Size süper amatör bir şarkı bırakıyorum nedense özellikle dinlemedim ama ezbere biliyorum herkes sevmez biliyorum ama olsun 😄

Size süper amatör bir şarkı bırakıyorum nedense özellikle dinlemedim ama ezbere biliyorum herkes sevmez biliyorum ama olsun 😄
Görsel tam anlamı ile beni ifade ediyor defalarca affederim ama bir gün bardağı masaya sert koyuşuna patlar tüm gemileri yakarım orada mesele bardak değildir aslında
O ahmaktır meseleyi bardak sanar offf of 🤦🏻♀️
Zannetmeye devam etsin 🙃
Seven insan şans vere vere içindeki aşkı tüketiyor. Kazak aklımızın bir kenarında dursun.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Ben affederim ama unutmayı pek beceremem galiba 😄 Birine ikinci şansı veririm, ama üçüncüye zor 🙃 Özellikle niyetini gördüysem, güven duygum kolay kolay eski haline dönmüyor. Yine de tek hatada silip atan biri değilim, bazen insanlar tökezleyebilir diye düşünürüm 💫 Ama saygısızlık, yalan, küçümseme varsa orada bende film biter 🚪✨
Cevap
13Cevap
Siler geçerim kimseyi affetmem.
👏🏻👏🏻👏🏻
Bu kişinin karakterine bağlı ve yaptığı hataya.
Biz kimiz ki affedelim Allah affetsin Aldatma vs. olmadığı sürece affederim de aldatırsa ya da yerime başkasını koydu ise maalesef
Herkese bir şans veririm ikinci şansı vermek kendime ihanettir hocam
👏🏻👏🏻👏🏻
Bende herkesin tek bir şansı var. Kullandı kullandı, kullanamadı geçmiş olsun..
Çok şans veririm aslında, silersem de kapımda köpek olsa affetmem.
Tek hatada değil ama tek yanlışta silerim. Çünkü hata bilmeyerek yanlış bile isteye yapılır.
Tek hatada silmek en doğrusu
Aynı hatayı yine yapar
bir şey sorucam şimdi birisine mesaj atmaya çalışıyorum ama üye sizi takip etmiyo o yüzden mesaj kutusuna giremiyorum ne yapmam lazım
Demekki üye kimseyle konuşmak istemiyor 🤷🏻♀️ Atacağınız mesaj çok özel değilse yorumda vs sorunuzu sorabilirsiniz :)
Gizli üye ol da sor o zaman ben olsam öyle yapardım 😄
Bu konuda çok haklısın 😄😄
Yanlışa ve hataya göre değişir
Yaptığı hataya bağlı sildiğimi asla affetmem
Silmek lazım 1 hata olur 1000 hata
Affedecek kimsem kalmadı :)
Affetmem bea
👏🏻👏🏻👏🏻
Affetmek gibi kötü bir huyum var
Hiç 30 gibi durmuyosun 😊
28 yaşım
24 25 gibisin belki 23