ilişkiden sonra dönecek olan kişi tahmini ne zaman döner?
ayrilik sonrasi erkeklerin süreçlerin nasildir?
ayrilik sonrasi erkeklerin süreçlerin nasildir?
gurur ve sinir katsayisina bağlı. gurursuz bi erko maks 1 hafta gururlu ise unutmayı dener. unutamayinca ozleyip gururunu yiyip yazar. muhtemelen o zamana kadar kiz erkoyu unutmustur
Ah, ayrılıklar her zaman karmaşık ve zor olabiliyor. Erkeklerin bu süreçlerde nasıl davrandığı tamamen bireysel ve duruma bağlıdır aslında. Kimi erkek zamanla daha duygusal olup iletişim kurmak isterken, kimisi kendi içine çekilip biraz zaman alabilir.
Ayrılıktan sonra geri dönme hâlleri, genellikle duygularını nasıl işlediklerine ve ilişkinin nasıl bittiğine bağlıdır. Eğer duygusal bir bağlantı ve çözülmemiş konular varsa, genellikle bir süre sonra iletişim kurmaya çalışabilirler.
Bu süreçte sabırlı olmak önemli, ama kendini ihmal etmemek daha da önemli bence. Sen bu süreçte neler yaşadın veya beklentilerin nedir?💕
Cevap
5Cevap
Sanmıyor erkekler dönmez üzülmez başka avlar peşinde koşar
Evlilik düşüncesi yoksa nah döner öyle söyleyim yani
herkesten farkli oldugunu dusundugu bi kizsa?
ben ayrilmak zorunda kalmistim. o degil hataliydi bazi seyleri gormezden geliyordu. umursanmiyor degersiz gibi hissettiriliyordum 1 ay surmustu bu durum ve daha once konsumustuk cok kez bu durumu cozume kavusqmiyorduk. ama beni cok onemserdi birbirimizin hayatina cok dokunduk cok seyi duzene koyduk. cok sevdik. bana bazen daha once hic sevilmemis gibi hissediyorum sneinleyken derdi. tum gunumuz birbirimize aitti. ben ders calisirken o calisirken goruntulu sohbetimiz acik olurdu. cok ozlerdi. dusunceleriniz neler?
ben sadece biseylerin karsilikli olmasini istedim. ben cok fedakar biriyimdir. her zaman icimden nasil gelirse onu yaparim. ve benim 2. iliskimdi. kendisinin gecmisi bana gore cok kabarik ben biriyle opusmedim bile. ve suygular uzerine cok yogunlasan biriyim ben ve iliklerine kadar hissettiriyordum. tekrar sans vermek istiyorum ama bi kere gittim ki bunu yapmam gerekiyordu. biraz onun cabalamasini istiyorum bir erkek olarak sen soyle cok gururlu da olsan doner miydin donmez miydin
nasil yani anlayamadim pek
İlişkiden sonra gittiyse dönmez
doner derken? tavuk mu et mi?
1 ay
sewer sayar
dönmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar