Bu fotoğrafın ne kadarını doğru buluyorsunuz size göre doğrusu ne erkek ve kadın bu şekilde mi olur yoksa daha farklı mı açıkçası ben bu fotoğraftaki erkek kısmına fazla inanmıyorum.
İlişki bittikten sonra erkek ve kadın psikolojisi nasıldır sizce?
bu fotograf yanlış anlatıyor bizzat içindeyim. bu ayrılıklarda. en çok derinden etkilenen sonuna kadar kadındır, kadın zayıftır, strese girer, moral çöküntüsü yaşar kaygıları artar, depresyona girer, en çok saçına vurur stres sonra tüm bedene , yayılır, sonuna kadar yenilenen , kadındır, çünki kadın mutlu olmak ister , sevilmek , sevmek ister, ama bir bilmezin elinde solar gider, ya da hak etmedigini yaşar
Erkekler kadınların sonda yaşadığını önce yaşıyor kadınlar ise önce yaşıyor sonunda unutuyor aslında erkeklerin daha duygusal olduğunu göstermiş fotoğraftaki anlatım başta takmıyor görünsede günler geçtikce yokluğuna alışamaz hâle bürünmüş bulunmakta :) ama tabi bizde duygusalız ikiside aynı yola çıkıyor duygunun cinsiyetimi olurmuş?
hacı bence dogru gerçekten seven her erkek için süreç bu ama capsteki tek hata erkek ilk gün hiçbir zaman öyle sevinmez gene üzgündür yani hep zararlı cıkan erkek.
Beni terkeden sevgilim oldu gayet rahat davrandım şok oldu sonra başka kızla çıkmaya başladım başladı saydırmaya bu kadar mıydı sevgin falanda filanda hem beni soğukkanlılıkla terketsin sonra suçlu ben olayım siz kızlar garipsiniz :)
benim suçum ilgi göstermek sevmek oldu şımardı tabi iş ciddiye binincede zor geldi kendisine ayrıldı ben zaten bekliyordum böyle bir şey yapacağını hazırlıklıydım ayrılmak isteyincede bundan sonra sana mutluluklar dedim bitirdim konuşmayı sus pus kaldı öyle sonra yeni sevgili bulunca dahada şaşırdı çevresinde o kadar sevgilileri tarafından kullanılan arkadaşları varken bana bunu yapmıyacaktı sevmek suç bu ülkede.
En İyi Cevaplar