Bir ilişki hakaretlerle mi bitmeli?

Sevgilimle oyun oynuyorduk. Karşı takımdaki biriyle mesajlaşma oldu, ben de buna tepki gösterdim. Çünkü o bana, kimseyle muhatap olma diyordu. Ben de olmuyordum. Ama kendisi karşı takımdakine cevap verdi, sonra karşı tarafın kız olduğu ortaya çıktı. Ben de haklı olarak sinirlendim, olay çıkardım. Ertesi gün akşama kadar konuşmadık, sonrasında oyunda yanına gittim, çok özledim dedim o da bana anladım dedi sadece. Konuşalım mı dedim, bana hiç dokunma çok kötüyüm dedi. Oynayacaksan oynayalım dedi. Sonra ben çıktım, burdan bi adamın sorusuna cevap verdim diye ( sadece soruyu cevapladım, muhabbet olmadı, yazdığına teşekkür ettim)

Bana bu mesajları yazdı. Bugün de oyunda kızlarla oynamış. :) Bana or*pu kahp* dedi, Allaha peygambere kadar sövdü. Neden sevmediği bi erkeğin sorusuna cevap yazmışım diye. Kendisi bunu ilişkinin başından beri yapan biriydi halbuki. Ben bitirmişim bizi. Ben artık kendimden şüphe ediyorum, gerçekten sorunlu ben miyim? 😔

Güncellemeler
1 yıl
Benim eksik anlattığım yerler var. Kendisi soruma geldi, olayı anlattı. Tek kötü o değil, bende de var