İnanın çok çaresizim herkese de anlatamıyorum 1 sene önce dillere destan bir düğünle evlendim eşimi çok sevdim oda beni peşimden çok koştu sonunda evlendik annesini anne bildim babasını baba her şey çok güzeldi bana çok aşıktı bir dedğimi iki etmez melekler gibi bakardı bana ancak bu son zamanlarda aşırı değişti 2 aylık hamileyim 23 yaşındayım ve bana karşı ilgisi sevgisi sıfırlandı çok ayrıntıyada girmek istemiyorum ama şüphelerimde aklı çıktım dünyam yıkıldı hayatında biri var hemde 32 33 yaşlarında biri kendim anasınıf öğretmeniyim o insanda bizim okulun az uzağındaki bir okulda öğretmen evlenmiş boşanmış 7 yaşındada oğlu var eşimdende büyük şimdi ne yapıcam ailem bir yuva kurmamız için çok çabaladı aynı şekilde onun aileside ailesi gerçekten çok iyi insanlar nankörlük edemem ama şuanda çok çaresizim bütün emeklerimi hayallerimi silip nasıl atıcam bide bebeğimde var ilk başta kaçıp gitmeyi düşündüm yakın bir arkadaşım var yurtdışında kimseye bişey demeden gitmeyi iyi derece ingilizcemde var bir süre orda yaşamayı düşündüm ama bebeğim var annem babam kahrolurlar zaten şuanda kimse bilidğimi bilmiyo ne onun ailesi nede benim ailem bilmiyo nasıl anlatıcam onlara ne yapıcam daha fazla onun yüzüne bile bakmaya iğreniyorum bide bilmediğimi sanıyo yalanlarını dinledikçe dahada kötü oluyorum lütfen yardım edin
Cevabın nedir?
+1 yılonun ki kısa bir süreliğine cinsel tatmin amaçlı bir hareket olabilir, yani sizden iyi soğuduğundan veya sevmediğinden emin olmanız lazım. bir erkek çok sevebilir ama aynı zamanda başka bir kadınla cinsellikle manasında birlikte olabilir. ülkede cinsellik bastırılmış bir durum olduğundan kişi evlendikten sonra da bu duyguyu hormonlarında etkisiyle yaşamak istiyor. eşinizde ki geçici bir durum olabilir ve böyle bir soruna psikolojik bakabilirsiniz. belki hala sizi ilk günkü gibi seviyordur bunu bence onunla konuşmanız lazım birde dediğiniz kadınla birlikte olduğundan kesin emin misiniz? eğer bu eşiniz açısından geçici bir durumsa evliliğinizi bitirip kaçıp gitmenize gerek yok. burda sıkıntı kadınların erkekleri anlayamadığından kaynaklanıyor, bkz doğada tek eşlilik diye bir şey yok, memeli sınıfında hangi türe bakarsanız bakın erkek birey pek çok dişi ile ilişki yaşıyor. ha biz hayvanmıyız diyeceksiniz, elbette hayvanız? hatta düşüncelerimizle hayatı kolaylaştırdığımızı sanıyoruz ama bence daha da zorlaştırdık. çünkü doğada bir çatışma yok kendi halinde ilerliyor ama biz insanlar doğayı ahvettik nedençünkü çok akıllıyızya vs...
detaya çok girmek istemiyorum, evlilik ortaçağ tarzı bir kavram maalesef kadın için alınmış önlem de denilebilir ama günümüzde artık böyle bir şeye gerek yok. çünkü kadınlar kendi ayakları üzerind edurabiliyorlar, zaten sorunda bu evlilik vs saçmalıkları yüzünden yaşanıyor. çünkü işin içinde mecburi bir kavram olunca insan ister istemez doğası gereği bir açığını bulduğunda bunu ihlal ediyor. bakın sabaha kadar anlatsam bitiremem.
ama diyeceğim şu bir erkek hormonal olarak çok baskı altındadır, ve ister istemez zihin bir şekilde cinselliği düşünmeye ve onu yaşamaya kayar. bir erkek açısından ne kadar çok seks yaparsa kendini o kadar çok tatmin etmiş cinsellik arzusunu bastırmış olur. bu çok açık bir durum. elbette her erkek böyle yapmaz ama pek çoğu o kadar iradeli olamıyor. ya da olmak istemiyor.116 Yorumla- +1 yıl
eğer eşinizin size olan ilgisi, sevgisi, bağı devam ediyorsa bence ilişkinizi bitirmenize gerek yok, aldatma denen mevzuyu o kadar büyütmenize gerek yok. aşk, sevgi bağlılık konusunda size sadakati tam ama cinsellik konusunda farklı deneyim yaşamak istemiş olabilir. bence bunu bir değerlendirin. ve çevrenizde gördüğünüz her erkeği de o kadar iradeli sanmayın, buna babanız veya onun babası da dahil, ömrünün bir yerinde onlarda eşleri dışında ilişkiye girmiş olabilirler. bu erkek açısından bastırılamaz bir istek maalesef...
Soran+1 yılGörüşlerine saygı duyuyorum ama ben böyle düşünen yapıda bir kadın değilim o benim bikini giymeme başka erkekler bana bakınca dahil kavga çıkartan bir insan çok kıskanç bir yapida kalkipta ben onun başkasıyla yatıp kalkmasını doğal karsilicak biri değilim oda aynı şekilde ben gitsem ondan sıkılınca baska erkeklerle birlikt olsam suanda bni gercekten öldürürdü oyuzden oda benden bir anlayış bekleyemem ayrıca suanda onun cocuguna hamileyim gün icerisinde bir kere bile aramaz nasılsın diye aksamusu gelir iş sürekli yüzüme bakmaz şirketlerle maillesir ama ben gece kiz arkadaslarimla disari cikacagim zaman evli barkli hamile kadinsin otur oturduğun yerde diyo Oyuzden kendisi beni bu kadar sıkarken o yapıda olması karaktersizlik ten başka bisey degil
- +1 yıl
Bu kisiyi tanimadan mi evlendiniz hanimefendi? Tanimladiginiz kisinin insan haklari denen kavraminfan haberi yok sanirim. Yaptiginiz tanimlamadan anladigim kronun çomarin onde gideni. Gercekten uzuldum boyleyse...
Soran+1 yılBen onu tanidigimda sevdiğimde böyle değildi aydınlı elektrik mühendisi bizde üniversitede izmirde tanıştık ama ne yazıkki tanidigim ilk kişiyle ilgisi bile yok ben onun icin özgür karakterimden vazgeçtim özgürlüğme çok duskundum bu insan karsima çıkmadan once dil eğitimleri aldım yurt dışında ailem el ustunde tuttu ilk basta ogrenmelik değil hukuk okuyordum ancak ağır bir meslek diye bide ilk dönemden 7 dersim kalınca bıraktım özgürlüğümü kisitlicakti çocuk ruhlu biriyim çokta ağır olmayan bir meslek seçtim hem ülke ülke gezebilicektim ust düzey İngilizce biliyorum kendimi geliştirmek için üniversitede çevirmenlikte yaptım erkek duskunu bir kız olmadim hedeflerim vardı benim kendini begenmislik yapmiyim ama güzel ve zor kız olarak bilindim çünkü erkekler onlari istemedigim için daha çok hırs yapıyorlardı banada ulaşılmaz olmak çekici geliyodu sonra filmlerdeki gibi öküzü. Biri çıktı okul biter bitmez evlendim bide sirf o istiyo diye çocuk yaptim 2 aylık hamileyim ve aldatılıyorm ozeti
- +1 yıl
eğer bu evliliğin daha iyiye gideceği ile ilgili umdunuz yoksa boşuna zorlamayın derim. kendi geleceğiniz herkesle olan ilişkinizden daha önemli, eşinizin ailesi ile konuşursunuz eğer durumu çok baskı altına alırlarsa ve davranışlarından ötürü size hayatı zindan ettiğini söylersiniz. bence hiç bir işe kalkışmadan evvel doğrudan eşinizin ailesi ile görüşün ve gerçekleri birbir anlatın, bebeğinizle birlikte mağdur olduğunuzu söyleyin, onlar duruma bir el atarlar atmazlarsa da süreç yine sizin lehinize işler, ailenizin evine geri dönerisiniz, çocuğunuz doğuncada başka çözümler arasınız yurt dışı vs gibi... ama durum anlattığınız kadar vahimse eşinizin ailesine eşinize haber vermeden bir gün herşeyi anlatın, eğer onlar çözüm üretmezse ve eşiniz kendini toparlamazsa sizde kendi yolunuza gidersiniz yapacak birşey yok. burda sizin kendinizi kötü hissetmenize gerek yok, sorun eşinizde... şimdilik tek çözüm onun ailesine durumu açmakta geçiyor, olaylar büyürse kendi ailenize anlatırsınız
Soran+1 yılDün akşam çok soğuk davrandim yüzüne bile bakmadim gittim yan odada üniversitedeki kız arkadaşlarımla konuştum baya makara yaptım duydu gulmelerimi kapattıktan sonra geldi dışarı çıkalım mı dedi hayır istemiyorum dedim niye böyle yapiyosun dedi ama sinirlı değildi normalde alır o telefonu elimden direk duvara vurur yakinlasmaya çalıştı bir sarilmaya kalkıştı pek izin vermedim soğuk davrandim sonra yine şirketle maillesiyodu bir yandanda televizyon izliyodu gittim oturdum bıraktı bilgisayarı oturdu yanıma sarıldı boynundan falan öptü sacma sacma hareketler yapmaya başladı neden böylesin ben seni çok özledim dedi bir dusun bakalim dedim ben yatiyorum dedim hiç bisey demedi normalde tutar kolundan bagrir hiç bisey yapmadı geldi sonra yatti yanıma sirtim dönüktü saçlarımı sevdi karnımı oyle uyudu sabahta dolabın ustune seni seviyorum diye not yapistirmis bende şimdi okuldayim bulantılarım vr hafif hafif iyimisin bulantin var mı dedi suçlu gibi davranıyor ama ne oldu nasıl değişti ne değişti?
- +1 yıl
muhtemelen sizin durumu farkettiğiniz anlamıştır ya da onun bu hırçın durumu daha önce dediğim gibi farklı psikolojik olaylardan dolayı geçici bir durum olabilir. yaşadığı bir takım sıkıntılardan geçici bir boşluğa düşüp belkide olmadığı gibi davranmış olabilir. benim temennim bu, umarım öyledir. sizde yeterli imkan ve anlayışı tanıyıp kendisi ile konuştuğunuzda belkide içine girip sizi bunalıma soktuğu o karakterden sıyrılacaktır. bence bu akşam kendisi yine yanınıza gelirse o sakin hali ile durumu anlatın ve bu şekilde devam ederse bu ilişkiyi tek taraflı sürdüremeyeceğinizi de anlatın. yani ne düşünüyorsanız, ne gibi kırgınlık yaşadıysanız hepsini birbir anlatın, karşınızda sanırım üniversite okumuş biri var bunları anlamayacak kadar da sığır olabiliceğini düşünmüyorum. bu nedenle bu akşam bir konuşun bakalım derdi neymişte 180 derece dönüş yapmış evlenmeden önce ki ve sonrası karakteri arasında ;) umarım herşey yoluna girer... cevaplarınızı bekliyorum
Soran+1 yılAz önce aradı hazırlan gelip alicam hava değişikliği olsun yemeği başka bir yerde yiyelim dedi tamam dedim bu akşam konusucam bebeği aldırıp ayrılmak istediğimi soylicem
- +1 yıl
hımm ne yaptınız konuşup düzeltebildiniz mi birşeyleri yoksa ayrılık kararı mı?
Soran+1 yılDün akşam geldi aldı beni sahilde güzel bir yemek yedik ama yüzüm hiç gülmedi bebek takımı bakmaya başlamış internetten yok kız olursa şurdan alırız falan dedi dinlemedim pek sahile indik sarılmaya öpmeye çalıştı üşüdüğümü söyledim mekanda biraz alkol almıştı eve geldik ne zaman düzeliceksin dedi ben bebeği aldırıcam en yakın zamanda da boşanıcaz dedim her şeyi biliyorum dedim ne biliyosun söyle diye bağırmaya başladı aldatmadım ben seni Allah belamı versin doğcak evladımı görmek nasip olmasın senden başkasına dokunmadım şimdi benim eşimde şöyle bir durum var gayet yakışıklı ilgi çeken biri ama özgüven eksiliği var beni kendinden çok yüksek görüyodu en başından bir de iş yerinden bir arkadaşı var benim hiç sevmediğim sürekli sen çok akıllı adamsın kız gitmesin diye yaptın ilk seneden çocuğu falan diyomuş bende ilk başlarda isteksizdim çünkü onunla daha çok zaman geçirmek istediğim için bide süreki bitti senin hayatın bir daha çocuktan seni gözü görmicek bitti bütün yaşantınız falan diyoms
Soran+1 yılsonra iş yerindede çok ciddi sorunlar yşamış onları anlattı hamileyim diye banada söylemmiş sonra bu kadın gelip gitmeye başlamış şirkete eşimle baya ilgilenmiş sürekli iltifatlar sohbetler ilgisi varmış kadının buna bunu farketmiş banada söyledi ama his olarak hiç bişey hissetmedim dedi dokunmadım elini sıktım ama iltifatları hoşuma gitti o sırada gerçekten bunalımdaydım ama yemin ederim dokunmadım yemek yedik sohbet ettik dedi bunları ama ağlarak kafasını duvara vurarak anlattı ilk kez onu böyle gördüm bende ağladım snra kıyamadım amadedimki bak seni karnımdaki bu çocuk ve annen baban için son bir şans veriyorum ancak yemin ederim içime en ufak bir şüphe düşerse bir daha açıklamanı dinlemeden çocuğuda alıp giderim dedim yemin ederim asla olmıcak dedi ama aşırı ağladı sonra sarıldı bana ikimizde burnumuzu çeke çeke salonda uyumuşuz kaldırıp yataga götürmüş sonra beni uzun zamandır geçirdiğim en huzurlu geceydi sabahta çk güzeldi baya yakınlaştık ama ne olucak bilmiyorum inşallah akıllndı
- +1 yıl
bunu duyduğuma gerçekten çok sevindim, bakınız geçici bir durummuş. umarım bu birlikteliğiniz bozulmaz, umarım herşey düzelir ve mutsuzluk hanenizde hep uzak olur... ;)
Soran+1 yılMutsuzluk pesimizi birakmiyor bebeğimi kaybettim içim hiç yanmadığı kadar çok yanıyor
- +1 yıl
ciddi misiniz ya? gerçekten çok üzüldüm, tam herşey yerli yerine oturuyor derken yine bir talihsizlik... ama yine de gençsiniz, tekrar denersiniz. eminim sizin çektiğiniz üzüntü ve sıkıntılar bebeğe yansıdı ki bu durumları yaşadınız. eğer eşinizle ilgili tüm sorunları düzelttiyseniz tekrar denersiniz. ama hiçbir girişim bu gideni yerine getirmez, üzücübir durum fakat allah büyük ve umut kesilmez. umarım tekrar herşeyi düzene sokar ve tekrar bebek sahibi olabilirsiniz.
Soran+1 yılBu zamana kadar desteğiniz mesajlarınızı için tesekkur ederim ben ayrılma kararı aldım benim için en sağlıklisi bu çok zor çünkü ben onu gercekten çok sevdim hala daha seviyorum onu tanidigim andan itibaren hep o vardı ben kendimi bile yoksaydim kendi hayatımı erteledim ama olmadığı zamanda olmuyo çok sorumsuz ruh hali çok çabuk degisiyo ve ben çok ince düşünen ve çok kırılgan bir insanim onun çoğu hatasını affettim düzeltmesini sagladim sonradan düzeldi ya da pişman oldu ama bu beni çok yordu en son olayları kaldiricam bir karakterim yok benim bebeğimi kaybetmekte asla onu suclamiyorum ama ben artık onun sorumluluklarını almaktan yoruldum tanisinicam okuldanda izin alicam İstanbul'da ev falan ayarlicam tayinim çıkana kadar çevirmenlik yapmayı dusunuyorum ama İstanbul hic bilmiyorum iyi derece de İngilizce Fransızca Rusça biliyorum belgelerimde var nerelere başvuru yapabilirim bir bilginiz varmı?
- +1 yıl
sizin için en doğru yol ne ise onun olmasını dilerim. zira üzüntünüzü paylaşıyorum. umarım ayrılık kararı karşı tarafı size saldırgan tutum almaya itmez ve medeni bir şekilde kendi yolunuza bakarsınız. ben istanbul'da oturuyorum eğer özelden mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışırım, iş, ev vs konusunda. ama kesin kararlı mısınız, yoksa aceleyle mi bu kararı aldınız bence bir kaç gün daha düşünün üzerinde. biliyorsunuz bu hayatınızı kökten etkileyecek bir durum. eğer her şekilde kararlıysanız dediğim gibi özelden mesaj atarsanız yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince...
En İyi Cevaplar
+1 yıleşinle görüş açık ve ciddi ol ne yaptığını sor nelere màl olacagını yaptıgı davranıışın sadece kendisini etkilemeyeceğini sor ama öyle bir konuşmalısın ki beyninde tek kelime ile kendini suçlaması olmalı sorun sende mutlu edemiyorsun onu boşluyorsun açık ve net söylüyorum sana sen onu eksik bırakmassan hareketlerin otoriter ve baskıcı olsa tabi kadınsal tarafından dört dörtlük olsan gerekli sevgiyi verebilsen böyle olmazdı kocanda hata arama o düşünmüyor çünkü kaybedilcek biri oldugunu bunu hissettir allah yardımcın olsun ablacım
00 Yorumla
Kesinlikle bu durumu ailene anlat ve boşanma davası aç. Ama önce biraz sabırlı ol ve kanıt topla aldattığına dair. Bu süre içinde de kimseye kocana bile çaktırma bildiğini. Daha sonra boşanma davası aç ve aynı zamanda maddi manevi tazminat davası da aç. Sakın üzülme ve sessiz kalma. Hakkını ara ve o adamdan kurtul. Yurt dışına falan kaçmana da gerek yok, suçlu olan sen değilsin. Bırak o defolup gitsin. Sen dediklerimi yap, işin gücün ailen var. Çalışıp bakarsın çocuğuna, kimseye muhtaç değilsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa Allah çok şükür yinede ben öğretmenlik yapar çevirmenlik yapar bakarım bebeğime ama ailesini yıpratamam melek gibi bir annesi var öğrense o kadın vallahi billahi utancından ölür babasıda aynı dayanamazlar şerefine namusuna çok düskün insanlar anne ve babası onlara ne yaparım ne ederim nasıl açıklarım anlaşamıyoruz desem bebek var hayatta izin vermezler kayınvalidem günde 3 kere arar nasılsın kızım bir ihtiyacın var mı geliyimmi beni oğlundan daha çok sever normal boşansak yine üzülür ama oğlunun bu yaptıklarını duyarlarsa ben o insanları diri diri mezara gömsem daha iyi inanki hayatımda ilk defa ne yapıcağımı bilemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik kolay kurulmadi kolayda yıkma bence once esinle konus derdi ne bir cozum bulun bir uzmana danisin bebeginiz icin her sonucu deneyin en son ailelere anlat birsey bulamazsan ama butun bunlara ragmen esin o diger kadina asıksa ki bnce olsaydi senden coktan ayrilirdi ama yinede asıksa ondan ayril eglence icinse zatn gelip gecici kadinlar icin yuvani bozma derim esinle konus o kdr dertlenme bide cocuga zarar gelmesin Allah'ım sana iyi bir kapı acar insllah 😔
02 Yorumla
Soran+1 yılBen eşimin her ne olursa o kadınla cinsel olarak birlikte olmasını kabullenemem o başkasının bana karsi bakislarindan deli oluyo ben gidip başka bir kadınla bizim yaşadığımız özel şeyleri aynısını yasamasini kaldiramiyorum bebeğim olmasa direk İngiltereye gidicem hiç düşünmeden bidahada uzun bir sure gelmem ama bebeğim var aldırmayi dusundum ama kiyamadimda aklıma geldikçe cildiriyorum kaldiramiyorum ama bir çözüm yolu bulana kadar mecburum
Cevap sahibi+1 yılAllah'ın verdigi bir can o ona bu sucları odetme bencde dogru olanı yapmissin kıyma once esine herseyi anlat kavga et bagir cagir kufur et icinde biriktirmekten cok daha iyi bir sonuca varın
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
35Cevap
+1 yılöncelıkle zor bır durum eşiniz kaç yaşında tahmınım 25 cıvardır dır dıye dusunuyorum aslında bır erkek ıcın ergen yaşı denılebılır hatta çocuk. muhtemelen onlar daha öncede tanısıyordu sen hamıle olunca erkek psıkolıjısı hamıleleıkte cınsel bırlıktelık ıtıcı gelebılır tamamen tahmını konusuyorum ve orayamı yönelmıs oalbılır dıorum tabıkı bu çok yanlış bunu savunmuyorum. öncelıkle eşinin yaşını meslegını ve genel karakterı hakkında az bılgı verırsen. yanı agresfımıdır sinirli duygularınlamı hareket eder yoksa mantık cercevesındemı ve aılesınle olan dıyalogu nasıldır eşini üzerınde hakımıytı olan aıle buyugu varmıdır sözöunun nazının gectıgı
19 Yorumla
Soran+1 yılBabası var ancak o insanlar oğlunun bu yaptıkları duyarsa diri diri toprağa gomsem onlari daha iyi olur onlar çok şerefli namuslu insanlar babası özellikle şerefine namusuna çok duskundur bu olanları öğrense emekli albay çokta disiplinli biri affı olmaz çeker vurur bile onu o sinirle annesi melek gibi gibiri kadın ağlamaktan ölür eşime gelince aşırı kiskanc biri suanda beni aldatıyor ama deli gibi kiskaniyo beni beni aldattığını öğrenmeden yakinlasiyodum ona hamileligimin ilk haftalarıydi yapma duramam sana ve bebeğe zarar vermek istemiyorum diyo kıskançlık dışında ilgi sıfır annesi babası günde 9 kere arar 1 kere aramiyo nasılsın diye o kadinla bütün gün ve bu buna çok ağır geliyor inanın dayanicam gücüm kalmadı her gün beni aldatan bir adamla aynı yatağa yatiyorum iki yabancı gibi oysa ben kendimden hayallerinden vazgeçtim onun için bebeğim olmasa bir saniye durmam basıp İngiltereye giderim hiç bisey umrumda olmaz ama bebeğim var aldırmayı dusundum onuda yapamadim cikmazdayim
- +1 yıl
eşinizin mesleği ve yaşı kaç birde nerelı
Soran+1 yılEşim elektrik mühendisi 26 27 yaşında aydınlı ben 23 yaşindayim edirneliyim
- +1 yıl
öncelıkle herseyın bir çözümü vardır karamsarlık yapmayınız. sız önce kendı ıcınızde şunun mauhakemsını yapın yarın öbür gün bu kadını bıraksa kocanıza karsı bır ıcten öfke kızlgınlık bırakırmısınız yanı evdekı huzuru yakalayabılırım dıyormusunuz yoksa bu benım ıcıme ömür boyu uktemı kalır dıyorsunuz.
Soran+1 yılYok yapamam yani gidicek başka kadınla her şeyi yasicak sonra bidaha onu kabul edicem oyle bisey yok bebeği bile ona gostermemeyi düşünüyorum bazen zaten pekte umru olmaz gibi duruyo
- +1 yıl
bence şöyle yapın eşinizle direk açık açık konuşun uygun bir zamanda ona sizde iyice mesafe koyun öylekı hıssetmelı bunu ve sıze kafa yormalı sız onun üstüne asla düşmeyın yanı umrunuzda bıle olmasın ararsa telefonu açmayın mesaj atarsa geç dönün görmedim falan deyın ya da dönmeyın. kendının sıze gelmesını saglayın yanı bır seymı var gıbısınden kenı gelsın. daha sonra da madem öğrenmek ıstıyorsun yaptıklarının hersyın farkında oldugunu bunu senın kendı aılenle ve o kadınlada paylaşacagını kürtaj olup senden kesınkes ayrılmak ıstıyorum diye belırtın. uzun süredır bunu dusunduugunu ıkı tarafında yolunu ayırmasının en güzel oldugunu belırtın. ancak burada en önemlı nokta şu asla tavız ya da yumuşama ıbaeresı göstermyın yanı kadınlar genelde guzel laf ılgı oldumu hemen yelkenlerı suya atar. asla ama asla bunu yapmayın ozaman gercek nıyetını kocanızın anlayamazsınız bırde kadın bunu acaba bekarmı bılıyor kadına bekarım falan ayagınamı yatıyor
Soran+1 yılYok ya kadın biliyo benide biliyo hamile olduğumu da biliyo o kadınla ayni okulda çalışan arkadaşım var sürekli anlatiyomus biz tip olarak çok benziyoruz eşimle arkadasimda kadının gözüne sokmak icin öğretmenler odasında harika bir evlilikleri var falan diyomus düğün fotograflarimizi bile gosmermiş bunu nasıl yapar aklım almiyo
- +1 yıl
buna nasıl öğrencı teslım edıyoalr anlamadım. ozaman güzel bır koz oldu elımızde. siz kadının gözünü karokutacaksınız ama şöyle. o arkadaşınıza söyleyın ama cıddı olarak söyleyın yanı sadece gecegı sız bılın. arkadsınıza deyınkı. ben çok duşundum tasındım bu durumu kocanın ve kadının aılesıne bıldırıcem ve olayı basına taşıycam işte evlı barklı adamla ilişkisi olan bır öğretmenı mıllı egıtım bakanlığı emın olun çok tavız vermez zaten başka yere tayın ederler e kadın bunu göze alamaz akıllıysa cok akıllı oldugnuda sanmıyorum. cocgugda atarım başlarına basarım ıngıltereye baksınlar dıyeckesın aa bunu sadece sen bıl
- +1 yıl
ya da o okulun mudurune dırek gıdın kadını şikatey edin dekı ya bu kadını bu okuldan tayının aldırın ya da ben okulu ve kadını mılleı bakanlığına bır tanıdık vasıtasyla şikayet edıcem ınceldıgı yerden kopsun dıyeceksın mudur onun gözünü korkutur. cunkı dıyeceksın muure bunların ılskısını bılemeyen yokm ne bunları polıse bastırıcam ve kadın olulunzda öğretrmen olay basına yansırsa okulunuz hakkında hıc ıyı ımaj olmaz bılgınıze sunulur de ve en azından rahat edemez o kadın
Allah sabır versin. Yanlış anlaşılmadan kaynaklı olabilir mi bu durum? Hamile olduğun için olayları çok duygusal yorumlayacağını aklından çıkartma ve yurt dışına gitmeyi falan düşünme derim. Arkanda durup sana destek çıkabilecek sadece ailen var onları çekip gidersen çok üzersin eğer her şeyden eminsen ailenle konuş onlar sana yol göstersin
00 Yorumlahocam ütopyalarla kendını paralama al kocanı karsına ve bu durumu konus erkekler kı bende dahıl ıyı sevıstıgıne ınandıgımız bırıne maalesf takılıyoruz tabı evlılılerın yapmaması kanatındeyım
fakat sen al kocanı karsına konus
ne öyle kacmak fılan sacmalama sakın annen baban var onları uzmeye hakkın yok00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke bir çözümü olsa bunun tek çözümü görmezden gelip affetmek olur ama bunu yapmak imkansız bir şey Allah yardimcin olsun ailelere soylesen sadece olay duyulur büyür, seni daha cok yipratabilir bu. Gerçekten düşüncelerine önem verdiğin birisi varsa onunla gorusebilirsin konuyu. En sonunda en iyisine sen karar verebilirsin.
00 YorumlaÖncelikle onların ailesini üzmemek için niye kendini yıpratıyorsun ki? Canları cehenneme önemli olan senin mutluluğun. Göz göre göre kimseyi üzmemek için kendin mi tükeneceksin günden güne. Bir an önce anlat ailelere adamdan kurtul
10 Yorumla
+1 yılGuzel kardesim bebek olcak der kalirsin cocugun olur cocuk var dersin kalirsin ikinci gelir bakmissin omur bitmis.1kez yappip hatasindan donup tekrarlamayan bindebirdir. Ailesiyle konuş cozum bul olmuyorsa ayril derim ki aslaa evliligin bozulmasindan yana degilim. Ana aldatma varsa olmaz
00 YorumlaEşin çocuk istemiyormuydu? Yani istemeden mi hamile kaldın. Böyle durumlarda erkekler eşlerinden uzaklaşıyorlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılTam tersine ben erken olduğunu söyledim ama çok ısrar etti beni ısındırmak için evi oyuncaklarla doldurdu falan niye böyle yapiyo hiç bilmiyorum
Soran+1 yılKonuşmalarını duydum bir kaç ufak tefek mesajlar benim eşim çok ilgili biriydi mesela bana yalnız sofra bile kurdutmazdi simsi hamileyim her işi kendim yapıyorum bir kere bile yanıma gelmiyo arayıp sormuyo yakın arkadasimdi kadınla bunu sürekli goruyomus zaten öyle yani
al karşına adam gibi konuş biletini kes. benim bayan arkadaşda aldatılıyodu aldı karşısına konuştu ve boşandılar kaç yıl geçti şimdi o adam o kadınla ewli benim arkadaş da ailesi ile kalıyo çocuunu büyütüyo.
00 Yorumlaeğer eminsen ailenin yanına dön olanları onlara anlat. sakin bir hamilelik geçirmeye çalış. zaten anasınıfı öğretmeniymişsin ne kadar önemli bir süreç olduğunu çok iyi bilirsin. büyüklerden akıl alırsın
00 YorumlaBence çocuğun doğana kadar idare et, belki bu zamanda bir düzelme olur. Olmazsa da çocuk doğduktan sonra ayrılırsın. Yapacak birşey yok maalesef. 😔
00 YorumlaYeni evlisin ilgisi sıfırlandı diyorsun. Nasıl bir çöküş, bakımsızlık içerisindeysen artık. Erkeğini tatmin edemezsen gider başkasını arar bu böyledir.
03 Yorumla
Soran+1 yılKesin çizgilerle konusuyosun ama yanlisiyosun ona karşı hiç bir yönden ilgisiz olmadim cinselliktede hep ne derse o oldu bebegi bile o istedi hatta hamile kalmadan önce o kadar güzeldi ki bebek olunca uzaklaştı ben yine uzsklasmadim niye böylesin diyince seni opunce bile duramamaktan bebeğe zarar gelmesndn korkuyorum der doktorla konuştuk aslında bakim konusuna gelince normal hayatta bile beni çok kiskan bir insan yok o ruju surme rimel surme dikkat cekiyorusun goguslerim büyük diye bırak dekolteyi ince olan hatlarimi belli eden hiç bisey giyemem giyceksen evde giy der giyinisimde bile o nederse o oldu pantolon giydirmediği zamanları oldu evinde giy giyceksen dedi şimdi yine giyinisime ultra fazla karisiyo hamilesin anne olucaksin onu yapamazsın bunu yapamazsın elin herifi sanami bakicak velilerimden bile kiskaniyo bu saçma sapan lafları çok duydum duymak istemedigim için ne isterse yaptım ama durum bu erkegide bu kadar simartmicaksin
- +1 yıl
eger bakımdan tıpten bahsedılecekse bu konuya yorum yapacak en son kısı sen olursun profldekı resım sensen. karsındakı evlı hamıle bır bayan bence tecrubelerını cok daha ılerıkı yıllarda paylaş daha emekleme safhasında bıle degılsın hayat senın yaşadıgın cevreden ıbaret degıl
- +1 yıl
@george1974 Yeterince tecrübem oldu kısa zamanda. Soran kişide benim yaşıtım, senin değil. Torun sevecek yaşta gelip burada nutuk çekme dayı.
Ailene anlatmakta çekinme sonuçta o adamla yaşamak zorunda olan sensin, boşanman yapabileceğin en doğru şey
00 Yorumla
+1 yılBak belkide hamile lldugunda oturu yaklasamadigi icin bu yola basvurdu kendisi. Bilinmez ama sen ya hic ses etmeden devam ediceksin ya da bebek dogunca bakcan caresine
00 Yorumla
+1 yılgüçlü olmalısın çocuğunu düşünerek yaşayacaksın. Insanların tepkilerini ve yargılarını düşünme kendi kararını ver
00 Yorumla
+1 yılEşine anlat böyle böylede ama anlatmadn önce belgele ki inkar edemesin
00 Yorumla
+1 yılÖm. atar.. kendinizi hatirlatirsaniz ilgilenmek.. yol göstermek isterim.
00 Yorumla
+1 yılSen bunda eminmisin günahını alıp hem kendini hem eşini üzme?
06 Yorumla
Soran+1 yılmesajlarını konuşmalarını hepsini biliyorum o şahısla aynı okulda olan öğretmen arkadaşım var eşim öğlen araları okulun bir iki arka sokağında almaya gidiyomuş yemeklerini yedikten sonra bırakıyomuş tekrar aynı yerden önceden her öğlen arası mutlaka arardı ben genelde anasınıf öğretmeni olduğum için okulda yiyorum çocuklarla beraber onları beslerken şimdi hamile olduğum halde gün içerisinde aramazsam asla aramıyo acaba bebek yüzündenmi dedim ama ben erken olduğunu düşündüm hayatımda daha gerçekleştirmek istediğim şeyler vardı ama çok istiyodu baba olmak oldu ama sonradan olanlar oldu emin olmasam kendimi bu halimle kahretmem zaten
- +1 yıl
Kusura bakma ben okuduklarıma bir an inanamadım. İnsanları anlamak zor, yuvanı kurmuş evladını bekliyorsun daha derdin ne. Of gerçekten çok üzüldüm durumuna. Ne. hayallerle evlendin ne buldun.
Soran+1 yılHemde ne hayaller hayatımı genelde gezmek ve kariyer üzerine kurmuştum yurt dışında dil eğitimleri aldım küçüklüğümden beri hayalim avukat olmaktı kazandım ilk sene 7 derstende kalınca bu mesleğin bana göre olmadığını anlayıp bırakıp öğretmenliğe geçtim çocuk ruhlu çıtı pıtı biriyim özgürlüğümü kısıtlıcak ağır bir meslek olduğunu anladığımda çocukluk hayalim avukat olmaktan bile vazgeçtim evliliği hiç düşünmedim erkek düşkünü bir kız hiç olmadım kendimi övmek ya da başka bir sebeble söylemiyorum ama hep istenilip namuslu güzel eğitimli zor bir kız oldum erkeklerin gözünde sonra gittim öküzün birine aşık oldum evlendim ailesinide çok sevdim sonra tüm hedeflerimden vazgeçtim hadi evlendim dedi evlendim bebek istiyorum dedi sonunda olucak bari istiyo hemen olsun dedim sonuç olarak 2 aylık hamileyim ve kendisinde tam 7 yaş büyük çocuğu olan bir kadınla eşim beni aldatıyo aileleri asla üzmek istemiyorum cidden mükemmel bir ailesi var oyüzden şuanda inanki yaşıyomuyum hepsi bir kabusmu bilmiyorum
- +1 yıl
Ne diyeyim ki hayatın bitmiş senin
Soran+1 yılbir yol bulucam elbet ya insanlar neler yaşıyo hayat bu benimde sınavım bu belkide daha 23 yaşındayım bir çıkar yol bulup çocuğumla yoluma bakıcam sonuçta eviliğini bitirip çocuğu olan hayatına devam eden bir sürü kadın hem benim mesleğimde aileme biraz yıpranıcak herkes okadar zor olucak benim için ama benim bu konuda bir suçum yok atlatırsam her şey çok daha iyi olucak
- +1 yıl
Tabi ki ama ilk seneden evliliğin yalan oldu
+1 yılEn başta eşim dediğin kişiyi karşına al egrisini doğrusunu sonuçları konuş.
00 Yorumla
+1 yılOnun ailesine bu durumu anlatmam çok doğru olur annesi veya babası birisine anlatmalısın bunu
00 YorumlaAllah yardımcın olsun gerçekten zor bir durum. Senin için dua edeceğim
10 Yorumla
+1 yılİnan diyecek hiç bir şeyim yok keşke sana biraz iyi gelsem ama yok yani benim aklım durdu şu an.. Kaçıp gitmek bana bile mantıklı geldi cidden.
00 YorumlaAyril bea bn olsam kizi yolardim sonra adama yol verip yurt disina cikardim
04 Yorumla
Soran+1 yılBenimde hayalinde o vardı :D ama karnında adamın çocuğu varken olmuyo aldırmayı bile dusundum olsama gitmem başka şeylere sıfırdan başlamak daha kolay olurdu ama ben isteyerek hamile kaldım onun bir suçu yok sonuçta oyuzden onun canina kiyamam ki eşim olcak insanda izin vermez aileside bende yapmam zaten oyuzden karnında çocuk varken dediğin pek olmuyo :D
Soran+1 yılBebekten haberi var ne yazıkki
+1 yılbu durumu ancak aile büyüklerinden biri çozebilir.. aile büyüklerinden biri kocanı bir kenara cekip adam akilli konuşmali..
00 YorumlaKocanlan konus bıraz senın yapmadıgını kadın yapıyor demek sende eskıklık var o yuzdende senı terk etmıs onunlan sert davran belkı sen çok yumusaksın tersını yap sımdı herseyın bana hak verceksın snra
00 YorumlaEmin misin oncelikle? Neye dayanarak kesin konusuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsıne acık soyle içine senın dert olucagına ona olsun ayagını denk alsın aılelerede soylemekle tehdıt et hatta yurtdısına gıdıp cocugunu ona gostermıyecegını soyle adam olur ozaman
00 Yorumla
+1 yılÇok kötü bir duygu olmalı... üzüldüm lanet olsun yaptığı tam serefsizlik hamile olduğunu biliyor mu
00 Yorumla
+1 yılEsinin ailesine anlat.
InsALLAH mutlu olursunuz
Baba olmak cok güzel bir duygu. Nasil böyle sey yapar yapti daha dogrusu bilemem de InsALLAH yapmaz birdaha. Söyle ailesine00 Yorumlaboşa geç sonsuza kadar o adamla beraber yaşayamayacaksın belli
00 Yorumla
+1 yılEşinle yüzleş ve düşüncelerini yapabileceklerini ona anlat.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yıladam zaten seks amaclı takılıyo kadınla hamile olunca zor durum ailesine söyle bence
00 Yorumla Calisan kadinsin o kadini birakip sana tekrar gelse unutabilecekmisin yaptigi olayi
00 YorumlaÇok kötü bir durum zor bir karar etkilemek istemem , Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılBana mesaj atar misin sana yardımcı olacam ben bu kadarı fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO şıllık kariyi herkese anlat okulda da anlat isinden olsun rezil olsun da akli basina gelsib
00 Yorumla
+1 yılCanım konuşalım istersen, sen bilirsin ama. Bana mesaj at.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ben siteye çok yabancıyım teknolojiye pek ilgisi olmayan biriyim hesapta benim değil yakın arkadaşımın hesabı oyüzden mesajdan yazamıyorum ama boşanıcam zaten ne olursa olsun onu çok sevdim ama kaldıramıyorum bana çok ağır geliyo inanın annesi babasına duyduğum saygı olmasa bir saniye durmam kendi mesleğim var 3 tane iyi düzeyde dil biliyorum arkamda sapa sağlam bir ailem var ben bebeğimede bakarım ama o insanlara sizin oğlunuz böyle böyle diyemem kayınvalidem hasta zaten hamile olduğumu duyunca kadın yere göge sığdıramadı her gün 3 kere arar en az iyimisin kızım diye babası aynı şekilde her gün eli kolu dolu gelir canın bişey istedimi kızım diye şimdi ben bu insanları nasıl yıkıyım nasıl yapıyım aynı şekide benim ailem arkamda olsalarda yıkılırlar üzüntüden kafam karma karışık
- +1 yıl
Konuşurduk özel gelsen ama sen bilirsin canım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi biraz s3nde de bir sorun var dem3k ki özellikle yatak odanız da , olgun bir bayana gittiğine gore , öncelikle yatak odanızı duzeltin sana çok iş düşüyor bu konuda
00 Yorumla
+1 yılEşinizle konuşmayı denemelisiniz bence. Belki de yanılıyorsunuzdur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeninki karaktersiz çkmış hamilesin sıkma canını lütfen
00 Yorumla
+1 yılYazabilirsen özeldelden bazı tavsiyelerim olur
00 Yorumla
+1 yılBosa donuna kadsr al herseyini
00 YorumlaHemen yıkma yuvanı her şey hallolur.
00 YorumlaHoşgeldin balık burcu
01 Yorumlaeşinle konuş önce sen
00 YorumlaAılelere soyle kesinlikle.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilelere heemn de ahlaksıızı
00 YorumlaAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbebegi aldir, adami bosa
00 YorumlaYasak aşk yaşayacaksın sende anlattigina göre
00 Yorumla
+1 yılSakinmisindir sen
00 Yorumla
+1 yılseni aldattığı kadınla konuşmalısın
00 YorumlaBir uzmana danışın
00 Yorumlabiri özet yazsın
05 Yorumla- +1 yıl
Bu öğretmen 2 aylık hamile 1 sene evli kocası başka okuldan yaşça büyük biriyle aldatiyormus
- +1 yıl
Bende yorum yazdım mesaj at bana diye
- +1 yıl
Amin
İletişime gecerse önce kocasını sonra gariyi ıslatıp ıslatıp dovecem
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen Senarist olsana Çok Para Kazanırsın 😉😘😎
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılDirek ayrıl
00 Yorumla
+1 yılayrıl.
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?