daha evleneli bir sene olmuştu herşey yolundaydı... sonra herşey tersine döndü bir gün içinde... çok üzgünüm...
Cevabın nedir?
O bir gün içinde yaşananlar da önemli ama hakime aranızda aslında kocanın belirttiği gibi bir sorun olmadığını onu sevdiğini ispat edebilirsen ki bunun için iyiy bir avukatın yardımı da şart, belki boşanma olmayabilir ki zaten hemen boşamaz da zaten hakim. SÜre tanır önce size.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
NE oldu, yani sorun nedir, ozelden yazabilirsen yardimci olmaya calisirim, eger anlatirsan tabi
19 Yorumla
Soran+1 yılSoran
11dak
Ailesinin emeği büyük bu ayrılıkta kendi istedikleri gibi olmadım diye... kendi ailemi istediğim zaman göremezdim... aynı evde altlı üstlü kalıyordum eşimin ailesilen... düşünün evimin dış kapısının anahtarı bile dışta olacaktı... içeri aldım diye ve annesinin isteği hep yanında olacaktık birtek uyumaya evimize çıkabilirdik... dışarı çıkarken not bırakmalıymışım onlara göre, eşim işe gidince hep yanıma gelip moralimi bozup gidiyordu... eşime masum gözüküyordu gidincede bana hep sitem ediyordu... ama ben yinede hep iyi olmaya çalıştım büyüğüm dedim kendimi geri çektim... sonra bir gün komşumuzun düğünü oldu eşimle oraya gittim ve olan oldu.. vay sen nasıl bizimyakınların düğnüne gelmedin falan... o gün eve geldik herşey yolundaydı.. kuzenim benlendi ve kuzenimi evine bırakmaya çıkarken annesi yüzüme bakmadı... içimden düşündüm yine buna ne oldu diye, sonra boşver dedim kendi kendime kuzenimi evine bırakmaya gittim
Soran+1 yılAilemin yanına geldim amacım ayrılmak değil nefes alıp kendime gelmekti... peşimden hemen evdeki eşyalarımı kaldırıp söktüler ve babasının sözü yüzüğe karşılık yüzük diye... o günden bu güne eşimi görmüyorum... babası ailemin beni alması için benzin parası bile teklif ettiler ve ben ne olduğunu anlamadan ailemin yanındayım...
- +1 yıl
Bnce gercekten ailesinden dolayi sende ayrulabilirsin, Annesi bays cirkef bir kadinmia haklisin, gercekten zor bir durum, ya da NE bileyim sende annesinin yaprogi gibi o seni nasil kotu gosteriyorsa sende ona aynisini yapabilirsin, Abla BN olsam oyle yapardim yani, Sana kalmis birsey, aileni yuvani dagitmis, sende acima bnce
Soran+1 yılDuanızla yardımcı olun lütfen
Soran+1 yılAllah razı olsun😊
Soran+1 yıl😊😊😊
Zaten çekişmeli dava olacak, boşanmak istemiyorsan bunu mahkemede anlatman lazım. İyi bir avukat bul kendine.
Tabii, kocanla iletişim kurup vazgeçirebilirsen ne ala, ben en kötü senaryodan bahsediyorum.00 Yorumla
Neden öyle oldu 1 gün içinde mi temeli olması lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılAilesinin emeği büyük bu ayrılıkta kendi istedikleri gibi olmadım diye... kendi ailemi istediğim zaman göremezdim... aynı evde altlı üstlü kalıyordum eşimin ailesilen... düşünün evimin dış kapısının anahtarı bile dışta olacaktı... içeri aldım diye ve annesinin isteği hep yanında olacaktık birtek uyumaya evimize çıkabilirdik... dışarı çıkarken not bırakmalıymışım onlara göre, eşim işe gidince hep yanıma gelip moralimi bozup gidiyordu... eşime masum gözüküyordu gidincede bana hep sitem ediyordu... ama ben yinede hep iyi olmaya çalıştım büyüğüm dedim kendimi geri çektim... sonra bir gün komşumuzun düğünü oldu eşimle oraya gittim ve olan oldu.. vay sen nasıl bizimyakınların düğnüne gelmedin falan... o gün eve geldik herşey yolundaydı.. kuzenim benlendi ve kuzenimi evine bırakmaya çıkarken annesi yüzüme bakmadı... içimden düşündüm yine buna ne oldu diye, sonra boşver dedim kendi kendime kuzenimi evine bırakmaya gittim
- +1 yıl
kusura bakma da benım tanıdıklarım aynı semtte bıle oturmayı kabul etmıyor. hem de gayet dındarlar. kımse utanmıyor aıleyle yaşayamam derken. sız neden bu devırde çekirdek aıle degıl de boyle çingene evi gibi bir gidiyosunuz
Soran+1 yıl@felisafrikanyus onlarda dindar çok inançlılar görünüşte... bende allah de canımı al ne bilim hepsini sevmiş güvenmiştim...
Soran+1 yılBöyle şeylere fazla kafa yormuyorum allaha sığınıyorum... o herşeye kadir yüce rabbim dilerse büyü bile bir işe yaramaz ben dua mı ediyorum...
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
27Cevap
ne yaptında adamı delırttın bukadar daha bır yılda nıye bosanma davası actıkı helekı kocan yanı baya sasırtıcı canım
00 YorumlaDurduk yere olmamıştır illaki bir sebebi vardır o sebep olmadan kimse yardım edemez
04 Yorumla
Soran+1 yılSoran
11dak
Ailesinin emeği büyük bu ayrılıkta kendi istedikleri gibi olmadım diye... kendi ailemi istediğim zaman göremezdim... aynı evde altlı üstlü kalıyordum eşimin ailesilen... düşünün evimin dış kapısının anahtarı bile dışta olacaktı... içeri aldım diye ve annesinin isteği hep yanında olacaktık birtek uyumaya evimize çıkabilirdik... dışarı çıkarken not bırakmalıymışım onlara göre, eşim işe gidince hep yanıma gelip moralimi bozup gidiyordu... eşime masum gözüküyordu gidincede bana hep sitem ediyordu... ama ben yinede hep iyi olmaya çalıştım büyüğüm dedim kendimi geri çektim... sonra bir gün komşumuzun düğünü oldu eşimle oraya gittim ve olan oldu.. vay sen nasıl bizimyakınların düğnüne gelmedin falan... o gün eve geldik herşey yolundaydı.. kuzenim benlendi ve kuzenimi evine bırakmaya çıkarken annesi yüzüme bakmadı... içimden düşündüm yine buna ne oldu diye, sonra boşver dedim kendi kendime kuzenimi evine bırakmaya gittim
Soran+1 yıl35) 14dak
Ailemin yanına geldim amacım ayrılmak değil nefes alıp kendime gelmekti... peşimden hemen evdeki eşyalarımı kaldırıp söktüler ve babasının sözü yüzüğe karşılık yüzük diye... o günden bu güne eşimi görmüyorum... babası ailemin beni alması için benzin parası bile teklif ettiler ve ben ne olduğunu anlamadan ailemin yanındayım.
+1 yılKarşılıklı ayrılmak istemezseniz hakim size süre verir kolay olmaz boşanmanız belkide anlaşır barışırsınız iyi olur inşallah.
00 Yorumla
+1 yılO sevmiyorsa. bırak bence zamanla yaran kabuk bağlar
00 YorumlaKonuş, hala seviyorsa ağla, olmadı hamileyim de, o da olmadı konuşurken ufak ufak öp sonra yatağa at. Seviyorsa sevgisini kullan.
00 Yorumla
+1 yılMedeni kanunda sayılan sebeplerden biri mevcut değilse, bunu ispat edemezse hakim boşanma kararı vermez
00 Yorumla
+1 yılAdamı nasıl delirtdiysen artık
Evlilik işi sakat hep01 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle olsaydı hiç olmazsa bir sebebi olurdu... düşünsenenize birgün gelip koluna kelepçe takıp seni götürüyorlar sebebi ne suçum ne soruyorsun cvp yok... en ağırıda bu
Sizi sevmeyenin nesini seversiniz bilmem bırak adamın yakasını
02 Yorumla
Soran+1 yılSöylemek kolay...
şu an seninle aynı durumdayım neden ayrılıyoruz bilmiyorim ne yapmalıyım hiç bilmiyorum neler yaptın neler yapmak lazım neler yaşadın lütfen bana ulaş çok ihtiyacım var yalvariyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapcak bişi yok işi zorlastırma desteğini al ondan hak neyse yoluna bak.
00 YorumlaBu anlattıklarından herhangi bir tavsiyede bulunamam. :/
00 Yorumla
+1 yılYa aslında çok kötü bir durum değilse anlatsan olmaz mı?😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir günde bu duruma getirecek kadar önemli ne olabilir ki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılzorlayıp hayatını zora sokma... kendini de itibarsızlaştırma
00 Yorumlaeksikleri bul nerde yanlış yapıyosun?
04 Yorumla
Soran+1 yılSoran
11dak
Soran+1 yılBir yuva kolay kurulmuyor ki kolay yıkılsın..
+1 yılNe olduğunu söyle biz de bir şey diyelim..
04 Yorumla
Soran+1 yılAilesinin emeği büyük bu ayrılıkta kendi istedikleri gibi olmadım diye... kendi ailemi istediğim zaman göremezdim... aynı evde altlı üstlü kalıyordum eşimin ailesilen... düşünün evimin dış kapısının anahtarı bile dışta olacaktı... içeri aldım diye ve annesinin isteği hep yanında olacaktık birtek uyumaya evimize çıkabilirdik... dışarı çıkarken not bırakmalıymışım onlara göre, eşim işe gidince hep yanıma gelip moralimi bozup gidiyordu... eşime masum gözüküyordu gidincede bana hep sitem ediyordu... ama ben yinede hep iyi olmaya çalıştım büyüğüm dedim kendimi geri çektim... sonra bir gün komşumuzun düğünü oldu eşimle oraya gittim ve olan oldu.. vay sen nasıl bizimyakınların düğnüne gelmedin falan... o gün eve geldik herşey yolundaydı.. kuzenim benlendi ve kuzenimi evine bırakmaya çıkarken annesi yüzüme bakmadı... içimden düşündüm yine buna ne oldu diye, sonra boşver dedim kendi kendime kuzenimi evine bırakmaya gittim
- +1 yıl
Bunları eşinle konusmussundur.. onun verdiği tepki ne yönde? Sana inanıyor mu?
Soran+1 yılBeni dinlemedi bile... sadece dediği onlar seni çok seviyordu... artık nasıl acıtasyon yapıldıysa... bilmiyorum... bildiğim tek şey benim evlendiğim sevdiğim insan bu değil olamaz... kendi gitti yerine başkası geldi... insan hiç mi aramaz sormaz zerre olsun hakkım yok mu olmadı mı... bir insan hemen nasıl soğur... kafamda deli sorular... ben iyi değilim bildiğim bu
- +1 yıl
Şimdiki zamanda kimse kimseyi çekmiyor nefret ediyorum bunu söylemekten ama.. kaç yıllık evlisiniz.. insan durduk yerde soğumaz elbet büyük nedenler vardır yalnız keşke ailesinden uzakta oturma ihtimaliniz olsaydı üzüldüm ne diyeyim..
+1 yılDurup dururken niye ki? Bir sebebi olmali.
03 Yorumla
Soran+1 yılSoran
(30-35) 41dak
Soran
11dak
Soran+1 yılSoran
(30-35) 37dak
Ailemin yanına geldim amacım ayrılmak değil nefes alıp kendime gelmekti... peşimden hemen evdeki eşyalarımı kaldırıp söktüler ve babasının sözü yüzüğe karşılık yüzük diye... o günden bu güne eşimi görmüyorum... babası ailemin beni alması için benzin parası bile teklif ettiler ve ben ne olduğunu anlamadan ailemin yanındayım...
- +1 yıl
Yazik olmuş, üzücü. Bir hocaya gorunun bari. Buyu bile ypmis olabilir o kaynana.
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi sebepten açtı davayı ona bağlı ve elindeki maddi delillere
00 Yorumla
+1 yılAllah yardim etsin kotu bir durum
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok kötü...:(
+1 yılSonra vay efendim evde çıcıhlar ajdır. Müstehak
10 YorumlaZorla guzellik olmaz ablacim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne olduki bir gün icinde
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben sende bir kabahat göremiyorum.. bastan istenilmemissin ama sunu da bil, o aileye kim gelin giderse gitsin senin kayana kabul etmez aynisini yapar..
Cevap sahibi+1 yılbosver üzülme
Soran+1 yılBaştan ama peşimde koşuyordular seviyordular istiyordular... amaa düşündüğü gibi olmadım ya kölelik yapmadım ya ondan, bende bir insanım oyuncak değilim... bir insanı alın kullanın atın... yazık değil mi
Soran+1 yılHayır zoruma giden o değil onlar istediği için ayrıyım
Cevap sahibi+1 yılyok senin degerini bilmiyorlarsa bosver bence o insanlari.. asil hata senin esinde onun konusmasi lazim.. annesini fazla dinlememsi lazim cünkü annesi belliki kiskanc olan kaynanalardan.. bunlar cok tehlikeli yaa iftira da atarlar sirf oglu bosansin diye
Cevap sahibi+1 yılbiraz burunlarini sürt.. sürtmezsen deger kiymet bilmezler
+1 yılneden böyle bir karar aldı
00 Yorumla
+1 yılBunu Eşinle konuş burda değil
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni dinlese yanımda olsa konuşurdum zaten
+1 yılo bir gun icinde neler oldu..
00 Yorumla
+1 yılHakime boşanmak istemiyorum de😕
03 Yorumla- +1 yıl
@BryanHawk pek bir bilgim yok sorry😕
Soran+1 yılMahkemeye bile istemiyorum ama mecburmuşum... çok kötüyüm
+1 yılne bok yedinde bir gunde bitti acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumlarınıza dikkat edin lütfen... benim anlım açık çok şükür, eğer hata bende olsaydı takmazdım bile
+1 yılNeden istiyor, o sebeplere odaklan
00 Yorumla
+1 yılBirden ne oldu da hersey degisti
00 Yorumla
+1 yılhayırlısı olsun otur konuş..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılKocami seviyorum de her ay uzuyo mahkeme
00 Yorumla Noldu hayırdır? :o
02 Yorumla
Soran+1 yıl(30-35)1saat
Soran+1 yılSoran
(30-35) 37dak
Ailemin yanına geldim amacım ayrılmak değil nefes alıp kendime gelmekti... peşimden hemen evdeki eşyalarımı kaldırıp söktüler ve babasının sözü yüzüğe karşılık yüzük diye... o günden bu güne eşimi görmüyorum... babası ailemin beni alması için benzin parası bile teklif ettiler ve ben ne olduğunu anlamadan ailemin yanındayım...
+1 yılNaptın ki
00 Yorumla
+1 yılsebeb ne önemli
00 YorumlaNeden döndü tersine?
01 Yorumla
Soran+1 yılSoran
11dak
Hata senin mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır benim olsa çare aramam arkama bakmam giderim
+1 yılzor zor
00 Yorumla
+1 yılNe oldu neden
00 Yorumlane oldu peki
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim bana boşanma davası açtı, ben boşanmak istemiyorum. Ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler