Sevgilimle çok basit bir şey yüzünden ayrıldık ne yapmalıyım?

Arkadaşlar bize seneler gibi gelen 5 aylık bir ilişkimiz vardı, o benim ailemi tanıyordu ben onun ailesini aramız çok çok iyiydi. Sevgilimin eski sevgilisi-ya da sadece takıldığı demeliyim- onun çalıştığı mağazada işe girdi ve ben bu kızdan hiç haz etmiyordum, bir gün sevgilimi görmeye işyerine gittim, biz otururken söylediği bir şey üzerine bacağını hafifçe sıkıştırdım ve o da çok aşırı bir tepki gösterdi. "Kalkıp gideceğim şimdi!" diyerek kızgınlığımı dile getirdim fakat hiç beklemediğim bir "Kalk git hadi" tepkisini aldım. O gece ve ertesi sabaha kadar yazmadı, sabah yazdığında da artık beni sevmediğini, istemediğini, bu ilişkiden soğuduğunu ve devamlı kavga edip aynı şeyleri yaptığımızı söyledi. Ne dediysem ikna edemedim en sonunda uzun bir yazı yazarak "paşa gönlün ne istiyorsa onu yap" deyip konuyu kapattım ve o konuşmadan sonra bir daha hiç konuşmadık. Annesi ve benim annem barışırsınız diyor ama sevgilim çok gururlu bir insan aşkından ölse de mesaj atmaz yani ilk adımı ben atacağım. Fakat merak ettiğim, ona istediği zamanı verdikten sonra ne yapmalıyım ve nasıl yaklaşmalıyım yardımcı olun lütfen :((
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de ayrılalı 2 gün olmak üzere ve 2 gün sonra izin günü, bütün bir hafta görüşemedik benim okulum onun da işi dolayısıyla, izin gününde onu 5-10 dakika da olsa görmek istiyorum sizce kızgınlığı ya da siniri her neyse izin gününe kadar geçer mi yazmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu sabah sevgilimden gelmiş bir mesajla uyandım, gecenin 02:38'inde yazılmış ve mesaj "seni seviyorum" içerikli. Sanırım hatasını anladı 😄
Sevgilimle çok basit bir şey yüzünden ayrıldık ne yapmalıyım?