Ben evlenmem diyorum zorda kalmadıkça sonuçta o ölerek ayrıldı benden. Peki siz eşiniz ölünce evlenir misiniz? Mutlu bir yuva sahibi olur musunuz? Yani ölen Eşinizi sevmeyi bırakır mısınız?
Cevabın nedir?
+1 yılBak evlenmem deme yok öyle bir şey gerek 1 gerek 2 gerek 5 -10 yıl hadi unuttun diyelim ve yaşın daha 33 34 olsun bu hayatı nasıl geçireceksin? gerçekten iyi birisi çıksa karşına evlenmeyecek misin büyük konuşma belkide aklına bile getirmeyecek birisi çıkar...
16 Yorumla
Soran+1 yılO eşim ölerek ayrıldı benden nasıl unutabilirim? Evlenmem mecbur kalmadikca.
Soran+1 yılHem eğer evlenirsem onun mezarina bile gidemem...
- +1 yıl
gizliden gidebilirsiin dicem ama takip eederse anlaşılır ama sende haklısı ölen birisi asla unutulmaz hele ki canından çok sevdiğin bir sevgili eşse haklısın ama yaşayamazsın öyle gör bak
Soran+1 yılYaşarm asıl biriyle evlenirsem vicdan azabı çekerim. Bir kere o adama haksızlık etmiş olurum çocukların babasına haksızlık etmiş olurum. O adamı aynı şekilde sevemem. Sence de o adama haksızlık değil mi?
Soran+1 yılDaha sonra onun hatırlari bile kalmayacak evde.. onunla yaşadığımız acı tatlı anılar gidecek. Ama siz erkekler ilk senesi dolmadan evlenebiliyorsunuz. Cinsel ihtiyaç diyorsunuz pekii kadınların da ihtiyaçları var
- +1 yıl
BU konuda bence yanılıyorsun şahsen kendim olarak bahsediyorum burada ne ben seni tanıyorum ne de sen beni eğer benim öyle bir eşim ölmüş olsa canımdan çok sevdiğim onsuzluğu asla yapamadığım tatlı mı tatlı benim bir eşimi kaybetmiş olsam bir kadına el süremem cinsel ihtiyaç konusunda haklısın ama açıkça yazayım elimle de halledebilirim bende böyle bir kişiğie sahibim mesela % 100 içinde belki % 1 lik kısımdaym...
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlenemem zoruma gider
25 Yorumla
Soran+1 yılBenimde... :/
- +1 yıl
Ben onu sevmişimdir ve hep seveceğim ben onu severken başkasıyla yapamazdım
Soran+1 yılYapan tonlarca erkek var kadında var ama cok az.
- +1 yıl
Onlar aşktan ne anlarki
Kızım varsa düşünmeye bile gerek kalmazdı evlenmezdim ama çoğum falanda yoksa eşime ihanet etmiş gibi hissederdim özellikle aşık olupta evlendiysem asla unutamazdım ki allah koruaun allah kimsenin başına böyle bişey vermesin. Allah sizede sabır versin
11 Yorumla
Soran+1 yılEşim ölmedi ki :)
Eşim yok ama hayat arkadaşı yoluna çıktığım nişanlım var. Allah onu korusun. Eiglik cevap olmuş. :)
+1 yılHayır eğer öldükten sonra dirisine eşimle beraber olacaksam evlenirsem ikisiyle de beraber olmam gerek ve ben o an ilk eşime ihanet ettiğimi düşünüp kahrolurum o yüzden yaşasın tek eşlilik ölse bile :)
73 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle malesef erkekler senesinde evleniyor. Ölüsune bile sahip cikamiyorlar :))
- +1 yıl
Bazıları ölmesini bile beklemiyor
Soran+1 yılAynen öyle eşlerine sevgisilerinden ölüp bitiyorlar :-)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
73Cevap
ölen eşimi sevmeyi tabikide bırakmam evlenme konusuda bir istisna ondan sonra birini sevemem belki ama çocuklarım baba sevgisini bilsin diye evlenebilirdim bilmyiorum ama ben kendimi tek ölen eşime açtığım için bidaha evlenmem söz konusu olmazdı sanırım
10 YorumlaÖyle diyip 40ni beklemeden evlenenlerde oldu büyük konuşmamak lazım cevabım Allah korusun ama Allah bilir kısmet işleri bunları 😊
21 Yorumla
Soran+1 yılErkekler çok yapıyor bunu ki erkeklerin hepsi evlendi geneli burada :D
Eğer bir çocuğumuz varsa hayatımı onun hayatına adardım...
Benim için o sayfa kapanmış olurdu..
Anlaşamadığımız icin ayrıldığımdan belki yeniden evlenebilirim.. . ama sevdiğim kadını kaybedersem tekrar evleneceğimi hiç sanmıyorum..10 Yorumla
+1 yılkadınlar genellikle hele de çocukları varsa evlenmemeyi tercih eder ama erkekler evlenirler..
12 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü erkekler uckuruyla düşünür
Kadın evlense ayiplanir. Evlenmezse potansiyel o... ilan edilir- +1 yıl
yok ya o kadarda değil bence. erkekler konusunda haklısın ama biraz eksik. erkekler evet uckurunu dusunuyor evlenirken ama bir de kendi kendine yetme problemi var. beceremezler onlar. kadınlar içinde, eskiden evet dul kadınlara kötü gözle bakılırmış hele de kendisine bakacak ailesi olmazsa para için herşeyi yapabileceği düşünülürmüş. ama artık öyle değil. çok şükür kadın kendi ekmeğini taştan çıkarabiliyor, çoluğuna çocuğuna da mis gibi bakıyor. geçti o devirler.. hala kötü gözle bakan varsa da o onların sıkıntısı cevabını çok iyi verir bizim kadınlarımız..
+1 yılBüyük lokma ye ama büyük söz söyleme demişler ama ben düşünmüyorum açıkcası zaten şu an bunu düşünmem yersiz olur önce ilk evliliğimi yapmam gerekir.. :)
10 Yorumla
+1 yılİnsan başına gelmedikçe bilemez bugun yapmam der ertesi gün yapar.. Bu yüzden bişey demiyorum ama Allah göstermesin yaa bir de çocuklar varsa daha zor
20 YorumlaEvlenmem. Ama o da evlenmesin. Yani mezarda rahat olmam için afs
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen evlenmesin.
Kendime yapılmasını istemediğim şeyi eşimede yapmam evlenmem yani. Allah eşimle birlikte yaşlanmayı nasip eder İnşallah
10 Yorumla
+1 yılhayat arkadaşımı b, r kere bulmuşum ve hayat onu benden almış.. aramzıdaki sevgi saygı bitmeden kaybetmişssem asla evlenmem..
10 Yorumla
+1 yılDüşünüyorum da ; hayat ne gösterir bilinmez ancak ben ondan sonra kimseyi sevemem!!!
Boş bir evlilik olur , gerek yok...10 Yorumla
+1 yılDaha evlenmedim bile ne eşi ne ölmesi. Allah korusun :)
20 Yorumlaevlendiğim insan dünyadaki en özel insanlardan olur. ailemle aynı düzeydedir. bir insanın ailesi öldüğünde nasıl yeni birileri ile aile olamıyorsak, eşim ölürsede yeni birisi ile evlenemem.
10 Yorumla
+1 yılbüyük konuşmayayım allahda göstermesin ama... evlenmem ya yapamam çünkü... onun hatıralarıyla baska birini sevemem... yanı ben kendımı bılıyorum cok duygusal adamım ben evlenemem yani
20 Yorumla
+1 yılevlenmicem için eşim falanda olmayacak olmayan eş ölmez
eşler ölmez hayat bölünmez (:10 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmamak lazım bence 😕🚬
#rr
Herşey olabilir sonuçta10 Yorumla
+1 yılYıllar ne getirir bilemem ama, yapamam , evlenemem.
10 YorumlaÇocuklarım varsa, kendimi çocuklarıma adardım herhalde..
10 YorumlaO isler bu kadar basit ve sacma seyler degiller, tüm faktörler önemli. Evliligide bu kadar ayak altina düsürmeyin lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsunuz siz ya?
Bunu kimse bilemez. şu an insanların kararları ne olursa olsun Zaman olaylar insanlar değişir yani
10 Yorumla
+1 yılhayat devam ediyor bir ömür yas tutmak manasiz elbette belirli bir sure sonra
evlenilmeli kimse baki degil..00 YorumlaBuyuk konusmak olmaz ama 5-10 sene gecmesi lazim ortalama yoksa dusunmem bile
10 Yorumlahayat yanlız devam edilemez, bu yüzden eşimiz rahmetli olduktan sonra bile evlenilmeli, onu ziyaret etmeli ve unutmamalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm ama şu an ki eşinin gönlü olacağını sanmıyorum ölü biri bile olsa... çocuk yoksa evlenilir baba olmak sizinde hakkınız.
Ama bdn evlenmem değil de evlenemm. Onunda evlenmesini istemiyorum bencilim sanırım
+1 yıl* bir durun daha evlenmedik hemen karımızı öldürdünüz
10 Yorumlaölen eşi olsa da başka evlenmem zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılBem bosansam bile evlenmem :)
Aşk İlişkileri konusunda 549 cevap paylaştı. bak herkez bir gun olicek ama suda varki kizlar evlenmeden yasayabilir cocuk bakabilir ama erkek oype degil en az 1 aya evlenme ihtoyaci duyar
00 Yorumla
+1 yılben şimdiden evlenemiyorum eşim olursa üstüne titreyecem eğer benden önce ölürsede mumyalatacam
00 Yorumla
+1 yılBen ölsem eşim evlensın ve mutlu olsun issterdim. O yüzden bir zamn sonra evlenırdım
Yalnızlık allaha mahsustur.00 Yorumla
+1 yılkisiligm buna müsade etmez bir kisilik yer vardir ikincisi aldatma olur
00 YorumlaOrtada yeni doğmuş bir çocuk var ise evlenirim şartlar ve durumlara göre değişir.
04 Yorumla
Soran+1 yılO çocuğun annesini bilmeyw ihtiyaci var
Soran+1 yılBilemiyorum benim çocuğum kimseye anne diyemez. Ben bencil bir insanım zaten. Babaannesi baksin
Her evlilik severek yapılmıyor, sevmesede daha düzenli bir hayat için, tabii ki evlenebilirim.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeye çalışrım. Seks ihtiyacımı karşılamalıyım hayat devam ediyor.
00 Yorumla
+1 yılEvlenemem diye düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen evlenmem değil de evlenemem
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuda erkekler kadınlara göre daha direncsiz
Çünkü erkek yanlız yapamaz yaşamını surduremez.
Sürekli ev işi ve yanlızlik kadınlara nazaran zor iş erkek için çünkü arkasını toplayacak birine hep ihtiyaç duyarlar
Unutmayalım ki başarılı bir erkeğin arkasında hep bir bayan olmuştur
Onun için erkek evlenir04 Yorumla
Soran+1 yılBay'an değil kadın.
Cevap sahibi+1 yılEvet
KARI
Soran+1 yılKadın-Erkek = bireydir
Herif-Karı= argodur
Cevap sahibi+1 yılTakintilimisin
Gunes gorundugu surece hayat devam eder eskisk gibi olmasada
00 Yorumlaunutabilirsen evlenirsin
110 Yorumla
Soran+1 yılUnutabilirsen
Soran+1 yılEvlimisiniz?
Soran+1 yılHele çocuklar varken daha zor olmuyor mu? Erkek ya da kadın.
Soran+1 yılHayırlısı. ..
Soran+1 yılZor. Bosanmisken bile böyle düşünüyorsunuz. Allah sabır versin. Millet ölen eşinjn 40ni bile beklemiyor
+1 yılevet evlenirim neden olmasın sonuçta hayat devam ediyor da önce ilk eşi bulmak lazım evde kaldık beaaaaaaaaaaa
00 Yorumla
+1 yılÖlüm hak,
Evlenmek helâl...
Neden evlenmeyeyim?
Ama yine de böyle bir imtihanım olsun istemezdim.00 Yorumla
+1 yılÇocuğum varsa evlenmem yoksa düşünürüm
11 Yorumla
Soran+1 yılBaba olmak hakkiniz ama senesinde evlenmeyin.
+1 yılHayır evlenmem. Sonsuza dek ona sadık kalırım.
10 YorumlaHayır düşünmüyorum bir olacak tam olacak :)
10 Yorumla
+1 yılÇocuklara bakabiliyor isem sanmıyorum.
10 YorumlaEvlenmem diye düşünüyorum
10 Yorumlaevlenirim
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yıl-leyen erkekler kendiniz evleniyorsunuz ama
+1 yılAllah kımsenın basına vermesın
10 Yorumlaİhtiyaç duyarsam galiba :/
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılBir sürü atlatamam heralde o acıyı
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Ben evlenirim eşimede vasiyette bulunuyorum şimdiden ben ondan önce ölürsem evlensin yalnız kalmasın
05 Yorumla
Soran+1 yılCennette birlikte olmak istemiyor musunuz?
- +1 yıl
Yorumların çoğunu okudum bir yorumda baba sevgisi için evlenirdim demiş @Gözde1997 onu tebrik ederim bakışaçısından dolayı ayrıca hep erkekler suçlu göstermişsiniz erkek çalışmak zorunda çocuklara kim bakacak kreşlere mi bırakacak şayet kreş benim için uygun değil diyeceksin annanesi, babanesi baksın zorundalar mı hayır onlarda olmaya bilir hayatta kimsesiz kalmış ve çocuklarınızı emanet edemeyeceğiniz kişiler olur çalışıyorum ama kreşe param yetmeye bilir doğru kişi olduktan sonra evlenirim uçkur için değil heleki öyle olsa bile rabbim emretmiş evlensinler diye eğer inanıyorsak ve seviyorsak ondan üstün kimseyi sevmememiz gerekiyorsa emrine itaatsizlik edip günah işleyeyim yani olayları biraz geniş düşünün insanları uçkurlarıyla değil imanları ve imkanları ile değerlendirin kadın içinde imkansızlık çok olabilir yeni bir evlilik için bunlarıda düşünün hem şunu unutmayın cennetin yolu sevap ile olur günah ile değil
- +1 yıl
@Gözde1997 rica ederim
+1 yılBüyük ihtimalle evlenmem😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılHayır evlenmem birdaha..
10 Yorumla
+1 yılewet evlenirim kadınlar bu konuda daha iyi ama erkekler yanlız yaşayamaz
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye asıl kadınlar yalnız yaşayamaz...
Soran+1 yılYalnız burada boşanma falan yok. Eşiniz öldü
- +1 yıl
kadınlar erkeklerden daha güzlü karaktere sahiptir içlerine ataralr ve zorluklara katlanırlar erkekler yapamaz her anlamda yardıma ihtiyac duyar kendi basına yazayamazlar ne yemek ne bulaşık ne ütü hiç bir işini kendileri beceremez dolayısı ile erkekler evliliğe ihtiyac duyar istisnalarda olabilir arada tabi
+1 yılYaşamadan bilemem, yorum yapmıcam.
20 YorumlaZorda kalmadikca ne demek ola ki..
00 YorumlaBen asla evlenmem
11 Yorumla
Soran+1 yılBende...
Sanmıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılBende sanmıyorum
+1 yıldaha bir eşim olmadıkiii
10 Yorumla
+1 yılBilmiyorum evlenmem heralde :/
10 Yorumlaben evlenirim. ben ölünce de eşimde evlensin. bana ne...
02 Yorumla
Soran+1 yılNe büyük aşk yaşıyorsunuz siz öyle.
+1 yılBen yapamam gibi geliyor bana
00 Yorumla
+1 yılHayat devam ediyor ve yalnızlık çok zor.
10 Yorumla
+1 yıleşim mi ölmüş
11 Yorumla
Soran+1 yılMevlidini komşu okuttu duymadın mı :D
- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!