Ben asla hata yapmam dermisiniz? Yoksa hatalarınızın farkına varıp onları düzeltmeye mi çalışırsınız?

Ben asla hata yapmam dermisiniz? Yoksa hatalarınızın farkına varıp onları düzeltmeye mi çalışırsınız?

Buanes noches Amigo 😊Ben asla hata kabul etmem diyen kişi uzak durulması gereken kişidir.

İnsan doğası gereği hatalarıyla vardır. Bir çoğumuz yanıldık, yanlış yaptık, aldatıldık, yanlış kişilere değer verip, değersiz hissettirenin peşinden koştuk ve niceleri...

Çok kez hata yapıp çok kez affetmiş olabilirsiniz. Burada olması gereken bazı hataları affedip bazılarını da göz ardı edemeyecek olmanız. Mesela;Partneriniz size yalan söyledi. Yalanın boyutu önemlidir. Bazı yalanlaru duruma göre kırıldığınızı, güvenin sarsıldığını belirterek affediyorken bazılarını da affetmemeniz doğru olacaktır.

Bu nedenle hatasız insan yoktur. Fakat bu hataları affedip, affetmeyeceğiniz durumlara göre değişiklik gösterebilir.