Detaya girmeyeceğim ama size bir sorum var...
Nişanlısı ihanet edipte affeden oldu mu?
Pişman oldunuz mu?
Cevaplarınıza ihtiyacım var arkadaşlar...
Nişanlısı ihanet edipte affeden oldu mu?
Pişman oldunuz mu?
Cevaplarınıza ihtiyacım var arkadaşlar...
ihanetin affı yokk herkesin kendi görüşü tabi ama ben affetmem şahsen çünkü nişanliyken ihanet edebiliyorsa afedersin evlendikten sonra kuma bile getirir yani bırak ihanet etmeyii
Farkettiniz mi? Gülerken herkes sizinle gülüyor, ama ağlarken tek başınasınız.
ne olduğuna bağlı eğer affedemeyeceğim bir şeyse nişanlıyım diye bir ayrıcalık yapmam. affetmem yani ayrılırım
Affetme affettikce yuzsuzlesiyorlar genel de ve üzüldüğünle kliyosun
Cevap
18Cevap
Arkadaşım cinsel anlamda bir ihanetten bahsediyorsan insanlar tek eşli değil Ve hep belirli bir yaştan sonra cinsellik zorunlu ihtiyaç Nişanlınla sen birlikte olmuyorsan O da bir şekilde parayla parasız ya da başka birileriyle temel ihtiyacını görür Bunu aldatmak olarak algılama bence
Şeriata, uy, şeyini kes. Ama asla geri dönme. Ha çok seviyorsan da süründür onu egonu tatmin et. 😂😂
kız sakın hata yapıpta geri dönme şimdiden böyleyse evlilik uzun soluklu bişey bırak gitsin ya da dön evlenince o ihanete devam sen evde cocuklarla tv izle
Başıma gelmedi ama benim affedemeyeceğim tek şey ihanettir neyseki evlenmeden farketmişsin yol yakınken ayrıl
daha nişanlıyken böyle yapan evlenince evde sen varken kadın bile getirir be
Nişanlın ile bu konutu konuşmaya çalış, sebebini sor, gidişata göre yön verirsiniz artık..
Kendini affettirme psikolojisinde mi. Aptallık yaptım pişmanım modunda mı. Affetmen için ölüp bitiyo mu
İşin balındasın henüz kaybedeceğin birşey yok, nişanlı iken ihanet eden evliykende eder, bence bu işi bitir karşı çık
Affetme bidaha tapar erkekmi yok sana ya birakin takılma bir kişiye bu kadar çok
Affetme alışmış kudurmuştan beterdir 1 defa ohanet eden 1000 kere de eder
Ne konuda ihanet ettiğine bağlı sizi aldattıysa ben affetmezdim yani
Hiç nişanlım olmadı. Ama birisi bana ihanet ettiği zaman kan oluyo her taraf. Kan önemli.
aldatmaya göre deyişir ama ilkini affedersen iyi olur
nasıl bir ihanet ona bağlı yani affetmek için
Bugün yapan yarın da yapar
Ben affetmezdim gözüne bir daha gozukmesin
bir sefer yapan tekrar yapar, affetme
Affet bişey olmas erkektir olur öyle seyler
ne gibi bir ihanet
Telefon görüşmesi yapmış bir kızla veya daha fazlada olabilir...:(
affetme derim demekki gözü dışarda nefret ederim sanki şu an bana ihanet edilmiş gibi hissettim
affetme pişman olursun
evliyken etmeden nişanlıyken bunu gördüysen bitir
İhanet affedilmez!
Affetme.
Ayrılırdım
cinsel mi?
Kızla telefon görüşmesi yapmış...
bunun neresi aldatma?
Aldatma değilde nedir? Kızla konuşmak hemde sevgiliymiş gibi?
diyelim sanal seks yaptılar. ne olmuş yani?
Affetmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar