Sizin düşünceleriniz neler? Büyük bir idda bence. Özellikle asla hayata atılmamış, çoğunlukla eve bağlı izole tiplerin kendini melek ilan edip böyle iddalı konuşmalarını da anlamış değilim. Böyle olduklarını kabul bile etmiyorlar zaten. #Pisicik
Her insan hata yapar. Kesin ve net yargılarla; asla yapmam, asla söylemem, anında silerim gibi laflar edenlere gülüyorum. Çoğu henüz daha bir şey yaşamamış veya yaşadığından ders almamış kişiler oluyor. Hayat büyük konuşanlara lafını yedirmekte büyük usta. Tükürdüğünü öyle güzel yalatır ki şaşar kalırsın. Ne kadar yüksekten uçarsan düşüşlerin o kadar sert olur 🤷🏽♂️.
Öyle bir dünya yok. Pek çok hatam oldu geçmişte, bu hatalarımın var olabileceği ihtimalini de hep göz önünde bulundurdum. Öğrenmemin, tanımamın, tecrübe kazanmamın birinci ve temel aşaması da buydu her zaman. Kimseden de yardım talep etmedim, öğrenmem gereken olguların bilincindeydim çünkü. " çoğunlukla eve bağlı izole tiplerin kendini melek ilan edip böyle iddalı konuşmalarını da anlamış değilim." Şuna benzer bir cümleyi gece, bir görüşümde yazdım. Ben yıllarımı okuyarak, araştırarak, dertlerle mücadele ederek harcamışsam, böylelerini de kabul görmemem en büyük hakkım.
Merhaba, Hayır, hata biz insanlar için. Her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlıları tövbe edenlerdir. Rabb'im tövbe edenleri sever hadisi şerif!
Ancak dikkat ederim!
Bir kez gönül kırdın ise kıldığın namaz değil demiş Yunus Emre!
Asla hata yapmam diyenler en çok hata yapan kişilerdir. Ben hata yaparım, sen hata yaparsın ya da yoldan geçen bir adam hata yapar. Önemli olan o hatayı bir daha tekrarlamamaktır.