Ben 2 yıldır biriyle konuşuyodum ama ailelerimiz bilmiyodu ve geçen hafta çocuk beni ailesine anlattı. Annesiyle konuştum babasına anlaticagini ona soracağını söyledi. Çocuğun babasına anlattılar ve istemediklerini söylediler bana. Kadın önce çocuğunun evliliğe hazır olmadığını ve kötü huyları olduğunu söyledi. Sonra benim kabul ettiğimi anlayınca uzak şehirlerde olduğumuz için olamayacağını ve kesinlikle oğlumu severek evlendirmicem görücü usulü tanıdık biriyle evlendireceklerini söylediler. Bizde ağlayarak telefonu kapattik ve severek ayrıldık. İçimin çok yandığını hissediyorum ve bir türlü ferahlayamiyorum kafamdan sürekli onunla konuşuyorum. Annesi aslında iyi bişey yaptığını ve günahıma girmek istemediğini söyleyerek kocasının iyi biri olmadığını çocuğunun sorumsuz biri olduğunu söyledi. Beni aslında uyardı benim aileme gelirsen huzurun olmaz istemiyoruz dedi bu durumda bizi ayırdıkları için onlara günah yazılır mı? Sonra çocuk beni arayıp helallik istedi ve artık konuşmayacağımızı ailesinin istemediğini onlara karşı gelemediğini ve benim günahıma girmek istemediğini söyledi. benim aileme gelirsen perişan olursun dedi. çok mutsuzum ve kalbim çok kırık ahımı almış oluyolar mı?
+1 yılGerçekten senin adına çok üzüldüm iki seveni ayırmak ne kadar günah konudan alakasız olacak iki seven bir çift vardı vermediler diye kız intihar etti peşinden çocuk gerçekten öyle vakalar var maalesef çok üzücü bir durum değer mi yani bunu yapmaya neden aileleri karşı çıkıyor yazıktır günahtır vebalini alıyorlar iki sevenleri
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzgünüm ama elimden hiç bişey gelmiyor çabalamadin dediğimde ağladı ve hiç bişey bilmiyosun dedi çok merak ediyorum onu.
- +1 yıl
Inşallah kalbine göre verir Allah sevdiğine kavuşuyorsun ınşallah
Soran+1 yılArtık kavuşmayı hayal edemiyorum o kadar battım. Ama iyi dileklerin için çok teşekkür ederim 🤗
- +1 yıl
Olumsuz düşünme sakın imkansızin içinde bile imkan vardır seni gerçekten seviyorsa eğer elinden tutup nikah masasına oturur seni
Soran+1 yılÖyle olsa arar sorardı değil mi ki onsuz yapamadığımi ne kadar ağladığımı da biliyor
- +1 yıl
Gerçekten üzüldüm buna lafla seviyormuş seni insan nasıl kıyar ki sevdiğin kızın göz yaşına
Soran+1 yılGözyaşıma kiyamazdi keder oluyo bana dedi ama sonra hiç arayıp sormadı çok üzülüyorum ya nasıl böyle biter diye
En İyi Cevaplar
+1 yılSevdiğin kişi kendi ayağı üzerinde duramayan ailesine bağlı ve annesinin sözüyle hareket eden birisi. Bir de sorunları varmış. Keşke bunları daha önceden söyleyip zamanını almasalardı. Ah etmeyip Allah'a bırakmak lazım. Ama bence bu senin kurtuluşun olmuş. Bazen olmayan bir işte bin hayır vardır derler. O yüzden olması için ısrar etmemek lazım. Acını çekersin ama zamanla daha iyi olacaksın ve iyi ki onunla evlenmemişim dersin. Allah kalbine ferahlık versin ve yaralarını sarsın inşallah
00 Yorumla
Zamanla alışırsın bende buna benzer durum yaşadım ailem beni vermedi karşı tarafa çocukta vazgeçti seven insan ailesini bile dinlemez boş ver daha iyisi çıkar karşına unuttur sana sana herşeyi zamanla alışırsın ben de ilk zamanlar çok kötüydüm şimdi yavaş yavaş alışıyorum..
23 Yorumla
Soran+1 yılPeki sen neden dinledin ki aileni? Çünkü ilk günler nefes bile alamiyodum şimdi de kafam allak bullak benim bı sucum olmadığı halde?
- +1 yıl
Babam beni ona vermedi ben çok kötüydüm çocukta benden kolay kolay vazgeçti ama hala profilimizi tarihimizi kaldırmamış hep bakıyorum seven insan gelmezmiydi aileme babamı aramazmiydi çocuk doğulu ben batidayim sosyal medya üzerinden tanıştık 2 defa buluştuk 1 yıl ilişkimiz oldu çocuğun ailesi beni istedi ama babam beni vermedi ama ben erkek tarafinda olsaydım kimseyi dinlemezdim sevdiğim kadını birakmazdim işte ikimizde yarı yolda bırakıldık o hemen vazgeçti boş ver daha iyileri çıkar karşına emin ol
Soran+1 yılBu kadar kolay vazgeçmesi beni çok üzüyor. Bir insan hiç mi aramaz sormaz üstelik en son ağlayarak kapattık telefonu. Bu beni çok üzüyor. Her ne kadar ailesi baskı yapsada yanımda olmasını beklemiştim.
Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı. Ah edersen AHINI almış olurlar. Önce kavramları yerine oturtalım. Yaşını bilmiyorum. Ama aile büyükleri ileride meydana gelecek bir felaketi de önlemiş olabilir. Büyük bir yanlış da yapmış olabilir. Canın yanması normal. Bu verdiğin değeri ve sevgini gösterir. Biraz sakinleşip olaylara dışarıdan bakabildiğindeki yorumun en sağlıklı bakışın olacak.
Sabırlı ol...10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu günah ah durumu senin istedigine gore olmuyor sevgili diye bir sey yoktur günahtır bunu yaparken günah olmuyor da o mu günah oluyor ne güzel istedigim gibi evirir çeviririm yok öyle bir dünya ayrıca seni yine Allah korumuş bak yaptığın günaha rağmen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnların ailesine gitmiyorsun ki ikinizin kendi ailesi olucak ne alaka? Annesi de oğlunun bu kadar üzüldüğünü bile bile nasıl bu kadar saçmalayabiliyor? Çocuk da bir şeyler yapabilirdi bu durumda, karşı çıkmak olmasa bile konuşabilirdi başta. Yaşı da küçük değildir herhalde annem istemiyor ne demek yani izin mi alıcak? Bir de böyle bir durumda sorduğun soruya bak. Günah olur mu? Sana ne? Bu soruda seni ilgilendiren ne var? Ne olmasını istiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle saçma bir aileden kurtulduğun için şükret. Onlar senin ahını aldı hiçbir işleri rast gelmez. Senin kalbini sıkıntıya soktular bunun hesabını iki cihanda da ödeyecekler. Sevgilin eminim ilerde çok sorunlu bir evlilik yapacak imtihanları ağır olacak ailesi perişan olacak. O babasıyla annesi bin pişman olacak keşke ayırmasaydık kızla evlenseydi diye. Eminim Allah sana çok daha iyisini en hayırlısını en doğru zamanda gönderecek
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız teşekkür ederim. O kadar sıkıntıdayim ki o psikolojide insan herşeyi yapabilir. Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Cevap sahibi+1 yılAminn inşallah. Seni de Rabbim tez zamanda ferahlığa kavuştursun inşallah. Aynı şeyleri ben de yaşadım çok emek verdiğim 4 yıllık ilişkimi el birliğiyle bitirdiler. Zaman her şeyin ilacı gerçekten zamanla iyileştim. Bir sene sonra geriye dönüp baktığında sen de canımı boşuna sıkmışım diyeceksin eminim. Hafifleyeceksin. Duaya sarıl Ya Fettah zikrini çek bol bol Allahım gönlüne ferahlık versin
Soran+1 yılAminnn çok teşekkür ederim çok sağ olun🤗
- Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
+1 yılGunahini sevebini biz nerden bilelim bacim nihat hatipoglu muyuz biz... bir kadin benim oglum sorunlu diyorsa helal olsun ona... sende hala severek ayrildik diyorsun... birak ya
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlattıklarını biliyodum zaten. Beni istemediler diye abartarak anlattı. Sırf uzak şehir diye ve ailesine uygun olmayacağımı düşünerek. Bu ne kadar doğru?
- +1 yıl
Anlattiklarini biliyorsunda kadincagiz demiski bu kiz biraz safa benziyor anlattigi halde hala istiyor ben en iyisi ayirayim demis... bacim tvde bir ton manyak karisini dogruyor sendeki cesaret ne
Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. Bence seni kurtarmislar şükret evet iki yilin gitmis ama kadin dekki oglunu biliyo ki seni dusunmus ha eger seni ogluan yakistirmadigi icin yalan soyleyip sey yapiyosa o zamanda boyle bir kadindan kurtulmus oluyosun gene iyi
00 Yorumla
+1 yılÇocuk çok isteseydi ailesini ikna eder ya da ısrarcı olur karşı çıkardı ama yapmamış ve kendi oğlunu kötülemeyi seni istemediği için yapmış. Bahsettiği gibi kötü huyları var mıydı çocuğun?
022 Yorumla
Soran+1 yılBenim bildiğim yoktu. Sadece çok fazla sinirli ve ağzı bozuktu ama bana karşı bozmadı hiç.
Soran+1 yılAlkol kullandığını öğrendim sonra
- +1 yıl
Ne kadar sonra? Bu aile tanışma meselesinden sonra öğrendiysen yalandır soğutma içindir o. ya da sizin uzak mesafe falan mıydı ki bilmiyordun
Soran+1 yılÜniversite okuyodum orada 1 yıl yakındık sonra eve dönünce de 1 yıldır uzaktık
- +1 yıl
Hm boş ver artık sen bunu. Ailesi falan hep sıkıntı. Senin ailen haklı mutsuz ederlerdi seni
Soran+1 yılBenim ailemin haberi yok ki. Onunkiler beni istemedi hemde tanımadan etmeden.
- +1 yıl
Pardon sanırım başka bir soruya gitti kafam ailem de mutsuz olursun bırak diyordu karıştırdım sen yazmamışsın sanırım
- +1 yıl
Sen üniversiteyi onun şehrinde okudun sanırım
Soran+1 yılEvet benimde memleketim orada okuyodum o şekilde tanıştık zaten
- +1 yıl
Anladım ya ailelerin karışması çok saçma bi durum bir de tanımadan yani. Ben de benzer bi önyargı yaşadım. Sevgilimle ilişkimiz 6 senedir ve 26 yaşımıza geldik annesi hala önyargı peşinde. Uzak mesafe ilişkisi ve annesi Uzak olmamızı sorun ediyor. Kendi yakınlarından çevrelerinden biri olsun istiyor hatta kuzenini falan almak istiyordu ya ne bileyim insanın modunu çok düşürüyor böyleleri daha beni tanımadan bir kere bile konuşmadan ne önyargılı laflar düşünceler bi duysan hayret edersin :/
Soran+1 yılŞaka gibiler ya sanki kendileri evlenicek benimkiyle aynı resmen. Ama 6 senedir hala tanismadiniz mi ailesiyle? Ben sevgilime aylarca annene anlat bilelim istiyolar mi istemiyolar mi dedim diye anlattı ailesine. Yıllar sonrada olsa yine ayiricaklarmis bizi.
Soran+1 yılBirde Allah aranızda ki muhabbeti artırsın inşallah. En azından sevgilin yanında olmuş ve seninle. Ben hem yarım hemde yarı yolda bırakıldım acısı çok ağır.
- +1 yıl
Ben de ilk bir iki yılımızdan sonra annesine anlatmasını istemiştim ve anlattığında annesi başta karşı çıkmış dinletemeyince de verdiği cevap konuş ama umut verme olmuş. Düşünebiliyor musun. Bir de bunlar inançlı insanlar.
- +1 yıl
Sonra da sürekli benimle ilgili beni tanımadan önyargılı konuşmaya devam etti. İlişkimiz var biliyor ama birilerini arama muhabbetini devam ettirdi bir süre ve sürekli sevgilime gelip şu kişi var bu kişiyi alalım diye teklif etti yani ilişkimizi görmezden geliyor
- +1 yıl
Sonra ise fazla üstelemek istemedi sevgilim de artık kabullendiğini düşünüyor ama bence o ilişkimizi görmezden geliyor belki kendiliğimizden vazgeçeriz diye ummuştur hala kabul ediyorum istiyorum demiş değil belki iş tamamen istemeye geldiğinde yine tepki verecek bilmiyorum şu an için
Soran+1 yılHakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. Umarım mutlu olursunuz sonunuz bizim gibi olmaz.🤗
Soran+1 yılOnunda babası kız arıyormuş ona söyleyince oda yok evlenmicem falan diyomus annesi anlattı. İlk tanistigim gün ayırdılar ya vicdan yoksunlari. Birde çocuğuna kızla konuşma günahına girme demiş. Konuşursan sütümü helal etmem demiş düşünsene.
- +1 yıl
İnşallah teşekkür ederim. Sende İnşallah en yakın zamanda bu acıdan eser dahi kalmaz ve ahın da onlardan çıkar. Karşında çok daha iyisini bulacaksın 🌸
- +1 yıl
Allah Allah bu nasıl bir nefret ki sanki sen onlara ne yapmışsın ya da ne kusurunu görmüşler ama işte öyleler sanırım biz kendimiz tanıştığımız konuştuğumuz için kafalarında kötü kız oluyoruz. Ve iyisini görücü usulü ya da kendileri bulacaklarını düşünüyorlar ama bilmiyorlar ki o kızlar da kimlerle kimlerle konuşmuştur acaba
- +1 yıl
Ben mesela evlilik için hazır hissetmiyorum sevgilim de istedi erteledim falan annesinin 25 yaşıma kadar evlenmemem için yorumu şu olmuş. Acaba iyi bir kız değil mi ki kimse almamış demiş 😂 ya erkek arkadaşım zaten isteyenleri gelenleri gidenleri kendisi bilmese neyse işte o da o iş senin düşündüğün gibi değil kız kimseyi istemiyor şu an sadece evliliğe hazır hissetmiyor demiş ama görüyor musun şu önyargıyı şu düşünce yapısını ya hayret ediyorum
Soran+1 yılEvet geri kafalilik gerçekten Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin ya.
- +1 yıl
Amin canım
Çocuğun değilde senin ahını aldıkları kessin bir erkek seviyorsa ailesini bile göremez ve ne olursa olsun çabalar
03 Yorumla
Soran+1 yılOda çabaladım dedi ama çok üstüne gittiler sanırım benide kötü etkilememek için bıraktı hiç şüphem yok ama yinede inşallah Allah sorar hesabını
Soran+1 yılBu kadar kolay bitmesi zoruma gidiyor
+1 yılOlanda bir, olmayanda bin hayır vardır demişler. Kimseye ah etme çünkü şimdi üzüldüğün meseleye ilerde sevineceksin belki de.
Hayırlısı böyleymiş.10 YorumlaKendi evlilik kararını veremeyen kişiden koca olmaz Allah kurtarmış seni. Özgüven yoksulu bebekmiş. Hiç üzülme.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendilerini çok iyi gibi tanıtıp hayatına s*çmamışlar işte şükretmelisin.
Benim babam ve abim de öyle annem de istemiyor abimin normal bi kızla evlenip hayatını karartmasını mesela03 Yorumla
Soran+1 yılZaten 2 yıldır iyi sanıp devam ettim hayatıma zaten sicildi daha ne olsun
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme zararın neresinden dönersen kâr
Soran+1 yılKötü tarafı hala arar mesaj atar diye bekliyorum. Nasıl kurtulucam bilmiyorum
+1 yılanne oğul danışıklı dövüş yapmış herhalde sana ya sjakjdkajsjahshw
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle diyosun ki zaten çok kırgınım
- +1 yıl
lütfen bu kadar keriz olmayın ya kendinizi harcatmaya ne meraklısınız arkadaş aklım almıyor. kurtulmuşsun işte çocuk iyi ki sende ısrar etmemiş. azıcık aklın varsa yakında dua edersin.
Soran+1 yılZaten öyle farkındayım kurtulmuşum ama üzülüyorum bu kadar kolay ve başkaları yüzünden bitmesine üzülüyorum ne bağiriyon😂
- +1 yıl
başkaları sadece bahane yeterince farkında değilsin sanırım
iyi işte verilmiş sadakan varmış dua et böyle bir poka saplanmadın...
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet iyi yönden bakmaya çalışıyorum ama anılar var ve çok üzülüyor özlüyor insan kalbim o kadar kırık ki.
Soran+1 yılAy bı sus. O bakiyo ailesine o kadar çalışmasına rağmen ailesi şikayet ediyor ondan onun bile haberi yok annesinin söylediklerinden. Ayrıca herşeyin farkındayım sadece fikir almaya çalışıyorum. Mal ya da hasta mısın sen de ne oluyor? Doğru düzgün cevap vericeksen ver vermiyosan akıl verme.
Soran+1 yılHahahaha ya alt tarafı bişey sordum arkadaşım. Zaten iyi değilim neden bu kadar gaddarsin ya zor bı süreçteyim ve çok anlamsız şeyler söylüyosun.
Soran+1 yılYavaş yavaş alışıyor insan ama unutamam ki. Sadece bir kerede olsa arayıp beni umursadigini bilmek istiyorum o kadar. Bu kadar kolay olmamalı bitmesi sevgi özlem üzüntü bı kenara o zoruma çok gidiyor.
Soran+1 yılÖyle şeyler söylüyorsun ki mecburen savunmaya geçiyorum ve sonunda Kemal'im yapmaz moduna geçicem. 😂😂 Sevmeyen insan uzaktan uzağa neden devam eder neden o kadar kavga gürültüden sonra gitmez veya neden o kadar ağlar ki? Sevgisinden şüphem yoktu ama benim sevgimin daha ağır bastığının farkındaydım.
Soran+1 yılHerkesin ailesi ya da imkanları bir değil ki ama.
Soran+1 yılSen ciddi misin ya o kadar mı kötü durumum yemin ederim farkında değilim bı sıkıntım yokken insanlara bende böyle derdim. Şu an dışardan gördüğün kadarıyla anlatabilir misin gerçekten farkına varmak istiyorum 😔
+1 yılBahane bunlar.. Seni ogullarina yakistiramamis, guzel bulmamislar
08 Yorumla
Soran+1 yılGörmediler bile
- +1 yıl
Görmüslerdir gizlice. Sonrada ogullarina yakistiramamislardir bu kiz guzel degil diye. Ogullarinada senin yanina bu kiz yakismiyor demislerdir. Oglanda onlara hak verip ayrilmistir senden
Soran+1 yılHayır ya of ne alakası var. 1 saat içinde oldu her şey. Ayrıca ben çocuktan güzelmişim öyle diyolar😂😂
- +1 yıl
Uzulme diye soylemislerdir. Oyle dusunseler su saatte gelir isterler seni. Guzel gelini kacirmak istemezler.
Soran+1 yılMaalesef ya şu zamanda yani en azından gördüğüm kadarıyla artık kimse güzelliğe çok önem vermiyor.
- +1 yıl
Evet guzellige onem vermemeleri senin icin avantaj olurdu
Soran+1 yılAy bı defol daha görmedin bile çirkin ördek
- +1 yıl
Sen nerelisin cocuk nereli
Salla gitsin kurtulmuşsun işte belanı mı istiyorsun
00 YorumlaKültür farkı bu tür düşüncelere sebep oluyor anasıyla babasının işi günahı onlara.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk zaten ailesine karşı gelip seninle olmuyorsa gerçekten sevmiyordur o yüzden unut gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmuyorsa çok sıkmamak gerek , hemde çocuk ailesinin anlattığı gibiyse iyi olmuş sizin için yani zor olurdu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten ilişkinin anasını * her zaman aileler oluyor. Bende ayrıldım.
019 Yorumla
Soran+1 yılNefes alamıyordum ilk birkaç gün peşinden gittim resmen ben çabala dedim ama çocuğun telefonunu bile kırmışlar o kadar baskıcı bı aile ve bide 25 yaşında erkek çocuğuna yaptılar bunu
Cevap sahibi+1 yılOha bende 24 yaşındayım 4 sene uzak mesafe ilişkisi yaşadım yüzükler takıldı sonra babası yüzünden ayrıldık görücü usulü verecez dediler lan zaten verdiniz daha nereye vereceksiniz dedim gerçekten boktan ailelere rast gelmekten bıktık
Soran+1 yılBizimkiyle benzer tek farkı yüzük falan takmamiza bile izin vermediler. Beni tanımadan yargıladilar.
Soran+1 yılNasıl atlattin peki daha doğrusu atlatabildin mi
Cevap sahibi+1 yılZor atlattım zaten namusum yapmışım bide kızı zengin birine vermek istediler. Namussuzluk başka bişey değil. Bide onca yaşantımız oldu kızda babam haklı diyip arkamda durmadı bende bastım tekmeyi attım nişanı. Maddi olarak çok zarar etsem de para her zaman kazanılıyor ama evlilik 1 kere yapılıyor. O yüzden ailelerde çok önemli. canım canım aileler var ya
Cevap sahibi+1 yılKS da nasıl bir site arkadaş küfür etmedim ki canım canım nedir ya 😂
Soran+1 yılO kadar mutsuzum ki hiç bişey yapamıyorum yemek yiyemiyorum 1 haftada çöktüm resmen
Soran+1 yılVe beni hiç arayıp sormuyor. En son aradığında böyle olması gerekiyor daha kötü oluyoruz demisti çok özlüyorum merak ediyorum ama olmaz dedi. Yinede aramasını bekliyorum.
Cevap sahibi+1 yılKendine gel yapacak bişey yok sevgilinde bitiyor iş isteseydi ailesine karşı gelirdi. Hem 25 yaşındaki birisi aile baskısıyla yaşıyorsa bu hayatta hicbişey başaramaz pısırık yaşar gider. Ben bile 24 yaşındayım gözüm kara tilki gibi insanım asla pısırık yaşamadım hayatın kurdu oldum ben o kadar aile baskısı da iyi bişey değil.
Soran+1 yılOda bu durumdan memnun değil ama işte öyle yetişmiş. Napicam bilmiyorum hala bekliyorum sence arar mi
Cevap sahibi+1 yılBence aramaz. Çünkü seni isteseydi ailesine karşı gelirdi. Yine de bekle de çok bekleme. En azından sana yazarsa ailemle ilgili sıkıntılar çekiyorum sabredelim diye o zaman beklersin. Yazmıyorsa salla gitsin.
Soran+1 yılBu kadar kolay mı ya bitmesi onu aklım almıyor. Yani onun benden daha çok boşluğa düşmesi gerekiyor çünkü ben ondan daha çok ilgiliydim ve her iyi kötü anında yanında oldum. Hiç mi gelmez😔
Cevap sahibi+1 yılBunu zaman gösterir. Zamana bırak. Sana yazmıyor ve ulaşmaya çalışmıyorsa yanlış kişiyi sevmişsindir. Mutlu olabileceğin başka insanı bulursun sende.
Soran+1 yılO ihtimal artık çok uzak görünüyor. Ve bu ilk hayal kırıklığım değil sanki basiretimi bağlamışlar gibi. 😂
Cevap sahibi+1 yılÖnyargılı olma. Hayatına biri girdi çıktı diye kapılarını kapatma. Daha neler neler var boş ver gitsin. Cesareti olmayan erkek hiçbir şey elde edemez. Görücü usulü isteyen aileden de bir cacık olmaz cariye döneminden kalma eski kafa işte
Soran+1 yılÖyle ama ne biliyim ya Allah kahretsin bütün hayallerim umutlarım onaydi birlikte kurardik hep.
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı böyleymiş boş ver ağlama daha fazla git gözyaşlarını sil sabret
Soran+1 yılAğlayamiyorum artık
Cevap sahibi+1 yıl👍👍🦋
+1 yılSevmiyorlar sevgili olmanızı gizliden olun.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık 😔
Suçlunun kim olduğuna bakmak lazım
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka? Kendine bu kadar anlam yükleme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyü yapalım derdim ama biraktim
04 Yorumla
Soran+1 yılAklımdan geçmedi değil ama Allah korkum engel oldu.
Cevap sahibi+1 yılYıllarca yaptım onu senin kölen ederdim yakvartirdim
Soran+1 yılAy ne büyüsü korkarım ben be kendi isteğiyle gelmiyosa yol alsın büyüyü napim ben
Cevap sahibi+1 yılPeki
Gizli Üye(18-24)+1 yılİki seveni ayırmakta ne bilim
00 YorumlaYas kac
014 Yorumla
Soran+1 yılBen 24 o 25
Soran+1 yılO zaman da benim perişan olucagimi söylüyor da ben zaten kaçmam adam gibi istesinler birlikte devam etseydik zorlada olsa ikna ederdik ama işte öyle evlenirsekte huzursuz olucaz öylede olmaz
Soran+1 yılKonusmuyoruz ki
Soran+1 yılEn son aradığında böyle olması gerektiğini ve daha kötü olmaması için böyle olmalı dedi
Soran+1 yılNapcam bilmiyorum ya ağrıma gidiyor bu kadar kolay bitmesi
Soran+1 yılDaha neler midem kaldırmaz bu düşünceyi bile😂
Soran+1 yılBöyle giderse hasta olucam gibi zaten ama başkasını yara bandı gibi mi kullanicam olmaz o başka türlü kafa dağıtmaya çalışıyorum
Soran+1 yılPişman olduğunu görsem yemin ederim kendiliğinden soğurum ama böyle birazda takıntı oldu herhalde
gel bide bana sor bu insanlari
04 Yorumla
Soran+1 yılAhımı almış oluyolar mı
Soran+1 yılBelalarını bulunca kafalarına dank eder belki
+1 yılHayırlısı buymuş
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Oluyo
00 Yorumla
+1 yılHayır sanmam
00 YorumlaBelkide annesi haklıdır kimse çocuğunu kotulemez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılBende öyleyim
00 Yorumla Evet
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNihat Hatipoğlu sorusu 😂😂
00 Yorumla
+1 yılHayir
00 Yorumla
+1 yılBasın nikahi
04 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk ortada yok