ya kardeşim kaç yaşına gelmişsin hala aile aile aile diyorsunuz biraz gelişin lütfen. seni hangisini istyiorsan neyi istiyorsan o olur kimse karışamaz kimse kimseyi zorla evlendiremez bu hatayı mallığı yapmanın sebebi başta sensin boş boş ailelerin baskılarına boyun eğiyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılmecbur kaldım
En İyi Cevaplar
+1 yılnişanlından ayrılıcan bukadar basit. yoksa mutlu olamazsın. nişanlına da yazık. sevdiğin çocuğada sanada.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılNişanlını sevmiyosan nişanı boz. Bütün hayatını sevmedigin biriyle geçiremezsin. İyice düşün ama. Hakkında hayırlısı olsun
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Yanlız nişanlından ayrılmasan birliktw oldugun kişi basına bela olabilir benden söylemesi
Soran+1 yılAyrılmak istiyorum ben nisanlimdan diğerini seviyorum
- +1 yıl
Ayrıl o zaman. Hayatın boyunca sevmedigin biriyle yapamazsın
Soran+1 yılEvet en doğrusu
- +1 yıl
Yorumları okudumda saçma sapan yorum yapanlara aldırma. Hayat senin sonucta
Soran+1 yılTeşekkür ederim anlayışın için. ..
+1 yılNisanlini aldattigin kisiden sana hayir gelmez ama yine de sen bilirsin. Keske o isi yapmasaydin!
01 Yorumla
Soran+1 yılmalesef..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Olan olmus dogru ya da yanlis. Aklin kalbin fakultede ki cocukta ise, konus nisanlinla isler daha fazla ciddiye binmeden.
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlasa konusucamda
Soran+1 yılBende sağlam bişey bulmaya çalışıyorum
Soran+1 yılTeşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Nişanlı fantazin ne zaman bitecek merak ediyorum:)))
11 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun
+1 yılSen bir kere kayışı koparmışsın mantıklı düşün çünkü mantık bırakmadın *-*
01 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı kaldi
Ayrıl gitsin. Buraya sorman bile yarın yine aldatacağını gösterir bana göre.
02 Yorumla
Soran+1 yılNinni istemiyorum en baştan beri ısınamıyorum
+1 yılBirlikte olun insanlar kimin umrundaki? ,,
nişanlına bir özür çek ve istediğin kişiye git bu şansı herkez bulamıyor,,
neyden korkuyorsunuz yapın işte..03 Yorumla
Soran+1 yılAilem zorluyor
- +1 yıl
ailen senin mutluluğunumu seçiyor? ,,
bunu onlara bir şekilde anlatman lazım
Soran+1 yılZaten ayrılmam lazim i sekilde
Senin hosuna gitmeyen birseyi sende yapma
Aldadiyorum diyorsun sonra seviyorum diyorsun
Bence sen kendini sevip kendini aldatiyorsun..01 Yorumla
Soran+1 yılNe sevmesi Ya sevmiyorum
+1 yılSen artik kirlisin... pisliksin... nisanlini lekeleme bari... cocugu birak kimle ne halt yediysen onunla ol
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrilicamda agliyicam zirliyicak başımı agriticak yoksa umrumda değil
- +1 yıl
Acik acik soyle... zaten senin gibi birisiyle devam edecegini pek sanmiyorum
Soran+1 yılO gerizekalı yine ister belkide kurtulamadım gitti Ya
- +1 yıl
Ozaman ailene soyle... baska sevdigim var de... nisanlinin yerinde olmak istemezdim Allah affetsin insallah buyuk konusmuyorumdur... ama ikinizin ustunede benzin doker yakardim... sukur ki hayatta senin gibileri ile karsilasmadim
Soran+1 yılO anca kendini yakar bunu öğrenirse ailem anlayışlı olsa bununla ol diye tutturmazdi ona söyliyicem başkasını seviyorum diye yapıcak başka birşey yok
+1 yılNiye suçsuz birisinin duygularıyla oynadın? aynısı sana yapılsa hosuna gidermi
19 Yorumla
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Niye yaptın ozaman? Aşk felan deme sakın bana
Soran+1 yılSevmiyorum bunu çünkü
- +1 yıl
Ayırılıp sevdigin kişiyle birlikte olabilirdin. Ben seni sevmiyorum diyip kibarca ondan ayrıla bilirdin ama sen yanlış yolu tercih etmişsin
Soran+1 yılAilem baskı yapıyor buda anlamamazlıktan geliyor İyi oldu buna bir bakıma
- +1 yıl
Sonuçta insan ya belki cok seviyor seni kaybetmek istemiyor. Aileler zaten bunlara yol açan ama sen yanlış yapmışsın biran önce ayrıl cocuktan oda yoluna temiz devam etsin
Soran+1 yılOff nasıl söyliyicem agliyicam zirliyicak bo ton cümle kurucak offf
- +1 yıl
Minareyi calan kılıfıda hazırlar :D
Soran+1 yılEvet 😃😃😃
Ayrıl gitsin sadece onunla beraber olduysan onu kandırmaya hakkın yok aldatmışsın resmen ve senden iğreniyorum şu an
09 Yorumla
Soran+1 yılÇokta umrumda ya
Soran+1 yılYoo sen kimsinki seni onemsiyicem istediğini düşün banane
Soran+1 yılİnsanlar bıçak kişiyi tanımadan çok sevip nefret edebiliyor bunun bir önemi yok sürü psikolojisi
Soran+1 yılNişanlım onu sevmediğimi bile bile ısrarcı davranıyor anlamamış gibi yapıyor o bunu hakettigini ben mutsuzum onunla onu aldatirken diğer adamın kollarindayken çok mutlu oldum az bile bu ona
Soran+1 yılYok beceremez hahshshdhjdhdh
Ay bu nasıl bir karaktersizlik böyle kızım akıyo adeta hadi yaptın, yazma bari insan içinde. Gece gece kusturucaksın bizi.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenim yerimde olmadığın için anlayamazsin
bir elamet geldi wuuuuuu :))
K*vaşe master olmuşsun sen pokemon :))02 Yorumla
Soran+1 yılSana çekmişim
Nisanlindan ayril adam seni kullanip atsin ikisinide kaybet ortada kal
09 Yorumla
Soran+1 yılKalmam merak etme
Soran+1 yılBen ona güveniyorum he oldu ayrıldık dünyada sadece nişanlım yok hayat uzun belki doğru kişi ilerde karşıma çıkar diye dusunurum
Soran+1 yılBu senin gibilerin düşünce yapısı işte
Soran+1 yılSende yargilama
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yılneye karar verdin? nişanlıyla mı devam diğer cocukla mı
04 Yorumla
Soran+1 yılayrıldık nişanlımla
Cevap sahibi+1 yılEn iyisini yapmissin. Zoraki bir evlilik hayatini karartirdi. O cocukla devam ediyor musun
Soran+1 yılŞu an evet
Cevap sahibi+1 yılOnunla da hemen ciddiyete gecmeden bir sure devam etmek iyudir. Kafan dagilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizim aldatacaksan niye nisanlanion.. nerenin kasarisin.. sizin gibileri s. k. p atcn bunu hakediyonuz
025 Yorumla
Soran+1 yılMal kafalı benmi nisanlandik ailem zorladı diyorum Bende çok meraklı değilim o malla nişanlı olmaya
Cevap sahibi+1 yılZorla bisey olmaz.. 10 ay niye ciktin.. ailene soyle olmadi de aldatmn sonucta kasarlik.. ne olursa olsun..
Soran+1 yılAilem anlayışlı olsa baştan zorlamazdi zaten
Cevap sahibi+1 yılAnlayisli olmass bile cocukla kojusup ayrilabilirdin? Aldatmn gerekmezdi
Soran+1 yılAnlamamazlıktan geldi sonunda böyle oldu haketti
Cevap sahibi+1 yılBence sen zevkin icin yaptin.. nisanlina ayrilacagini soylesen ayrilirdi
Soran+1 yılO kadar belli ettim salağa yatıyor bilerek benim sinirimi alt üst etti Bende gerçekten sevdiğim adama ihtiyaç duydum
Cevap sahibi+1 yılBelli etmeye calisana kadar soyleseydin... simdi mutlumusun peki cocugun altina yattin diye?
Soran+1 yılEvet onun kollarindayken çok mutluydum şu beyin yoksunu nişanlım aklıma bile gelmedi
Cevap sahibi+1 yılNisanlin ile birlikte oldunmu
Soran+1 yılHayir tabiki opemedi bile
Cevap sahibi+1 yılTeklif bile etmedi mi? Opmedimi
Soran+1 yılElimi tutmaya cekiniyodu daha ya ne öpmesi 😃
Cevap sahibi+1 yılHarbi salak o zaman.. seninle biseyler yapsa boyle olmazdi zaten
Soran+1 yılb*k yapardı
Cevap sahibi+1 yılYalniz kalmadiniz mi hic? Yalniz olunca yapardi..
Soran+1 yılHayir kalmadık Hep dışarda görüşüyoruz ve bdnden bu yüzü bulmadığı icin hiçbişey yapamaz
Cevap sahibi+1 yıltamam sonucta aldatmn kotu bisey.. nisanlindan ayril o da temiz bir kiz bulsunda evlnsin.. bu arada sevdigin cocuk kac kizla yatmis sor istersen
Soran+1 yılBöyle Kezban ve ergen muhabbetler yaşı geçtim canim
Cevap sahibi+1 yılSknti yok yani senin icin..
Cevap sahibi+1 yılCanm seni gormk isterdim yaa? Ama zor sanirim
Soran+1 yılUzaaaaa
Cevap sahibi+1 yılIns sevdigin cocuk seni aldatir..
Soran+1 yılYav he he hadi yol aalll
Cevap sahibi+1 yılYollu olan sensin ;)
Allahm ya ne kadar iyrenc bir ruh hali.
17 Yorumla
Soran+1 yılOkey
Soran+1 yılSizene
Soran+1 yıl@storm206 he * siz hiç bişey yapmıyorsunuz masumsunuz siz tabi eminim öyledir 😃😃
Nişanlını aldattığın kızıda başka kızla aldat
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım?
karaktersiz ucuz faişe.
02 Yorumla
Soran+1 yılİsmin mii
Ayrilda adam. kurtulsun senin gibi bir ... n
13 Yorumla
Soran+1 yılZaten istemiyorum ben onu
Soran+1 yılEvet
+1 yılYuh yani. Nişanlına yazık..
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi oldu ona yazık falan değil
Ayrıl ve hayatını yaşa
15 Yorumla
Soran+1 yılBencede en dogrusu
Soran+1 yılSanırım tek anlayışlı insan sensin bu güzel yorumun için çok çok teşekkür ederim keşke herkes sızım gibi olabilseydi
- +1 yıl
İnsanların hayatlarını yaşadklarını bilmeden eleştirmemek gerektiğini düşünüyorum. Ama sen hata yapmışsın bu bir gerçek ve bunun bedelini yüce rabbim bir şekilde ödetir sana umarım doğru kararlar verip doğru şeyler yaparsın. Hayat senin hayatın sonuç olarak burdaki insanlara bakma sen boşver
Soran+1 yılEvet çok haklısın tekrardan çok teşekkür ederim. ..
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikten soğuyorum yavaş yavaş
01 Yorumla
Soran+1 yılBanane
Baska birine daha ver bunuda unutursun...
016 Yorumla
Soran+1 yılBen nisanlimit unutmak için bu adamla birlikte olmadım ki soruyu nerenden okudun acaba
Soran+1 yılSevmiyorum basit ve net
Soran+1 yılOnun herşeyi İyi karakteri davranışları sevgisi canım ya bak şimdiden çok özledim onu
Soran+1 yılAyrılacağım bikaç güne
Soran+1 yılBeklemeye devam et köyünün killi fadimesi yazar belki sjjdjdbdbsbdjdndh
Soran+1 yılSana vericefime buzdolabindaki hıyara veririm hahahahahahha hadi uza canım boş hayallere dalma 😃😃
Soran+1 yılKlasik Türk erkeği daha fotoğrafını koymaktan yoksun fake fotoğraflarla geçiniyor bide özgüven ayakları yapıyor şaşırmadım 😃😃😃
Soran+1 yılSen anca ananın amina koyarsın jdjdnsnsndjdbdndn * amelesi Ya sulukmusun nesin defol git
+1 yılişte kızlara güven olmuyo görüyonuz
07 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerde olmuyor napalım
- +1 yıl
gel de evlen şimdi
Soran+1 yılBen onunla evlenmek istemiyorum zaten
- +1 yıl
iyi madem diğeri de işini görüp göndercek seni
Soran+1 yılOylr bir derdi olsa şimdi gönderirdi zaten
- +1 yıl
iki aya sıkılacak zaten :D
Soran+1 yılYav he hadi bak işine
Gecici heves bunlar ben simdikten soyliyeyimde
05 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıyor mı yani
Soran+1 yılHayir düşünmem çünkü sevmiyorum uzak davrandım bugüne kadar hep anlamamazlıktan geliyor sürekli arıyor yazıyor ilgi göstermeye çalışıyor ama istemiyorum ısınamıyorum Kendimi zorladım ama olmadi
Soran+1 yılBen kötü biri demiyorum zaten ama her iyi olan insanı sevemem ki salağa yatıyor herseye boyun egiyor biliyor sevmediğimi onu
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi poh yedin afiyet olsun..
09 Yorumla
Soran+1 yılOkey
Cevap sahibi+1 yılsenle olmuyor kafamız uyuşmuyor bir türlü mutlu olamıyorum yol yakınken dönelim felan de nişanı at gitsin.. hem o çocukla birlikte olmuşsun nişanlın ilerde sorun yaratabilir öğrenirse.. nişanı at seni seven çocuğa dön bacım. en ciddi yorumum budur.
Soran+1 yılZaten ben nişanlım la evlenemem 1 sene zor katlandim 1 ömür imkansiz
Cevap sahibi+1 yılevet olmaz zaten yol yakınken dön.. görücü usulü zaten faul bir evlilik... beğenmiyosan at nişanı.. sevmediğin biriyle bir ömür hayat yürümez dediğin gibi.. yol yakınken dön en iyisi
Soran+1 yılAynen hem oda benden kurtulur onu seven birini hakediyor
Cevap sahibi+1 yılhaklısın.. ailenize çaktırmadan kendi aranızda konuşup anlaşın ayrılın bence.. yoksa ailen engel olup evlendirmeye kalkabilir zorla, onada hazırlıklı olmak lazım.. tabi sen kendi aileni daha iyi tanırsın
Soran+1 yılYapmaya çalışırsa Bende olanları anlatirim
Cevap sahibi+1 yıluwww o zman tehlike çanları çalabilir bence nişanlınla aranızda halledip anlaşarak ayrılın gerekirse ona herşeyi anlat ama başka birini seviyorum.. sırf ailem istediği için senle nişanlandım felan de uydur bişeyler...))))))
Soran+1 yılÖyle diyicem zaten başka çaresi yok
Ayril ve kafanda sorunlar olmadan seks yap
00 YorumlaIyi b*k yedin ayril bari
015 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Soran+1 yılBen onunla evlenmem zaten yaşayamam öyle bir salakla
Soran+1 yılAilem yüzünden
Soran+1 yılSevmiyorum nişanlımı ısınamıyorum napim
Soran+1 yılBeni sevmeyen biri ile ben ısrarla birlikte olmam
Soran+1 yılTabi biliyor
Soran+1 yılÖyle yapıcam zaten başka çözüm yok
Soran+1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılİğrençsin
17 Yorumla
Soran+1 yılOff sanane
- +1 yıl
Kes sesini be soruyosun ne olduğunu söylüyorum ayrıl nişanlından adama yazık sonra iğrençliklerine devam et
Soran+1 yılBende ona meraklı değilim zaten
Soran+1 yılErkek ol o zaman hahahahah
- +1 yıl
Kendin gibi berbat esprilerin var kes sesini karaktersiz
Ayril
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
pislik
13 Yorumla
Soran+1 yılSorum beni eleştirin değil boş konuşma
Soran+1 yılSenden öğrenecek degilim
+1 yılölmelisin