Hiç hata yapmayıp birden hatalar yapan var mı?

28 yaşımdayım. Hiç sevgilim bile olmamıştı. Bir şeyler yaşarsam ve evlenmezsem diye korkardım ve özelimi kimselere anlatmak istemem hani soranlar oluyordu görenler de olur diye çevrem de çok kötü niyetli insanlarla dolu olduğu için. Hani bildiğiniz el ele tutuşup bile gezmemiştim hiç sevgili edinip falan. Flörtüm bile olmadı. Ailemin sinirlerimi bozan baskısı bir yandan evlen birini bul böyle mi kalıcan, işte kesin iyi tiplerle evlenmezsin demeleri beni iyice sinir etmişti birikmişti artık. Bir gün bir uygulama indirdim oradan tanıştım. Konuşuyoruz baya ilerlettik muhabbeti. Sonra bir yerde buluştuk kahve falan içtik el ele tutuşmaya başladık ve inanılmaz iyi bir histi tarif edilemezdi bu dediğim akşam sadece böyle kaldı herkes kendi evine döndü. Sonra başka bir gün daha buluştuk bir yerde tatlı yedik biraz sohbet ettik sonra yine herkes evine dağıldı. Bir daha buluşacaktık işte biraz bana güven verdi evine gittim a*k*l aldık biraz sonra beraber oturduk konuştuk uzandık bir şeyler oldu ama çok pişmanım o an sanırım çok güzel geldi ama nedense onunla evlenmeyeceğimiz için kendimi çok suçlu kötü hissediyorum ve bazen onu özlüyorum ve neden böyle üst üste hatalar yaptım bu yaşta bu toyluk normal mi sizce?
Hiç hata yapmayıp birden hatalar yapan var mı?