Onu nasıl unutacağım, unutabilecekmiyim :( ?

6,5 yıllık ilişkimiz biteli bugün tam 10 gün oldu. Kendime gelemiyorum, hala bittigini kabullenemiyorum. Unutamiyorum cunku aslinda kendim unutmak istzmiyorum, onu ben hala cok seviyorum helde cok:( zaten ondan baskasi olmadi hayatimda, istemiyorum.. bu ayrılık canimi cok yakti cok..

Birbirimizin ilkiyiz. Oda cok sevdi beni zamaninda biliyorum.. ama bir anda artik sevmiyorum diye ayrildi benden. Gerci son zamanlar bir sogukluk hissediyodum ama bitecegini hic dusunmemistim, normaldir diyodum :(

Ustume titreyen insan, deli gibi kiskanan, beni kaybetmekten korkan insan bir anda sevmiyorum diye gitti. Dayanamiyorum.. canim cok yaniyo. Ona kizamiyorumda. Cunku bu 6,5 yil icinde bana hic bendn yararlanmak icin yaklasmadi, dudaktan opusme bile olmadi. En fazla ellerimi tutardi, tutarken oyle bir heyecanlanirdiki. Sarilirdik masumca, yanaktan operdi, saclarimi koklardi surekli operdi. Simdi onun gitmesi bir anda ARTIK SEVMIYORUM diyerek cok koyuyo cok. Ben onu coooook seviyorum hala:( canim o benim.. neden gittin biricigim neden. Unutamam imkansiz:( unutabilirmitimki?:( sanmiyorum.. neden gittin neden..
Onu nasıl unutacağım, unutabilecekmiyim :( ?