Aslında doğru olan evlenmesi mutlu olması ama ne bileyim kıskanıyor insan xd
sizce
sizce
benim icin fark etmez.. eger beni cok sevdiyse evlenmez cünkü ahirette kadın dünyadaki son kocasına verilecek eger ikiside cennetlik ise... ben öldükten sonra evlenirse o evlendigi kocasıda cennetlik ise ona verilir.
Dayatma degil zaten... hemen yanlıs anlıyorsunuz!!! Zaten memnunsa ikisi birbirinden son kocaya aksi takdirde ikinci veya ücüncü kocaya. Elbette cinsellik olacak, cinsellik güzel birsey ve zevkli o nedenle zevkli olan hersey cennete var yani mesru olan hersey. Sen orda baskasının karısıyla veya kızıyla cinsellik yasamayacaksın, herkes kendi kocasıyla, dünyada kocası olmayanlar, bekar olan sehitlere verilecek.
Adamlara Huriler ver, hic dokunulmamıs kızlar ;) :)
Evet, kimseye haksızlık yapılmaz merak etme ;) orada senin sinirlerin zaten alınacak yani Kıskanclık felan yok yani :)
Bekar ölürsen sehitlere verileceksiniz iste!!! Erkek Huri yok.. yani Gılman var ama onlar erkek hizmetci.
yani aynı dünyadaki gibi, bir kadının nasıl iki erkekle aynı anda evli olamayacagı gibi cennette'de yok böyle birsey anladın.
Evet ama islam dairesindeki kosullar olucak, o nedenle kadınlar icinde birden cok es yok.
Eğer kendisini mutlu edebilecek birini bulursa neden evlenmesin ki? Eşimin mutlu olmasını çok isterim...
Yani ben çok kıskancım aslında hiç istemem ama daha gençse hayatı boyunca ne yapacak çocuğumuz yoksa kendisi bilir ne yaparsa yapsın çocuk varsa asla vasiyet bırakırım
Vasiyet ederim benden sonra kimseyle evlenme diye çok kıskanırım yaa benden sonra başkasını sevmesin ben mezardayken :)
Cevap
22Cevap
ölmüşüm gitmişim mutlu olsun tabi. ölenle ölünmez. :)
Hayir ona başkasının dokunmasi beni cok uzer. Ama gençken olduysem ne bileyim istiyorsa evlensin yaziktironada
Evlensin. Örneğin annem evlenmedi kendini böyle daha rahat hissediyor. O birazda karakter meselesi.
Çocuk varsa ne olacak? Aile kabristanının mantığı ne o zaman? Evlenilen 2. eşin yanına mı gömülecek yoksa ilk eşinin mi? yoksa her iki eşi de aile kabristanına mı gömecekler? kafamda deli sorular :)
Hayır tabiki de evlenemez 😒 Kıskançlıktan dirilirim ben 😂 Düşünsene yukarıdan başkasıyla görüyosun falan 😕
Òlemez.
Ben istemem sanırım Heleki Çocuklarımız varsa kesinlikle istemem
Ben istemezdim o aska ihanttr benim icn onca yasanana ihanettr
Oda ölsün... benden sona aşk meşk yaşayamaz.. biraz sert oldu ama idare et 😃
düşüncesine dayanamıyorum yaşarken insan bir kere daha ölüyor ölmeden çok kıskanılacak bir durum
ya açıkçası ben evlenmesini istemezdim. s evlenmesin yhaaa. s
Ben öldükten sonra kendi bilir. Ben o zaman zebaniler ile uğraşıyor olacağım. Yani onu düşünecek vaktim olmayacak. :D
eger ben olduyse artik benim isim bitti iste evlensin iste beni beklesin
ulan ben daha yaşıyorken bulamadım sen diyon ölünce adalet mi bu 😊
tabiki isterim. neden istemeyim.. ölenle ölünmüyor sonuçta :)))
İnsan kıskanıyor evet ama evlensin neden hayatını yalnız geçirsinki.
mezardan elimi uzatır ikisini de boğarım.
Onu bir başkasıyla bilmiyorum yani nasıl olur?
evlensin ama beni sevdiği kadar sevmesin :D
Istemem hergün mezarimda ağlasın
allah benden kötüsüne düşürsün derim
evlensin evlensin derim ama bensiz mutlu olucağına gebersin
İstemem dersem bencillik ederim. Kendi tercihidir.
Olabilir. neden olmasın.
ben evlenirim de o evlenmesin
Ben ölüp gitmisim bude onumu dusuncem :)
Toprağın içinde nasıl kıskanayım.
ölüsün yahu nasıl kıskanıcan :D
tabikide istemem
Evlenmesini istemem
Kesinlikle isterim
evlensin tabii
yani, erkenden öldüm diyelim bu da bir kadın sevgiye ihtiyacı olacak, ilgiye ihtiyacı olacak, maddi veya cinsel ihtiyacı olacak. dul diye dalga geçilip milletin dalgası olacağına, gitsin evlensin bitane kocası olsun mutlu olsun.
Istemem
Tabikide
evet :D
Evlenmesin😰
Tabiki evet
asla kabul etmem :)
asllaa
Evlenmesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar