Eski sevgilim neden uğraşıyor benimle? Unutamadığı için mi? Ne yapmalıyım sizce?

Ya arkadaşlar ayrılmak isteyen kendisiydi. Beni o terketti yoktan bahanelerle.. Ayrıldıktan 1 hafta sonra bir oyun oynadım faceden sahte hesap açıp denedim beni aldatmaya kalktı ben olduğumu söylediğimde kıvırmaya çalıştı ama ben yemedim tabi. O günden sonra bütün ipleri kopardım... Hiçbir şekilde görüşmedim.

Şimdi aradan 1 ay geçti 1 aydır ayrıyız. Ayrı şehirlerdeyiz, bana hiçbir şekilde ulaşamıyor, facebook hariç. Arada faceden ekliyor kabul etmiyorum yüzsüzlük yapıp hala eklemeye devam ediyor.

Geçen hafta bir kaç kız eklediğini, onlara asıldığını, canımı yakacak yorumlar yaptığını gördüm. Ama ben yine sustum sessiz kaldım. Canım yandı ama hesap sormadım hazmetmeye çalıştım başardımda bütün bunlar karşısında biraz daha soğudum ondan. Son bir haftadır çok iyiydim.

Bugün yine canım yanıyor. Yine bir ağrı oturdu kalbime. Bunun sebebi yine onun dengesizlikleri. Son günlerde duygusal şarkılar falan paylaşıyodu facede, Arada bir beni suçluyordu sevgisinin değerini bilememişim, o sevmiş ben sevememişim falan filan. Sonra kendisini suçlamaya başladı. Arkadaşıyla konuşmalarını gördüm sevdiklerinin kıymetini bil ben bilemedim benim gibi insana lanet olsun falan diyodu. Çok özledim falan yazıyodu.

Benim profil bilgilerim kapalıydı ama sevdiğim sözler kısmını herkese açtım ve "Konuştuğun kadar şerefli olsaydı hislerin, şerefini iki paralık etmezdi seçimlerin" yazdım. Ve yeni resimler eklemiştim onlarda herkese açık.

Bugün face'e girmiş bunları görmüş, beni yine eklemiş ve benim çok kıskanç bir insan olduğumu biliyor. Beni kıskandıracak videolar falan paylaşmış. Ne tepki vereceğimi, onu hala sevip sevmediğimi anlamak istiyor galiba. Benim günlerdir sessiz kalmam onu daha çok kahrediyo. Aslında kendisi kıskanıyo çünkü benim çok sevdiğim çocukluktan beri tanıdığım bir erkek arkadaşımla da resmim vardı. Muhtemelen yanlış anladı kendisini tanımıyo, mutluluğumu görünce kudurmuş olmalı.

Az önce duvarına baktım beni kahpelikle suçluyor. " Alem oyuncu olmuş sokaklar Sahne Sevdiğim Bi kız vardı O da Olmuş Kahpe" gibi saçma sapan şeyler yazmış ve ben artık kendimi zor tutuyorum . Herkese kendini melek gibi göstermeye çalışıyo kendi hatalarını görmüyo ve beni neyle suçluyo inanamıyorum ya gerçekten aklı başında değil galiba naptığının farkında değil şimdi bi mesaj yazıp içimdekileri dökmek suskunluğumu bozmak istiyorum artık bıktım ne yapmalıyım sizce neden böyle davranıyo beni sevdiği içinmi? unutamadığı içinmi? Sessiz kalmalı, umursamaz mı davranmalıyım yoksa konuşmalımıyım. Kusura bakmayın uzun oldu ama okuyan ve yardımcı olan herkese teşekkürler
Eski sevgilim neden uğraşıyor benimle? Unutamadığı için mi? Ne yapmalıyım sizce?