten dışarı ben bir khpeyi sevmişim istisnalar olabilir ama çocuğun hayatında yön değişikliği yaptırcaksan bunları düşün o ailesine arkasını dönerse bütün maddi manevi destek biticek kaldırabilcekmisin bunu
Kardes ole soleyimmi sana maddi durumu kotu die benn tok gittim yanina bigun actm yemek iyelim dedi tokum dedim cicek alicakti alma dedim eve sokakmam istemedimm8 istedim ama masraf etsn istemedim sevdim onu bole bir kiz alinmazmi maddi olarakta cok rahat yasiyommm tipimde cok hos
Ya tamamda vlla ailesi gbi olsbilcelsen en azından barışana kadar sevginin arkasında dur bn sırtımdan vurulup satıldım acısını bilirim ondan diyorum yoksa helal olsun derim
Istemioki simdi ortadatyok antidepresan kullanio mafettiler cocugu
Bende böyle ayrılmıştım. acaba o da senin gibi mi düşünüyordur
Neden ayrldn mucadele etmedn
Çok mücadele ettim. ama yalnız kaldım. karsidan da bir mücadele gelmedi herşeyi kabullendi. mecburen bitti. eger az birşey mücadele gosterseydi şimdi mutlu mesut evliydik. herseyi oluruna bıraktı. sonuc olarak ayrı kaldık iki yabancı olduk
Cevap
8Cevap
Bende 6 yıllık bir ilişkim vardı babası istemedi inat yaptı nişan yapacaktık karşı çıktı gidecektik istemeye sevdiğim kız demiş istemiyorum bunı amcasından duydum bana bırak peşini dediler siz genede konuşuyorsunuz ben 4 aydır ondan tek haber alamıyorum nerde ne yapıyor naısl neden istemiyorum dedi o mu dedi kafayı yemek üzereyim
Demek ki seni aklını ailesine çeldirecek kadar seviyormuş.
Hayatım borcu vardı krediyi ailesi ödüyor cocuk antidepresan kullaniyor beyni yerinde degil
Oha :/ Ona moral ver destek ol altı üstü bir kilo kağıt için antidepresan kullanmaya değmez sağlığı ile oynamasın. Ailesi ödüyor krediyi diye afedersin ama onların sıç dediği yere sıçmak zorunda değil. Hayat arkadaşını ailesi değil o seçmeli. Aklı yerinde değilse de yerine getirin.
Napti biliyomusun cam vardi yumruk attt8 sinirleri cok bozuk yoksa en basta evlencem karismayin dedi ama ailesi annesi hastaligni kullandi ne severdi beni yaaa param yok gezdiremiorm seni diee perisan oldu
Mucadele etmeli istee ya bu savasi ben ya ailesi kazanicak bu bir savas artik pes etmicem ettigm an vicdan azabı icinse birakicam onu
Seviyorum be canım ne yapaym onsuz bir anim geçmiyor kendi istemem bitti deseydi sevmediğine inansam acimi yasar icime gomerim ama su durumda kalmak okaadar kotuki gitsem bu defaa a zorda bıraktn mücadele etmedin dicek basima gelicegi biliyorum
Bisey yapmıyorum ki zaten mesaj atmiyorm aramiyorum
Yapıcak birsey yok olan olmuş. Yapıyorlar buni malesef.
Mücadele edicem icim hirsla yanıyor evlenelim dedifinde gizlice evlenseydmm
Ailesi kredi borcu var bunu oduyo egerki o kixla evlenceksen demisler keseriz buda teldeydik aradi annesi acmadi genemi o kizlasin die mesaj atti oda evet dedi gelme eve dedi gordm msji buda cam vardi yumruk attti ne eve gel be para bekle defol dedi annesi buda cama vurdu eli kanadı
Bendee canım birde bu cocuk ilac kullanio antidepresan onun etkisinle biseyde yapamiorm bunaldmm agliormm akli yerinde degil cam kirdi eli kan icinde kaldi
Birbirinizi seviyorsaniz aileleri ikna etmeye çalışın
Ailesi istemio msjbatti gelme eve o kizlamisn hala diee sanki gunah islemisim bu salakta sorunları var zaten
Zor durum allah kimseyi ailesi ve sevdigi arasinda tercih yapmak zorunda birakmasin
Demek seni s... bile takmiyormus sevmiyormuş başka sevgili bul.
çocugunda aklı çelinmeseydi
Ailesi maddi yardımı kesti kredi borcu vardi odemek icin ne yapmaliydi zorgünler gecirdk
Calisioda ev kredisi araba kredisi
Olmuo kkonusalm dicem yuzume solesn bitti die koyameti koparirim moruk anne babasi her bka karismasn
alevi sünni meselesi kesin?
Nerden bildin :)
Sacmalik yaaaa :(( nebyapcam çocuğa buyu yapti annesi galiba bir anda cam kirdi gece sinirden yaaa
Yok baska sehirde yasicaktk
Eee oyle ozelden yazmasnlar diee simdi bana yardimci ol kurban olaym nefes alamiyomm:((
erkeklere kıran mı girdi
Yok bulamiyom aklim onda keske elimde olsa
bu da geçer neler neler geçmedi ki?
Gecmii kardesim seviyoz nebyapalm çocuk cam kırdı ailesi yuznden
Ya kardesm annemle babamda yasadi 28 senedir evlile4
Ikna eder kardes anne babam yasadi ya biz ya o dediler babam annemi secti 2 ayda yumusadilar evlat hem ben kendimi sevdirim
Bak maddi durumum yerinde o bu aralar yerinde degl die tok gittim yanina masraf etmesin die onu dusundm hepp bu devirde bolesi var mı cicek alcakri alma masraf olmasn dedim
Bilmiyorum ama sole dusun o baskasinla olucak baskasindan evladi olucak hayat bikere geliosn hazmı kolaymi
Nasıl bir yapıya sahipsin ki seni istemediler
Meshep farkı
Allaha havale et
Koş..
Anlamadm
Yaa aci çekiyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar