Sevgilimden çok severek ve zorunda kalarak ayrıldım ayrılmamın sebebi toxic bi ilişki olması psikolojik baskılar ve bir çoğu artık katlanılmayacak bir hal almıştı ve şu an herşeyin suçlusu beni görüyor herşeyin ama bakın ve ayrıldığımız günün ertesi günü başka bir kızla konuşmaya başlamış bile bunu öğrendiğimde kahrolmuştum ama elimden bir şey gelmiyor sadece şu an özlüyorum ve çok seviyorum fakat bir daha ona güvenemem inanamam içimden sevgisini atmak için ne yapmalıyım sizin yorumunuz nedir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Duştan sonra kirli don giyilmez, unutun gitsin
Deniyorum zamanla da yok olacaktır benim için
Olmuyorsa zorlama yeni yelkenler
Kimseyle konuşmak istemiyorum arkadaş olarak bile olsa bir erkeği hayatıma alıp konuşmak istemiyorum içim rahat etmiyor
Yeni insanlar tanı bu psikoloji 2-3 ay sonra geçiyor
Teşekkürler ☺️
Rica ederim dertleşmek istersen buradayız
Bir karar vermişsin ve bitmiş. Şimdi arkasında durma zamanı
Sonuna kadar arkasındayım fakat onun yüzünden onun bana hissetirdikleri yaptıkları yüzünden ben bazı kararlar vermek zorunda kaldım ve suçlusu ben oldum onun da başka bi kıza gitmesi hemen üzüyor sadece o kadar
O kadarı da cesurca aldığın bir karar karşılığında ödemen gereken bedel
Yani tabikide öyle ama hemen ayrılır ayrılmaz başka kollara gitmesi sevgisinin sahte olduğuny göstermez mi
Evet haklısın ama böylece kurtulmuş olmuyor musun bu yalan ilişkiden
Çok doğru teşekkür ederim yorumların için
Rica ederim
yeni insanlarla tanış
Kimseyle konuşmak istemiyorum arkadaş olarak bile olsa bir erkeği hayatıma alıp konuşmak istemiyorum içim rahat etmiyor
arkadaş edin kızlarla falan
Allah'a şükür bana destek olan arkadaşlarım var edinmeye de devam ediyorum teşekkür ederim
Ayrılma o zaman kızım saçma saçma konuşuyorsunuz
Hiç yaşamamışsın ki nerden anlicaksın beni dimi boş ver
Nerden biliyorsun
O zaman niye öyle cevap verdin yersiz olmuş çünkü biraz
Soru farklı yorumun farklı ben sizi anlamıyorum o yüzden tepki gösterdim zorunda kalmışsın toksik ama ozleniyor seviliyor acı cekmeyi ne kadar çok seviyorsunuz
Şöyle söyliyim sana bana yaptıkları hissettirdikleri yüzünden ayrıldım çünkü o stresler sinirler hastalık olarak döndü bana ama dedim ya severek ayrıldım yani tabikide anlarsan
Anlarım niye anlamayayim al işte hasta eden biri için üzülmeye değer mi? Daha kötüsü olmamasi için doğru olanı yaptın sorgulama artık peki nasıl oldun iyi misin
Kafamda kist olduğu düşünülüyor ağrılar ve stres sonucu fark ettim ama mr çekileceğim ondan sonra belli olacak şu an gayet iyiyim teşekkür ederim:)
Ya çok üzgünüm kusura bakmayın iyi olursunuz inşallah üzüldüm bak şimdi napmis bu sana böyle iyiyim diyorsun da baksana ya :(
Stres yüzünden maalesef ama şu an gayet iyiyim gerçekten teşekkür ederim (ailemle tehtid etmeler, arkadaşlarımdan kıskanmalar (kız arkadaşlarımdan), psikolojik baskı uygulaması yani bi çeşit manipülatif biriydi daha bir çok şey var)
Ya bak kendine çok yuklenme sağlığından önemli değil hiçbir şey dikkat et bak mutlaka vardır inanirim ama senin bu kişiyi gram sevmenin anlamı da yok uzdurtme kendini
Unutmaya çalışıyorum, desteğin ve tavsiyelerin için teşekkür ederim:)
Sana hep destek olurum ister misin
Derken?
Yani yanında olamam çünkü tanımıyorum seni moral ve motivasyon olarak çünkü buna ihtiyacın var gülmen gerek bu şekilde olmana gönlüm razı değil
Emin değilim kimseye kolay kolay güvenemiyorum artik niyetinin tam olarak ne olduğunu bilemem yanlış anlama sakın sadece güvenmiyorum fakat destek olmak istemen beni mutlu etti teşekkür ederim destek olmak istersen buradayım
Güvenmemeni anlıyorum haklısın da fakat tamamen iyi niyet çünkü duygusal varliklariz kör olamayız destek lazım bu desteği de sana vermekten çok memnun olurum iyi oldugunu göreyim o sonuçlar düzgün çıksın giderim bende burdayım ama sizi mesajda görsem daha iyi olurdu yorumdan konuşuyoruz zor oluyor
Yaşım küçük bundan dolayı destek olacağını sanmıyorum yaşımı burada söylersem hesabım kapanıyor
Reşit değil misin
Ayn dedim ya hani bi şarkı vardı liseli vardı ya ah o liseli burdan anla işte
Anladim