Merhaba arkadaşlar:( Yaklaşık 2 ay önce internetten bir çocukla tanıştık ortak noktamız çoktu falan ve bana o kadar güzel davrandı ki ben cidden aşık oldum. Bir hafta yemek yiyemedim derslerde hep onu düşündüm karnımda ve göğsümde sürekli değişik bir his içimde bir şeyler kıpır kıpırdı sürekli:( O da aynı şekilde olduğunu söylüyordu ve sevgili olduk çok mutluyduk. İlk buluşmamız çok güzeldi ama nasıl desem benim daha önce hiç sevgilim olmamıştı ve bu çocuk da biraz çapkın biriydi ve daha ilk buluşmadan beni öptü kokladı yani ilk defa yaşıyordum bunları ve onu o kadar çok seviyordum ki bir şey demedim sadece dudaktan öptürmediğim için bozulmuştu biraz, 2. buluşmada gezerken beni evine çağırdı ona çok güveniyordum (zaten kötü bir şey de olmadı) ben de gittim. Kahvaltı yaptık film izledik yarım saat falan da uyuduk işte uyanınca ciddi anlamda her yerimi öptü ve benim olmanı istiyorum gibi bir şey dedi ben de gülmeye başladım nedense. Sonra iç çamaşarımı çıkaracaktı ben hayır dedim o da durdu yattı yanıma bakre misin dedi evet dedim, o da tamam o zaman gel öpiyim sadece falan dedi gayet mutluyduk:( Sonra beni eve bıraktı giderken çıldırtıyorsun beni dedi iyi anlamda mı dedi kötü anlamda mı bilmiyorum güldü öptü ve gitti. Sonra whatsapptan 1 gün boyunca yazmadı nerdeyse uyuyorum başım ağrıyor tatavata yaptı. Ertesi gün de neyin var falan dedim kendimi kötü hissediyorum falan derken birden bir mesaj attı mesaj da da "Bekleme beni sen hayatına devam et beni gerçekten çok sevdiğini biliyorum ben de seni çok seviyorum ama sen çok iyi bir kızsın derslerine çalış kendine iyi bak" demiş ve her yerden engellemiş. Arkadaşımdan yazdım neden falan diye bir sebebi yok böyle olması gerekiyordu dedi. Ben onu çok özlüyorum:( Ona tekrar yazmalı mıyım sizce? Ağlamaktan gözlerim kurudu cidden. Eski mesajlarımızı da silemedim okuyup okuyup duruyorum o kadar tatlı şeyler yazıyordu ki hiç anlamadım ne oldu birden=( Lütfen yardım edin ya ne yapmalıyım? (ben 18 yaşındayım o 20)
Güncellemeler
+1 yıl
:(
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar