Eski sevgilim sürekli cevremle ve benimle uğraşıyor?

Bizim ilişkimiz sosyal medyada başladı çok uzun sürmedi, neden sürmedi onu anlatacağım. Ben normalde sevgili vs yapan birisi değildim önce ki yaşamış olduğum şeyler yüzünden erkeklere pek güvenim yoktu. Tiktokta Tarih paylaşımları, siyaset paylaşımları yapan birisiyim neyse birkaç ay önce bu şahıs karşıma çıktı gönderilerimi beğendi takip etti tekrar paylaşımlarımı beğendi vs vs ardından bir süre sonra bana mesaj attı öyle ilk havadan sudan konusmaya başladık konuşuyoruz falan bana sevgilin var mı? vs dedi, ben de yapmıyorum dedim sonra neden falan dedi anlattım olayları o sıra, ardından güven problemim var dedim şu var yalan olmasın öyle konuştuğum insanlar olmuştu ama eskisi gibi ne güvencem kalmıştı ne de bir aşk, sevgi vs bana saçma ve boş geliyordu. Neyse devam edim biz bir süre konuştuktan sonra bana açıldı vs ben hani o geçmişte tanıdığın insanlar gibi değilim bir kere deneyelim falan dedi , ben dedim deneyemem denesekte boş çünkü artık bende aşk diye bir şey yok kalmadı bu arada 20 yaşındayım ve hukuk okumak istiyorum iki sene böyle sınavlara gir çık bölümü tutturamamanın yorgunluğu var üzerimde üzgünüm yani ve bir de çok fazla aman dışarı gezeyim biraz kafa dağıtayım arkadaşlarla eğleneyim kafasında birisi değilim. Mezuna kalınca çöküyor insan baskılar olsun vs neyse bu sene tekrardan gireceğim. Ben bunları kendisine söyledim hani benim sorunlarım var bir yandan aile bir yandan gelecek kaygısı.7/24 evde olan birisiyim hani yaşıtlarım üniversite de okulu bitirecek ben hâlâ inat ediyorum, en büyük pişmanlığım başka bölümleri secmememdi. Neyse ablam ve eniştem bu yıl boşandılar vs bir de o sorunlar çıktı ablamın borcu vardı vs onu ödemek için çalışmak zorunda ve annem de hani ablana destek olalım ona geçelim dedi ve bizim düzen bozuldu , bir tane yeğenim var elimde büyüdü diyebilirim bu iki sene içerisinde ben bakıyordum çocuğa bunlar boşanmadan önce de bakıyordum yani , tam da sınav senem işte 2022 yılı neyse aileyle uğraş derslerle uğraş stresle uğraş vs
Eski sevgilim sürekli cevremle ve benimle uğraşıyor?