Kırıcıdır, yıkıcıdır nereden vuracağı belli olmaz beklenmedik bir anda atılan ayrılık mesajı tabıkı konusulsun ıster ınsan barı yuzyuze olsaydık bırkac cıft lafım vardı en azından sorardım son kez bir yuzune bakardım dıye dusunulebılır ama artık paylaşacak bırsey kalmadıysa hersey konusulmuş sonuc belliyse evet bence mesajla da son verilebilir.
evt hem yaşanmışlığa hem hala o kalpte duran aşka saygısızlıktır. bir de yazdıkları ve yaptıklarını görüp yaşadıklarınıza ve senin ona olan aşkına ihanet etmesi çok kırıyo be, çok...
5 yıllık iliskimizi mesajla bitirdi, birliktelik yaşamıştık hatta ilkiydik birbirimizin, ama artık olmuyor seninle yaşamıyorum, seni sevmiyorum dedi ve gitti. Bende başka ülkede yaşıyorum şimdi sırf unutmak için ama gel Gorki buraya bile onunla ilgili birseyler yazıyorum..
Mesajla ayrılmak her ne olursa olsun, kim ne yaparsa yapsın, mesajla ayrılan kişinin karaktersizliğidir böyle insanlara tahammül etmeyiniz, bence hiçbir şeyi hak etmiyorlar çünkü küçükler
3 sene 7 aylık ilişkimizi mesajla iğrenç bir tavırla bitirmişti.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
mesajla ilişki bitiriliyorsa bana göre o insan karşısındakini hiç sevmemiştir kullanmıştır işi bitincede mesajla hadi bb deyip bitirmiştir yani kısacası saygısızlık tabiri yanında az kalır
Emin olun mesajla bitirmek bile bi saygıdır en saygısızı hiçbisey demeden sadece biraz bekleyelim sana yazıcam dryip heryerden engellemektir bitirdim dahi yazamayan birinden zaten saygı beklenmez
En İyi Cevaplar