Hata yapıp dönememek nolur yardm edin?

Arkdşlar ben çok çareszm napıcağmı blmyrm kabus gibi günler geçiryorm. Ben 1 sene kadar önce nişanlydm çok seviyoduk birbirimizi ama çok kötü bir hata yaptm ben :( nişanlmla evlenmemize 1 ay kala brlikte olduk :( nasılsa evleniyoruz dye :( sonra ben bu kişinn bir yalancı olduğunu adi bir insan olduğnu öğrendim duydum. Biz 2 yıl çıktık 1 yılda nişanlıydık. Böyle bir insan oldğnu öğrenince ayrılmak zorunda kaldım evlenrsem hayatm biticekti. Gün geldi üstnden zsman geçti benim kalbim yeniden bir insan için atmaya başladı biriyle tanştım kendisi beni liseden beri takip ediyomuş haberm yok nasip şmdiyeymş tanıttı kendi ve konşmaya başladık 2 ay çıktık herşey çok hzlı gelişti sevmeye başladım çok sevdim okdr çok ki anlatamam çok güzel zamnlar geçrdk görüştük tanımak için snra herşey olumlu ilerliyo dye ben ona bu olayı anlattım. Ben bir hata yaptım ama hiç bşeye mecbur değilsin sadece seni yüreğimle sevdim dedim. Çok büyük tepkiler verdi nasıl yaparsın yapılır mı bu dye. Çok pişmanm düşünemedm şuanki aklım yokmuş. Konuşmak istemedi bnmle anlayşla karşıladm snra 2 gün durduk duramadık tekrar başladık. Görüşmek istedğini söyledi Çok mutlu oldum anladı sevdğime inandı diye düşündüm. 2 hafta çıktık mutluydum sonra yine birden pat dye beni istemedğini sevmedğini söyledi 2. Darbee :( bu şeklde aslaa mümkün değill kesinlikle almam seni ama seni çok beğeniyorum sadece kendmzi tatmin edelim madem olan olmuş ben seni istiyorum dedi yatmak istedi sırf böyleyim diye sevgmi hiçe saydı okadar canım yandı ki, sevdiğim adam bunları dedi. Bide aşağılarcasına kesnlkle seni almam böyle olmasaydın alırdım isterdim ama bu şeklde imkansız mümkün değil dedi. En çok bu sözleri yaktı canımı. Almasın oda kimsede ben zaten hatamın bedelini böyle fazlasyla ödüyorum. Allahım affetsin. hakknzı helal edin uzun oldu kısacası ben artık napıcağmı blmiyorum çok çaresizim. Dha dün gece face de duygusal bir şarkı paylaşıp noktalar koymuş hiç huyu değildr şarkı paylaşmak hiç merak etmiyorum artk benn Çok yıprandım
Hata yapıp dönememek nolur yardm edin?