Nişanlım aldattı sizce ne yapmalıyım?

11 aylık bir ilişkim var 6 Aydır nişanlıyız nişanlımın dün beni aldattığını öğrendim tabi yatmak felan değil bir tane dul bir bayanla konuşmuş 3 gün 4. Gün nişanlım buluşmuşlar çay içmişler nişanlım o günlerde bana kötü davranıyordu bişeyler anlamıştımda zaten daha sonra kadın nişanlımdan para istemiş borcum var felan diye nişanlımda kadının niyetini anlayınca engellemiş kadında bana ikisinin çay içerken resmini attı nişanlın şöyle insan böyle insan diye benim hiçbi güvenim kalmadı ama gerçekten çok seviyorum onun sevgisindende şüphe duymuyorum bana herşeyi anlattı özür diledi aileme de söyledim annemle bana bugün çiçek yolladı özürler diledi yanlış bişey yapmadım diye yeminler etti kadın kendiside söyledi aramızda bişey geçmedi diye ben hatamı anladım ben seni kaybetmek istemiyorum diyo eskiden seviyodum şimdi daha çok seviyorum diyo bütün sosyal hesaplarını sildik birlikte ortak hesap açtık numarasınıda değiştirecek yanlış yaptım gittim konuştum çay içtim ama artık sana en ufak bir yanlış yapmıyacam diyo ben senin kıymetini anladım diyo herşey çok farklı olacak artık diyo bana bugün her gittiği yerin resmini attı kamerada yüzümü görür görmez gözlerinden damla damla yaş aktı sonrasında baya ağladı herşey iyi güzel ama ben güvenmiyorum söyleşimde güvenim sarsıldı kadının o attığı resim gözümün önünden gitmiyo uzun oldu hakkınızı helal edin ben işin içinden çıkamıyorum 😔😔
Nişanlım aldattı sizce ne yapmalıyım?