Sevgilimin ailesi yüzünden ayrıldık. Ahımı almış oluyorlar mı?

Ben 2 yıldır biriyle konuşuyodum ama ailelerimiz bilmiyodu ve geçen hafta çocuk beni ailesine anlattı. Annesiyle konuştum babasına anlaticagini ona soracağını söyledi. Çocuğun babasına anlattılar ve istemediklerini söylediler bana. Kadın önce çocuğunun evliliğe hazır olmadığını ve kötü huyları olduğunu söyledi. Sonra benim kabul ettiğimi anlayınca uzak şehirlerde olduğumuz için olamayacağını ve kesinlikle oğlumu severek evlendirmicem görücü usulü tanıdık biriyle evlendireceklerini söylediler. Bizde ağlayarak telefonu kapattik ve severek ayrıldık. İçimin çok yandığını hissediyorum ve bir türlü ferahlayamiyorum kafamdan sürekli onunla konuşuyorum. Annesi aslında iyi bişey yaptığını ve günahıma girmek istemediğini söyleyerek kocasının iyi biri olmadığını çocuğunun sorumsuz biri olduğunu söyledi. Beni aslında uyardı benim aileme gelirsen huzurun olmaz istemiyoruz dedi bu durumda bizi ayırdıkları için onlara günah yazılır mı? Sonra çocuk beni arayıp helallik istedi ve artık konuşmayacağımızı ailesinin istemediğini onlara karşı gelemediğini ve benim günahıma girmek istemediğini söyledi. benim aileme gelirsen perişan olursun dedi. çok mutsuzum ve kalbim çok kırık ahımı almış oluyolar mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Ben batıda yaşıyorum o ise doğuda memleketimde yaşıyor. Ben hayatımı bile onun için değiştirdim ona göre yaşıyodum. Çok istedik ikimizde olmadı.
Sevgilimin ailesi yüzünden ayrıldık. Ahımı almış oluyorlar mı?