merhaba arkadaşlar. 4 yıllık bir ilişkim vardı ve kapanmadığım için bitti. 2 sene önce bu konuda çok tartışmıştık ama bana kıyafetlerine dikkat edersn konuyu açmayacağına söz vermişti ve bn ona güvenerek herşeyin iyi olacak diye onun okuduğu ünv. geldim geleceğimi hiçe sayarak istemediğim bölüme sırf onun için. ilk başlarda çok güzeldi herşey ama sık sık ailesnin yanına gitmeye başladı beni pek umursamamaya sonra da kapanmazsan ilersi olmaz gibisnden konuştu ve ayrıldık... 3 haftadır hiç umursamıyo hiç pişman değil aldığı karardan sizce ilerde pişman olur mu ve ben nasıl unutabilirim hiç aklımdan çıkmıyo çok üzülüyorum...
Cevabın nedir?
+1 yılsana şartlar koyarak yürüyeck bir ilişkiyse bitsin zaten be gülüm.sen istersen kapanırsın istersen kapanmazsın buna kimsenn söz hakkı olamz.bnce bu çocuk bunu ayrılmk için bahane olark kullanmış.sonçta sen açıkken çıkmaya başlamadımı bu çocuk?seni böyle kabul ederk başladı böylde devm etmesi gerekiodu.eğer seni kabul etmiosa sende dönmesini bekleme.şuda bir gerçekki bir erkek için hayatından geleceğinden vazgeçmemen gerekir çnkü kimse buna değmez.sen şu saatten sonra yoluna bakmaya başla.ilk zamnlarda çok üzlrsn ama alışırsın unutrsun.seni sadece sen olduğun için seven birini illaki bulursun zaten böle birini hakedersin.zaman herşeyin ilacıdır...
010 Yorumla- +1 yıl
kendi kafasındakı kalıba sokmaya çalışıyodu bnde onu uzmemek ıcın elimden geldiğince cabalıyodum çok değiştim onun için kıyafet konusunda çok şeyden vazgeçtım kalktım yanına kadar geldım duzelir herşey dıye ama hiç bişey umduğum gbi olmadı ne yazık kı ve arkasını döndü bana resmen ama ona sorarsan onu bn bırakmısım kıyafetleri ona tercih etmişim vs vs
- +1 yıl
seni kalıba sokmaya ve istediği biri gibi yapmaya çalıştıgı an bırakmış seni zaten.ayrılık cümleleri okadrda önmli değildir.ayrılık beyinde başlar.seni gerçktn seven sadece sen oldugun için sever kıyafetlerin ya da başının kapalılığyla değil.sen bukadr fedakarlık yapmışsın ama o bunları ne haketmiş nede görebilmiş ama kaybedende o olmuş.senn kadr kim taviz verirki o çocuga.sen karşılıksız birşey beklemedn sevmişsin ama o öyle yapmamış.seni değiştirmeye çalışanı geri bekleme bile
- +1 yıl
tabiki öyle.onun istediği hayat kriterine uyarak onu mutlu edebilrdin belki ama kendini hiçbir zamn mutlu edemzdin.çok pişman olurdun.bu senn bedenin ve senn kararın başkasının değil.vicdanen mutlu bir hayat yaşa boşver milleti çok isteyen senn yolunda sana ayak uydursun ;)
- +1 yıl
bencil biri ozamn.böyle birinin yanındakine hiç faydası olmaz.ilerde seni adam yerinede koymazdı.dediğim gibi hakettiğin birini bul ama sana tavsiyem bu çocuga geri dönme ve isteklerini yapma.taviz tavzi doğurur 1-0 yenik başlarsın ve ömür boyu böyle gider
- +1 yıl
bncede.senn kadr taviz vereni bulamayınca dönecektir emin ol ve sen onu reddedince çok rahatlayacksındır ve onada sadece arkadndan sana bakmak kalıck sıkma canını oyüzden.
- +1 yıl
rica ederim yardım edebildiysem ne mutlu bana :)
En İyi Cevaplar
Allah rızası için kapan kapanırsan sevgilin istiyor diye kapanılır mı Allah istemiş bu yaşında kadar kapanmamışsın o isteyince kapatma bir zahmet ayrıca önemli olan kapanmak değil kapalı her insan iyi mi önemli olan kalbinin içi.
07 Yorumla- +1 yıl
onun için kapalıysa çok mükemmel bir insan açıksa muhatap olunmaya gerek yok tarzında duşunuyo. bn ona karşı çok anlayışlı olduğumu dusunuyorum ama o hiç bşy yapmadın dıyebilecek kadar kör bı ınsan. yeni bir kızla tanıştığım zamn kapalı mı açık dıye sorardı kaplı dersem çok sevinirdi anlardm açık derse suratı hemen değişrdi garip bir zihniyetı vardı
Sevdiğin insan tercihlerine saygı duymaması seni çok incitmiş hayal kırıklığına uğratmış anlaşılan ama hala umut ışığı arıyor gibisin. Zor bir durum ama bugün bu konuda böyle davranan yarın evlendiğinizde nasıl davranırdı? Davranışları değiştirebilirsin belki ama insanları değiştiremezsin. İnsanlar seni olduğun gibi kabul etsin. Sen neysen oyun en iyisi olmaya çalış. Gerisi kendiliğinden gelir.
01 Yorumla
dogrusunu yapmıssın. once sen kendini dusun. ve kendine destek ol. yakın arkadasından destek al. icinde tutma..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
20Cevap
+1 yılSana bir sey sorucam kapansan sorun mu ? Zate sevdigin cocuk ne olucak ki yani baskasina mi kendini begendiricen demekki aileside cocugun kapali ki onlarinda kabul etmesi icin senden bunu istiyo sonra sende hayir diyosun bunun olmasi normaldir mutsuz yapan kendini sensin o degil.
02 Yorumla- +1 yıl
seviyosan giy takma sen etraftakilerin tutumunu dusundugun icin rahat olamiyip hazir hissetmiyosun giyin ve etrafdakilerini unutşu ankimin koluna giriyosan o cocugun dusunduklerine bak cunku sen ne yaparsan yap o etraftakiler seyircidir sana bir faydasi olmaz zor durumda olsanda cok iyi olsanda ama o sevdigin insan iyi ve kotu gunde yaninda Eger Cristian ronalda taraftarlaarin isliklamalarina aldirsaydi emin o o kadar gol atamazdi :)
+1 yılBenim de 5 yıllık bir ilişkim oldu. başta hersey cok iyiydi hatta hiçbirşeyimr karışmazken biranda ufaktan uyarilar almaya başladım. Ve artık saçımın şekline kadar karışır oldu. Beni kapatmaya çalıştı. Ve 5 yil boyinca tartışıp ayrılıp barıştığimiz konu buydu. Cok yıprandım. Hep ben döndüm. Bir türlü kabullendiremedim. Bana devamli cok değiştiğimi söylerdi. Hâlbuki hep ayni sekilde giyinirdim. Uzun lafin kısası sirf kapanmiyorum diye ayrıldı benden. 5 yılı hiçe saydi. Ve giderken bu iliskinin benim yüzümden bittiginj söyledi. Cunku onun isteğini yerine getirmemisim. Cok zor bir durum. Umarım atlatırız çünkü evlenince daha büyük sorunlarla karşılaşacağımı cok iyi biliyordum. Şunu unutma seni bir eşya gibi yontmaya çalışan insanlardan uzak dur. Yıllarına yazık olur
00 Yorumla
+1 yılayrılmak için bahane aramış kapan demiş yoksa olmaz demiş. kapansan bile başka bir bahane bulurdu. sıkılmış senden 4 yıl çok uzun bir zaman. gerçekten sevseydi böyle olmazdı öyle kolay terk edemezdi.
bağlanmayacaksın bir şeye öyle körü körüne
o olmazsa yaşayamam demeyeceksin
demeyeceksin işte
yaşarsın çünkü
öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
çok sevmeyeceksin mesela
çünkü o daha az severse kırılırsın
ve genellikle o daha az sever seni
senin onu sevdiğinden
Can Yücel03 Yorumla- +1 yıl
öyle biriyle mutlu olamayacaktın zaten. ben sadece geçen 4 yıla üzüldüm.
unut gitsin. hem onunla evlenmiş olsan daha kötü olacaktı. zararın neresinden dönersen kardır.
günün birinde karşına öyle biri çıkar ki diğerlerini sanki hiç olmamış gibi unutursun
seni oldugu gibi seven insanlarla ol seni degiştirmeye çalışan seni aşşagı ve yakışıksız buluyodur kimse hamur degil kimsenin kimseyi degiştirmeye hakkı yok. biri seni oldugun gibi sevmiyosa kim olursa olsun boşver o erkek arkadaşın gitsin kendine yakışanı bulsun.
00 YorumlaBenim görüşüm kişi sizin kendi yetiştiği ortam göre giyinmenizi iştemiş. Sizde bu konuda olumlu davranmadığınızdan kişi ilişkiyi bitirmekten başka bir şecenek bulamamış. Hem aileside sizi görmüş olabilir. Bunun üzerine başkı yapa bilir. Veya sizinle bir önür sürmek iştemiş olabilir fakat kendi toplumuna uyğun giyinmenizi iştemiş olabilir.
02 Yorumla
+1 yılo çok acımasızmış artı şekilci.seni şimdi mutlu edemiyor ki ilerde etsin .düşünce sistematiği yanlış .artı konuyu açmıcam demiş ve açmakla kalmamış seni terketmiş güvenilirde değil.kısacası sana değer vermiyor. için kendine farklı uğraşılar bul .yanlız kalmamaya çalış seni eğlendiren şeyleri yap bir nebze üzüntün geçer sakinleşirsin
00 Yorumlasen kölemisin seni zorla kapatıcak ailesine uygun gelin alıcak kendini mutlu hissetçek oh ne güzel seni düşünen yok sende kalpık diceksin onu unutamadım..o sana değer verdimi sen ona değer veriyorsun sitter et başka bul...
08 Yorumlaya görüyorum bazısı yok kapansan ne olacak diyor pardonda açık olunca noluyor hem insan sevdiği kişiye yok kapanmıyorsun diye bırakıyorsa suç bırakanda değil bırakılanda diyecek kadar garipsiniz hem biride yok ailesine kabul ettirmek için kapan demistir yazıyo bu ne zihniyet be. Soruyu soran arkadas takma boşver sevse açık olmana takmazdi boşver unut hayırlısı buymuş.
00 Yorumlane güzel iste.. çocuk senin için, senin iyiligini düsünerek bisey istemis senden.. eger bu konuyu basta sana söyleyipte, senden istemisse.. onun bir suçu yok demektir.. eger ki zaman sonra söylemeye baslayipta.. zamanla baski kurduysa onun suçu..
Allah için kapanmak kötü bisey degilki.. neyi istedigi degil.. neden istedigini sorgula bence..00 Yorumlabitti diye kesin bir şekilde konuştunuz mu? üzüldüm valla..kapanmadınsada kıyafetlerine filan dikkat etmişsindir heralde..konuşuyosanız bir kere daha konuşun bence yıl çok uzun zaman
05 Yorumla- +1 yıl
yaşla ve maddiyatla ilgili şeylerde var. ailesini karşına almadan yapabilmen mümkün olsaydı biraz bişeyler değişirdi. okul bitince iş yok askerlik engeli filanda var..ailesiyle çatışmayı göze alamaz. bide öyle aileler çok serttir çocuklarına, benim teyzemin oğlu istediği kızla evlenmek istedi, başını kapattı yine sevmediler. ben başımı kapatmadım yıllarca herşeyim eleştirdi, örtüyle alakasız şeylerde bile onay alamadım...bu durumu aşmış biriyle olman hayırlısı Allah için kapanılır eğer gerekliyse
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah icin yapmadigin biseyi kulu icin yapmamandan dolayi sen degil seni zorliyan ve secimine saygi duymayip ayrilandan hayir gelmez zaten bosver... Hayatinii o ve ailesiyle gecireceksin ve illa problem yasiyacaksin... Duygusal degil biraz mantikli dusun canim. Hayirlisi budur belki... Seni kayitsiz sartsiz sevecek birini bul...
10 YorumlaErkeklerin çoğu bir olayi kafada bitirdiği zaman zeytin yaği gibi üste cikmak icin hakli bir sebeb ararlar onuda kendince bulmuş galiba bence ortak arkadaslarindan sordur ailesi kizmi bulmus seninkine
01 YorumlaBu kadar seviyorsun kapan o zaman. Bende aynı nedenden ayrıldım. Etraftaki insanların ona bakması beni üzüyordu. İleride daha kötü olmasından korktuğum için onu kıskandığım için kapanmasını istedim. Olmaz dedi bendede başka seçenek kalmadı ve ayrıldım.
Bende çok sevdim. Ama yapıcak bişey yok00 Yorumla
+1 yıltabiki pişman olur. böyle sudan bır sebeple kavga edilirmi hiç. içinden gelirse kapanırsın o cok ıstıyorsa beklemelıydı ama böle bsyle snı sınamamalı. snde uzulme bence bırak o pısman olsn sn deıl
01 YorumlaÇocuğun karaktersizliği bunca seneden sonra bir anlık düşünce ile sonu getirebiliyorsa senin için üzücü bir durum aslında ki 4 seneni bu çocuk ile geçirmişsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı. hevesi geçmiş ellaam seninde kapanmayacağını bildiği için kapan demiş bahaneside o olmuş... bir anda aklıma bu senaryo geldi
00 Yorumlasen hatayı basta yapmısın ailen seni okutmak için neler cekiyor kim bilir sen sırf sevgilni için üniversteyi yanlıs tercih yapmıssın olmazki böyle tabki karısamayız ama cok sacma o senin yanına gelseydi yatay gecisle bukadar kullandırtmayın kendinizi
00 Yorumla
+1 yılilerde pişman olacak sana bişeyler yaptırmak istiyor bence ama ısrar et seni seven böyle sevsin
emek verilmiş belli ki bayaa geri dönecektir bence.00 YorumlaBaşını okudum özür dileyerek yazı çok uzun üşendim kısa bir yorum yapayım ben gerçekten seviyorsam aradığım insanı bulduğu mu düşünüyorsam sadece kapanmıyor diye "asla" ayrılmazdım...
00 Yorumlaseni kafasından silmiş bence muhtemelen ailesinin istediği bir kızla evlenir..
00 Yorumlaseven insan teseture takmaz bence, sonusta sende acik giyinmedigi belirtin, bosver bence eski sevgilin icin uzulme
00 Yorumlabence sende onun gibi takmamaya özen göster. bir insanı kapatmaya zorlayamazsın ki. hadi zorladın diyelim senin içinden kapanmak geliyo mu ? sırf onun istemesiyle olmaz üzülme seni seven böyle sevsın.
00 Yorumla
+1 yılAilesinden bu yönde telkinler alıyordur ya da f tipi zihniyet bu yönde yönlendiriyor olabilir vardır bundada bir hayır hiç kimse vazgeçilmez değil hayırlısı olsun hakkında
00 Yorumla
+1 yılüzüldüğünle kalırsın ona hiçbişey olmaz. böylesi iyi olmuş cidden senin için. düşünme onu.
00 Yorumlabende buna kızıyorum başlarken kapalımıydın sonradan bu yüzden ayrılıyo 4 yılı ziyan ediyo
yerinde olsam düşünmezdim bile vurdumduymaz.00 YorumlaZorla güzellik olmaz, evli olmadığın birisi için geleceğine yön vermişsin olmamış
00 Yorumlabende aynı durumdayım .:(
02 Yorumla- +1 yıl
Sen de mi kapanmadin panpa
+1 yılher şeyin hayırlısını dilemek lazım
00 Yorumlaevet snde kapanıver
00 Yorumla
+1 yıltakma kafana ya
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı