Onu nasıl unutabilirim?

9 yıllık bir ilişkim vardı ki bu hayatımda olan tek kadındı. 9 yılın 6 yılı farklı ülkelerde geçti. Senede bir ya da iki kez görüşebildik. İkimizde bir birimizi çok seviyorduk ve her ikimiz de çok fedakarlıklar yaptık. Onun ailesi karşı çıkmasına rağmen dik durdu ailesini karşısına alıp benimle evlendi.( bu süreç roman olacak derecede uzun) o Almanya da yaşamak istediği için ben işimi ailemi çevremi düzenimi bırakıp almanyaya gittim.(Türkiye de avukattım Almanya da vasıfsız işçi bütün eğitimimi onun için terk ettim) ama hiç bir şey istediğim gibi gitmedi. Hayalini kurduğum kadın yoktu o tanıdığım çok sevdiğim o insan değildi. Değişmişti sanki.(bunda düğün sürecinin yıpratıcılığı, üzerine binen yükün etkisi var mı bilemiyorum). Normalde başım ağrıyor dediğimde sabaha kadar uyuyamayan insan inanılmaz derecede çirkefleşerek ayrıldı.( iftira boyutunda şeyler döndü dedikolar yalanlar vs) sen ol hayatımda başka hiç bir şey istemiyorum gerekirse ailemle konuşmam diyen kadın, ben oraya gidince aşırı aileci olup beni dışlamaya başladı. Nitekim evliliğimiz sadece 8 ay sürdü. Her insan gibi benimde hatalarım oldu. Ama hiç biri bir evliliği bitirecek şeyler değildi. Gelelim soruya yaklaşık bir sene oldu ayrılalı, ayrılık aşamasında bu kadar duygusuzlaşmasını, 9 yıllık emeği hiçe sayıp konuşma nezaketi dahi göstermeden çekip gitmesini sorgulamaktan beynimi yedim. Bir insan her şeyini ama her şeyini paylaştığı (bir çorap dahi alsa rengine kadar danışırdı) birini nasıl olurda bu kadar basitleştirebilir? Hiç bir şeyi silememem fotoğrafları saklamam normal mi? Oda benim yaşadıklarımı yaşıyor mudur (kızlar cevap verirse çok sevinirim.

Güncellemeler
+1 yıl
Yaklaşık bir yıldır ayrıyız ve hiç bir iletişimimiz olmadığı gibi hiç bir ortak alanımız da kalmadı
Onu nasıl unutabilirim?