Yeni evliyim aldatılıyorum ne yapmalıyım?

İnanın çok çaresizim herkese de anlatamıyorum 1 sene önce dillere destan bir düğünle evlendim eşimi çok sevdim oda beni peşimden çok koştu sonunda evlendik annesini anne bildim babasını baba her şey çok güzeldi bana çok aşıktı bir dedğimi iki etmez melekler gibi bakardı bana ancak bu son zamanlarda aşırı değişti 2 aylık hamileyim 23 yaşındayım ve bana karşı ilgisi sevgisi sıfırlandı çok ayrıntıyada girmek istemiyorum ama şüphelerimde aklı çıktım dünyam yıkıldı hayatında biri var hemde 32 33 yaşlarında biri kendim anasınıf öğretmeniyim o insanda bizim okulun az uzağındaki bir okulda öğretmen evlenmiş boşanmış 7 yaşındada oğlu var eşimdende büyük şimdi ne yapıcam ailem bir yuva kurmamız için çok çabaladı aynı şekilde onun aileside ailesi gerçekten çok iyi insanlar nankörlük edemem ama şuanda çok çaresizim bütün emeklerimi hayallerimi silip nasıl atıcam bide bebeğimde var ilk başta kaçıp gitmeyi düşündüm yakın bir arkadaşım var yurtdışında kimseye bişey demeden gitmeyi iyi derece ingilizcemde var bir süre orda yaşamayı düşündüm ama bebeğim var annem babam kahrolurlar zaten şuanda kimse bilidğimi bilmiyo ne onun ailesi nede benim ailem bilmiyo nasıl anlatıcam onlara ne yapıcam daha fazla onun yüzüne bile bakmaya iğreniyorum bide bilmediğimi sanıyo yalanlarını dinledikçe dahada kötü oluyorum lütfen yardım edin
Yeni evliyim aldatılıyorum ne yapmalıyım?