Erkek arkadaşımla bu sıralar çok tartışıyoruz, ve ben hep ayrılık düşünüyorum.
Yani soğuk davransa bile aklıma ilk olarak ayrılık geliyor :S çok kötü oluyorum..
Yani soğuk davransa bile aklıma ilk olarak ayrılık geliyor :S çok kötü oluyorum..
tartismalar yüzünden bu haldesinn belki de hayalkirikliklari yüzünden böyle davraniyorsun mutlu olmak,ilgi görmek sevildigini hissetmek istiyorsun aradiklarini bulamadigin icin diye düsünüyorum cünkü tartismalar sevgiyi yipratmis olabilir
Eger çok yenıysenız cok dogal çunku bırbırnıze alısmaya baslıyorsunuz ,sınırlarnızı ölçüyorsunuz ama yenı dıılse bılmıyorum açıkcası :/
Herhalde bunu yaşmayan yoktur son çare "ayrılalım" ilk 1 ay o yaşadğnz şeyler aklına gelir arada bi dalıp gidersn sadece şuanda kendini yıpratıyosn bence biraz dinlen arkadaşlarnla vakit geçir onlar herzaman senn yannda ;)
İşyerinde çalışıyorsun ve her iş yoğunluğunda, veya birileriyle tartıştığında iş hakkında karamsar fikirler yaratıp çekilmez bu iş diyorsun ? Aklına hemen işten ayrılma geliyor. Neden sence?
cevap: Sevmiyorsun
Cevap
8Cevap
Akabinde çok kötü oluyorsan, neden böyle bir şey düşünüyorsun, sevip sevmediğini bizler bilemeyiz, bu hislerini onunla paylaş derim.
şayet o ayrılmak istese kabul edecek ve hiç arkana bakmayacaksan...eminsen..
birbirinizden nefret boyutuna gelmeden bitir...
Sevgi bitmiş sadece geride kalan yaşanmışlıkların anısıyla Gidiyor bence o ilişki..
Zamanı pek yok.
Aklına sürekli ayrılık gelmesi pek hayra alamet değil...
Sürekli ayrılık düşünüyorsan o ilişki senin için bir şey ifade etmiyordur .
evet sevgi eksik bu ilişkide...bence ısrar etmeyin...
ayağınızı yerden kesecek ve ona sonsuz hoşgörü gösterebileceğiniz birini bulun derim...
Bir yere kadar dayanırsın ancak.
Karşı taraf ne düşündüğünü anlarsa Ayrılık gerçekten gelir.
Sorunlarını hemen silip atarak uzaklaşan birisin.Yani kaçıyorsun ve mücadele ruhun yok.Ayrıl gitsin.
hemen ayırlık geliyorsa yapıcı olmak gelmiyorsa bence pek içinden gelerek sevmiosun.
Ayrılırsak bile nasılsa yine barışırız diye düşünüyor ve bu yüzdende pek önemsemiyor olabilirsin.
Sevmiyorsun seven kisi ayriligi aklinin ucuna bile getirmez.
ask sevgı eksık olunca boyle oluyor bnde aynı durumdaym .s
Duygularından emin değilsin sevmiyorsun.
bu sevmeme değil. sen kaybetmekten korkuyosun onu
bence dogru cevap bu.. ayrilik dusunuyorum ama o an agliyorum. Ya ne bilim o beni birakmasin ben onu birakayim gibi bisi:S
bence sen sevmiyorsun sadece tedirginleşiyorsun!
Seninkisi alışkanlık olmuş.
Sevmiyorsun .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar