Sevgilimle ayrılalı 1 hafta oldu unutamıyorum sürekli beynimi mesgul ediyor sürekli aklımda o.Facede hep bişiler paylaşıyor ben vazgectm hasretmden ölsemde dönmem .. gibisinden bişiler paylaşıyor. Ben hiç bişi yapmadım beni bırakıp gitti bide elim sürekli telefona gidiyor hayattan hiç zevk almıyorum alamıyorum :(( zaman demeyin sakın
Cevabın nedir?
sana asla zaman demem canım cunku bende aynen senın yasadıklarını yaşadım. 2 yıl cıktıgım cocuk benı eylül ayında bıraktı küfürler ederek benı artık sevmedıgını baskasını sevdgını söyleyerek naısl kahroldugumu anlayabılırsın. yalvardım,arkadaslarına söledim olmadı 2 ay ayrı kaldık hergun hergun agladım. ne yemek yedım ne evden dısarı cıktım hıcbısey yapamadımç sreklı elımde telefon mesaj bekleıdm ama asla mesaj atmadım. zaten ben hıc dayanamam hep mesaj atardm oysa atmadım ve o cok sasırdı sasırdıgı ıcınde kucuk bahaneleren benı aradı hep. ve tam 2 ay sonra bayram gunu bana mesja attı. bensız yapamıcagını ölme istediğini kimsenın onu benım kadar svemedııgnı söledı ve barsıtık. şu an yıne kavgalar edıyoruz ama anladım kı benım degerımı anlaması ıcın ayrı kalmka gerek. şu an ayrıllaım dese yıne coookk üzuluyrum sana diceğim senden haber almasını engelle faceden sil engelle olduda mesaj atarsa kısa cevapla ver işim var de bak nasıl köpek oluyo onun dısında zamana bırak fılan demıcem sana cunku hepsi yalan ama sakın elın tele gitmein sakın giden geri döne hatalı olan o sen degılsın
013 Yorumla
Soran+1 yılaahh bee keske öyle olsa bağırsa çağırsa bişi demicm yanımda olsun sadece :(ama siz 2 yıl cıkmıssınız biz sadece 2 ay cıktık ama bütün kötü durumlarında yanında oldum elimden ne gelirse yaptım Sehirdısına gitmesi gerekti 3 ay lığına ben gelirim dedim istediğin zaman gelebilcekmisin sanki dedi mesafeler engel değil ddm bazen engel oluyor ddi :( bi kere aldatılmış bu ondan korkuyormuş ben öyle bişi yapmam dedi güvenimi bi kere kırdın dedi o da neydi biliyomusun eski sevgiliisin numarasını sildim
- +1 yıl
öncelikle 2 ay yada 2 yıl fark etmez evet yasadıklarınız daha az olur ama zaman senın sevgıne engel degıldır. eger onun yanında 10 yıl kalsaydın ozamanlarda daha farklı fedakarlık yapıcaktın.. seven ınsan kıskanır sende dogal olarak tabıkıde siliceksin numarasını. bunu güvenle alakası yok. ne hakla eskı sevgılısının numarası kalıcakmıs ? sana üzülme demicem üzüüceksin,için yanıcak,baktıgın her yerde onu görüceksın ama nolursun ona bellı etme onun arkadaslarıyla görüşme
Soran+1 yıleski sevgilisi bi aldatıydı bunu o çocuğu bulmasına yardım edicekmişti güya numarasını sildim sinirlendi neden yalan söyledn ddi seni kıskanıyorum ddim güvenimi yıktın dedi allah askına bi numarayla güveni yıkıldı.Ayrılırken seni seviyorum anlamıyosun dedim bunları bilerek bana kib dedi :( bana bi daha dönmezde bu. Çok kötüyüm kafamı yastığa koyuyorum sürekli ağlıyorm sürekli :'( onun aklına dahi gelmiyorumdur
- +1 yıl
bak cnaım bu olaylar belkı sana bılerek oluyo ? hiç şu açıdan düşündün mü blkide Allah'a yakınlasman gerekıyr her gece abdestını al Allaha dua et Yasinler oku bişeyler yapp onun için acı cektıgın süre içine Allah' a sığın.Untma senın derdını tek bılen Allahtır canım..Ben ayrı oldugumuz zamanalr her gece dualar ettım benı unutmasın hatasını anlasın dıye. Söyle bi söz var al abedstini ser önüne seccadeyi istersen namaz kılma sadece sus o derdını senden daha iyi bilir :)
Soran+1 yılhoşuma gittii :) yasin okumuştum dualar ettim ayrılmadan önce daha ya ben cok günah işledim hiç biri olmuyor dicem tövbe tövbe doğru söylüyorsun ama bu neden :(
- +1 yıl
Allah ona daha çok dua etmenı istiyor canım. bu yuzden de kabul etmyıor ama tövbe ettiysen bidaha o hataları yapmadıysan Allah seni affeder o çok affedicidir. Kullarını çok sever tek istediği yaptıkalrı hataları anlamaları. Ve eger isteidklerin olmuyorsa senı bişeylerden koruyor demektır.Bu yönden de düşün. Belkıde istediğin şeyler senı uzucek yada zarar verıcek senı bişeylerden koruyor olabılır.Senın kendını avutucak tek sözün Her İşte Bir Hayır Vardır olsun sakın unutma.Ve sakın isyan etme.
Soran+1 yılSanırım öyle herşeyde bi hayır vardır ama bu durumda beni yakıyor bitiriyor 2 ay ayrı kaldığında böyle şeylermi yaptın
Soran+1 yılevet çok büyük yarabbi ama bu aramaz gibi me geliyor bende sürekli mesaj atıyordum hatta bi kere ayrıldık bei üzdüğü içindi o senden kopamıyorum diye mesj attım bu beni çok etkiledi demişti o zaman şimdi paylaştığı seyler hiç arıcakmış gibi değil :(:(
- +1 yıl
canım hiiç belli olmaz snn onu sevdıgını bıldıgı için şu an ayrı olsanızda içi rahat cunku dıyokı o ztan bensz yapamaz ayrı olsakta bişey farketmez kalbı bende dıye dusunuyoo.. şimdi sende onun senı sevdıgınden adım gıbı emın olsan ayr kalmanız sen bu kadra uzmez... ama sn kendını ya baskasını bulursa ya benı untursa dıye uzuyosun kahroluyosun ve unutma erkekler bıraz daha rahat
Soran+1 yılöylede facde Sevdiysem sonuna kadar gittim, bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim.
demiş :(:(
Soran+1 yılevet ama onları gördükçe canım yanıyor biriyle mesaj at filan demis
En İyi Cevaplar
zaman demiyorum sana ama bu aşk bitmeye mahkum çünkü caba yok seni anlayabiliyorum hadi diyelim bir yolunu bulup tekrar barıştınn yine aynı son seni beklicek tek taraflı caba bir işe yaramaz nereye kadar savaş vericeksin gün gelicek sen vazgeçiceksinn
04 Yorumla
Soran+1 yılo değilde keske bn vazgecseydim kim bilir nasıl bi ruh hali sergilerdi benim kadar olurmuydu :(
- +1 yıl
gülüm o yada sen farkeden birşey yok ki,zoruna gidiyor biliyorum vazgeçenn oo sevseydii yanında olmazmıydı bırakırmıy dı hiç bunun cevabını sende biliyorsun.ayrıca o paylaştıklarının sana özel oldugunu nerden biliyrsunn bende bir zamnlar öyle sanmıştım megerr nedeni başka..emin ol çok kurnazlar senin bu paylaşımlarını gördükten sonra dönücegini düşünüyor olabilir yada her neyse değişmeyen tek nokta onun senden vazgeçmesi bırakk şimideden burnundan getiriyorsa hiç zorlama
Soran+1 yıl:( işte bu bana çok koyuyor çok fazla hemde zamanı geldiğinde vazgecmeyi bildim diye uzun birşeyi var o dediklermde içindeyi onun ben bişi yapmadım ne vazgecmesi bişi yapsam bu kadar koymaz heralde :(
gerçektende herşeyin ilacı zaman başka çaresi yok arkadaşlarınla takıl hep yeni insanlarla tanış facende arkadaş lıstende okulunda seni eylendirecek insanlar vardır eminim onlarla konuş sen güldükçe gezdikçe eylendikçe o aklından çıkacak.Müzik filanda dinleme sakın pop dinle seni tribe sokacak müzikler dinle sakın o tür müzik dinledikçe o aklına gelcek zorlaşacak iş.
00 Yorumla
+1 yılRakı balık ve ton balığı ayrıca 3 şarapçi arkadaş yeter
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılonu ara konuşamam dersen bi mesaj gönder. dönmem desede hala aklındasınki paylaşımlarında sana acısının aynını yaşa diye tersini paylaşıyor. dönmeyecek adam onları paylaşmak yerine senin yerine yenisini bulmakla uğraşırdı erkekler geriye aramkta cesaretsizdir ben gururumu yenip aramıştım ve yeniden başlamıştık. hemde bitti imkanı yok durumundayken şansını dene onun aklından geçenleri bilmenin tek çaresi bu
017 Yorumla
Soran+1 yılne dicem ama cevap vermesse :(
Cevap sahibi+1 yılsana derken aynı duruma ben düştüm :( aradım teli kalaıydı açmış hemen görünce beni aradı açamadım salak gibi sonra bidaha aradım nasılsa biliyo ben olduğumu konuşamasamda sesini duyar kapatırım dedim heyecandan hemen birine anlatmaya başlamış belliki teli meşguldü aradımı görünce bikaç kez daha aradı gene açamadım :( mesaj gönderdi cevap yazamadım sonra aradım sesini duydum ben konuşmayınca telefonum bozuk sandı mesaj yaz dedi durdu sonra saçma salak bişey yazdım öyle kaldı
Cevap sahibi+1 yılbizimki bidaha başlaması kolaydı istemeden ayrıldık ama ben aradım oda hazırmış defalarca geri döndü şansını dene ne geçiyosa aklından onu yaz mesaj gönder ama benim gibi berbad etme başlasada aynısı olurdu bizimkinde sizdede öyle olmaz umarım iyi şanslar
Soran+1 yılben arasam açarmı açmaz mı hiç bi fikrim yok sehirdısına gitti3 aylığına dayanamazmıs aldatılmaktan korkuyormuş mesafeler bazen engel dedi :( nasılne tür mesaj atabilirm ki:(
Cevap sahibi+1 yılaldatılmaktan korkuyorum diye ayrıldıysa senden. ona sen ona mesaj at deki. sen beni bana bırakıp gittiğini zannetsende hala sen varmışsın gibi uyanıyorum her güne gibi hala onu beklediğini ve başkasının olmayacağını anlat ona. seni ararsa mesaj atarsa anlaki oda seni seviyor.
Soran+1 yılşuan berbat bi haldeym yalansız kalp istiyorum diye bişi paylaşmış ben naptım ona ya elim ayağım titriyor :(
Cevap sahibi+1 yılarasana yada yaz ben ne yaptım sana diye sor niye kendine yükleniyosun. belkide kendinin bi yalanıdır o bahsettiği sen kendinden eminsen durma ulaş ona
Soran+1 yılben onun eski sevgilisinin numarası silip silmedim demiştim sonra ben sildim dedim ondan yalan kalp filan diyor ama cok kötüyüm :(
Cevap sahibi+1 yılhatırladım sen soru sormuştun burda o konuylada ilgili. sen yalan değilsin asıl yalan o eskisinin derdinde kalmış aklı belli. sordunmu neden okadar önemliydi o numara diye ne dedi
Soran+1 yılbirisni bulmaya yardımcı olcakmış numara kavga ediceği cocuğuu
Cevap sahibi+1 yıleski kız arkadaşına birinimi bulmaya çalışıcakmış bunu hiç bi erkek yapmaz
Soran+1 yılöyle değil eski kız arkadası bunu bi cocukla aldatmıs bu cocuk buna bi ton küfür etmiş yedirememş kendisine o cocuğu bulmasına yardım edicekmiş güyaaaa
Cevap sahibi+1 yılkızda hata sevgilisi olan eski sevgiliyle görüşülmez. sen üzme kendini parçalama erkekler bize derler garip diye ama onları anlamak hiç mümkün değil. yaz ona söyle ben seni sevdiğimden kıskandım bunu utandım söyleyemedim de sevgini bilsin ama hala önemsemiyosa üzgünüm ama hala aklı o kızdadır :(
Soran+1 yıldedim ayrılmadan önce seni kıskandım dedim,aldırıs etmedi senden bunu hiç beklemezdim dedi ama niye paylaşıyor böyle şeyler mesaj atmalımıyım :(
Cevap sahibi+1 yılverecek cevabı yok mesaj at ama cevap verirmi bilememki. biliyorum çok üzgünsün ama cevap gelmesede kendini çok yıpratma erkekler çok ilginç sen gidince pişman olurlar öylece tepkisiz kalırlar. belkide hala aklı ondadır. zamanla başkası yaralarını iyileştirir yeni birisi sana daha iyi gelebilir. biliyorum şuan sadece o var aklında. :(
Soran+1 yılmesaj attım ben diyeceğimi dedim dedi iyi halt yedin sana mesj atanda suç dedim,mesaj atma demiyorum ki ben dedi
Cevap sahibi+1 yılaklı sende sadece sana kızgın ona zaman ver ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılinan aynı soruyu sormak için ayrılık katogorisini açtım bugün ayrıldıksevgilimden yani artık eski sevgilim oldu arkadaşlar balık restoranına götürdü orda bile hüngür hüngür ağladım ağlamamaı durduramıyorum gözyaşlarım sel oldu resmen ama o eminim şimdi kimbilir kimle ne facesi var ne msn si artık ondan hiç haber alamıycam ona dokunamıycam onu öpemiycem çok acı bişey ne yapsam geçer bu acı bilmiyorum. allah sanada yardım etsin canım benim.
04 Yorumla
Soran+1 yıl:( cok zor gecmiyorda sanki saatler dakikalr onsuz facede beni silmemiş daha sacma sapan seyler paylaşıyor sürekli :( Belki pişman olur
Cevap sahibi+1 yılne güzel bak senin bi facen var bizde face de yok ve umrunda bile değil onun bunu bilmek çok kötü yaa aptal gibiyim saatlerdir.
Soran+1 yılneden ayrıldınız sz
Cevap sahibi+1 yılSevgililer gunünden sonra beni hiç aramadı bir senelik iliski hiç yoktan bitti
Gizli Üye(30-35)+1 yılne yaP bılıyormsn her onne gelene senı sevıyorm dıyene kalbını verme ınsanları ıyıce tanı ha acım nasıl gecer dıosan gıden kaybeder mantıgıyla kendını tesellı edıceksın ask fılmlerını ızleyıb aglıcaksın arkadaslarınla sık sık vakıt gecır bu srecı daha hızlı atlatmana yarııcaktır sıkma canını gercekden ılerıde ona üZüldgn vaktlerı gerı almak ıcın cok yalvarcaksın ıs ısden gecmesın o nasıl mutlu olabılyorsa sende olabılırsın kolay gelsın arkadasım
02 Yorumla
Soran+1 yılyok bi erkekle bile konusrken gözlerm doluyor sacma sapan o nasıl oluyor ya olmasın lanet olsn
Cevap sahibi+1 yılona bırsey dıyemıcem ama bu ask olayları cbk untlr merak etme yakında gecer alısırsın
Bende özlüyorum da ne oluyo dostum ? Giden geliyo mu hayır.Dönücek mi ona da hayır.Öldüm mü hayır ? Yok mu oldum hayır,yaşayabiliyor muyum evet,mutlu anlarım yok mu var,onsuz yaşabiliyo muyum evet.Neden kendinden vazgeçiyosun ki ?
00 Yorumla1 haftada unutamazsın zaten zaman demıcem zaman armutları olgunlastırır ınsanları degıl ama unutucaksın
00 Yorumlazaman demeyeceğim merak etme .. ama neden ayrıldınız .bazen susup beklemek gerekiyor .. sende öyle yap en azından özlet kendini
07 Yorumla
Soran+1 yılsehirdısına gitmesi gerekiyormus 3 aylığına dayanamazmış aldatılmış bi kere ondan korkuyormus ondan :(
Soran+1 yılaltta bi yorum var mesaj at kendini unutturma diye de .
- +1 yıl
seven adam unutmaz zaten bak erkekde yada kadında şöyle bir durum var .. elimde nasılsa nasılsa beni seviyor cart curt bu cepte gözüyle bakılıyor madem gitmek istedi bırak gitsin çok az dayan sık dişini başkasıyla çık unut demiyorum senden haber alamasın ve merak etsin seni bak nasıl pişman olacak
Soran+1 yılpişman olurmu hiç bilmiyorum :(
Soran+1 yılbugün facede bişi paylaşmıs Sevdiysem sonuna kadar gittim, bitirdiysem öldürse de hasreti geriye dönmedim demiş :(
+1 yılalışırsın bu durumaa alışırsınız duygular çok değişkendir. biraz daha bekle sonra at mesajını
012 Yorumla
Soran+1 yılsonra derken o zmn da baskasını bulmus olursa :(
- +1 yıl
Arayı çok soğutma derim. bir hal hatır sormak bağbında mesaj atabilirsin.zaten ayrılır ayrılmaz birini bulursa değmezz.
Soran+1 yılNe zaman atıcam ki mesajı
- +1 yıl
iki haftalık bir süreçte hal hatır amaçlı atabilrsin canım çok uzatma
Soran+1 yılhaftaya atsam olur yani ama ne dicem bn kndimi kaptırır yzarım bişiler :(
- +1 yıl
selam nasılsın nasıl gidiyor merak ettim seni diyebilirsin.haftaya olabilir
Soran+1 yılhım olablr buu
- +1 yıl
soğuk kanlılığı asla elden bırakma kızgın mesajlar atma
Soran+1 yılçok mutluyum bana mesaj atma bi daha derse ya da cevap vermesse cok büyük kapak olurum ama
- +1 yıl
sen de ona kapak cevaplar yazarsın: bende mutluyum mutluluk dilde olsaydı herkes mutluydu. hal hatır sormak istemiştim ama görüyorum ki anılara bile saygın olmadan bu cevabı atabiliyorsun helal sana diyebilirsin
- +1 yıl
risk almazsak farkımız olamaz biraz risk alalım
Soran+1 yılcevap verir umarım :( pek emin değilm arayı soğutmasakta ya bana geri dönmesse sonra :(
emın ol 3 4 sene ısmını duyunca hatırlamayacaksın o kısıyı bıle :) herkes unutulur sadece kafanda fazla buyutmeyceksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 991 cevap paylaştı.
+1 yılunutursun unutamasam ben unutamazdım
00 Yorumla
+1 yılbu çocuk senden adım bekliyo
011 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ?
- +1 yıl
badi badi hemde, bo cocuk pişman olmuş ama geri dönmek için yüzü tutmuyo, ondan sana atar yapıyo.
Soran+1 yılsehirdısına gitmesi gerekiyormus 3 aylığına dayanamazmış aldatılmış bi kere ondan korkuyormus :( bilmiyorumm :(
- +1 yıl
3 ay dayanamıyosa sal gitsin
Soran+1 yılbide arada gelirim dedim mesafeler engel oluyor bazen ddi :( facede ayrılık şeyleri paylaşıyor çok kötüym neden böyle bıraktı gitti :(
- +1 yıl
sıkılmış senden nolcak baska, sevse gitmezdi, bunu göremicek kadar aptalmısın
Soran+1 yılbeni istemediğini biliyorum :(
- +1 yıl
sen derdini anlatamıyosun, içini dökemiyosun, saçmalıyosun, ondanda kendini kasıp üzüyosun.
Soran+1 yılçocuk beni terketti 3 ay için aldatılma korkusu varmıs daha neyi anlatamadım
- +1 yıl
sana güvenmiyo açık açık söylüyo, sana güvenmiyenle daha ne yanıyonki...
Soran+1 yıl:(
tipik ergen sendromu geçer geçer
00 YorumlaPsikiyatriste gıt o zaman.Destek al
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri