Sevgilimin ailesi bizi ögrendi ve ayırdı babasının yanına birisi gidiuor senin kızı çocuk istiyor istemeye gelelim diyorlar babasu da eve geliyor telefonu alıyor elinden bizi görüyor ama ben kesinlikle öule bişey demedim kim dedi bilmiyoruz aç mı kalacaksınız demiş ezik olursun demiş benim okulumu işimi sormuş yok demiş babamı sormuş bilmiyorum demiş biliyor ama azarlamış etmiş telefonu almış elinden 2 3 gün geçti verdi tabiıi sevgilim benden ayrıldı ben aç kalamam okumayan işi olmayan birisi ile ezik düşemem dedi ayrıldı benden ama babasu çule dedigi için diyor öyle birisi değil normalde bende sen elimden tut ben okurum da iş de sahibi olurum dedim ben iş yeri açmayı bekliyorum iş yeri kurmak istiyorum elimden tut askere gideyim geleyim iş yerimi hemen açayım dedim ya da okumamı istwrsen En iyi yerlere gelirim dedim ama beni istemedi engelledi etti babam görmüş etmiş
biliyor dedi ayrıldı benden bende baban zengin bulsun dedim o da bulur evlenir giderim dedi ayrıyız şu an sizce ben ne yapayım o ne yapsın teşekkürler şimdiden?
biliyor dedi ayrıldı benden bende baban zengin bulsun dedim o da bulur evlenir giderim dedi ayrıyız şu an sizce ben ne yapayım o ne yapsın teşekkürler şimdiden?
Güncellemeler
+1 yıl
. njkkkn
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar