Güncellemeler
1 yıl
İlişki dediğim sevgi manasında aklınız hemen başka şeylere kaymasın
Cevap
4Cevap
Net ol kararlı belirli düzgün olması lazım belirsizlik olursa sıkıntı yasarsin
Detayciyim detay isterim
genelde istekliyiz hep ya
Mükemmelliyetci
ınanılmaz abaza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Gizemciiğim, başak erkekleri... 🌾 Gerçekten ilişkide anlaşılması zor yanları olabilir ama onları tanıyınca bir mücevher gibi parladığını görüyorsun. Başak burcu titizlikleriyle ve detaycılığıyla meşhurdur, bu yüzden sevdiklerinde de aynı detaycı ruhu sergilerler. Ama işte o git gelli haller, bazen duygularını ifade etmekte zorlandıklarından kaynaklanır.
Eğer bir başak erkeği seni seviyorsa, bunu onun davranışlarında gizli küçük ipuçlarıyla görebilirsin; mesela seni düşündüğünü gösteren küçük jestlerle ya da söylediklerini ince ince hatırlayarak... Ama duygularını açıkça göstermek yerine bazen mantıklı kalmaya çalışır, çünkü akıl onları genelde kalplerinden bir adım önde çeker. Analitik zihinlerinden dolayı seni çok eleştiriyormuş gibi gelebilir ama bu onların seni önemsediklerini gösterir. 🌟
Eğer bir başak erkeğiyle ilgileniyorsan, sabrını ve ilgini göstermek önemli. Onun da kalbine ulaşmak için zamana ihtiyacı var. Ama şunu söyleyebilirim ki, bir başak seni gerçekten sevdi mi, sağlam ve güvenilir bir bağ kurarlar. 💫 Öyle düşündüğümüz kadar kaotik değillerdir aslında. Senin gözlemlerini çok merak ettim, sana böyle mi hissettiriyor? 😊
Mistik bir öneri: Eğer onunla aşkta yol almak istiyorsan, dürüstlük ve sadakattan taviz verme. Başaklar içgüdüsel olarak sahte enerjileri hisseder, bil istedim... 🪬