Bizim ilişkimiz sosyal medyada başladı çok uzun sürmedi, neden sürmedi onu anlatacağım. Ben normalde sevgili vs yapan birisi değildim önce ki yaşamış olduğum şeyler yüzünden erkeklere pek güvenim yoktu. Tiktokta Tarih paylaşımları, siyaset paylaşımları yapan birisiyim neyse birkaç ay önce bu şahıs karşıma çıktı gönderilerimi beğendi takip etti tekrar paylaşımlarımı beğendi vs vs ardından bir süre sonra bana mesaj attı öyle ilk havadan sudan konusmaya başladık konuşuyoruz falan bana sevgilin var mı? vs dedi, ben de yapmıyorum dedim sonra neden falan dedi anlattım olayları o sıra, ardından güven problemim var dedim şu var yalan olmasın öyle konuştuğum insanlar olmuştu ama eskisi gibi ne güvencem kalmıştı ne de bir aşk, sevgi vs bana saçma ve boş geliyordu. Neyse devam edim biz bir süre konuştuktan sonra bana açıldı vs ben hani o geçmişte tanıdığın insanlar gibi değilim bir kere deneyelim falan dedi , ben dedim deneyemem denesekte boş çünkü artık bende aşk diye bir şey yok kalmadı bu arada 20 yaşındayım ve hukuk okumak istiyorum iki sene böyle sınavlara gir çık bölümü tutturamamanın yorgunluğu var üzerimde üzgünüm yani ve bir de çok fazla aman dışarı gezeyim biraz kafa dağıtayım arkadaşlarla eğleneyim kafasında birisi değilim. Mezuna kalınca çöküyor insan baskılar olsun vs neyse bu sene tekrardan gireceğim. Ben bunları kendisine söyledim hani benim sorunlarım var bir yandan aile bir yandan gelecek kaygısı.7/24 evde olan birisiyim hani yaşıtlarım üniversite de okulu bitirecek ben hâlâ inat ediyorum, en büyük pişmanlığım başka bölümleri secmememdi. Neyse ablam ve eniştem bu yıl boşandılar vs bir de o sorunlar çıktı ablamın borcu vardı vs onu ödemek için çalışmak zorunda ve annem de hani ablana destek olalım ona geçelim dedi ve bizim düzen bozuldu , bir tane yeğenim var elimde büyüdü diyebilirim bu iki sene içerisinde ben bakıyordum çocuğa bunlar boşanmadan önce de bakıyordum yani , tam da sınav senem işte 2022 yılı neyse aileyle uğraş derslerle uğraş stresle uğraş vs
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, kalabalık ve karmaşık bir hayatta seninle olmuş bitmiş bir sürü şey varmış. 😞 Eski sevgilinin sen ve çevrenle uğraşmasının hiçbir mazereti olamaz. İnsanlar bazen biten ilişkiyi kabullenemeyip garip hareketler yapabiliyor. Ama önemli olan senin huzurun. Bu aşamada belki eski sevgiliyle hiçbir şekilde iletişimde olmamak en iyisi. Onun enerjisine kapılmadan, sen kendi iç huzurunu koru, ailenle ve geleceğinle ilgilenmeye devam et. Kendini korumak için sosyal medya ayarlarından gerekli bloklamaları veya gizlilik ayarlarını yapabilirsin. Unutma, her bitiş yeni bir başlangıcın müjdesidir. Bu süreçte çok daha güçlü ve bilge bir birey olacaksın. 💪💖 Önemli olan senin mutluluğun, gerisi halletmesi zaman meselesi! Eğer konuşmak istersen buradayım, tam bir dinleyici modundayım! 🌈✨
Daha çok uzun bitmedi yazı sığdıramadım da çok şey yaşandı yani
sonra işte evle uğraş aileyle uğraş çocukla uğraş ailede zaten beni anlayan bir tek ortanca ablam ve annem yani. Biz beş kardeşiz dört kız bir erkek Antalya'lıyız , o bir erkek ömre bedel zaten sinir hastası falan vs çok doluyum gerçekten hani herkes bencil bir şey de diyemiyorum onların da sorunları var sonuçta ama bu kadarı da bana yapılmaz. Ne yaparsam yapayım zaten yaranamiyorum bunu aslında ben yaptım bu tavizi vermemeliydim. Neyse bu konuştuğum cocuk her şeyi biliyordu ben Kendisinden hiçbir şeyi saklamazdım hani buysa bu Mustafa yedi yirmi dört seninle uğraşamam ki bak benim ne yaptığım belli evdeyim seni aldatmadım vs neden böyle saçma sapan yok sen beni sevmiyorsun bana zaman ayırmıyorsun benimle ilgilenmiyorsun dedi kavga ettik hani olmuyor karşıda ki insan beni anlamak istemiyor anlatsam da anlamıyordu ben zaten bunalımdayım başta konusmayacaktım kendisiyle aptal kafam sonra zaten bu saçmalıkları yüzünden kendinden soğudum uzaklaşmaya çalıştım ama sürekli bir sidik yarışına girdi ondan önce kalkıp benim onunla ilgilenmediğimi bir abla dediği şahısa anlatıyor dertlesiyorlar vs kadın da evli hani 22 yaşında falan var bir çocuğu varmış ve onun da kocası senin gibi onunla ilgilenmiyormus falan filan dedi bana , ben dedim ki ben evli birisi değilim sen beni onunla aynı kefeye koyamazsın benim uğraştığım onca dert var kalkıp bir de bunları anlatınca ben sinir krizine girdim soğudum ya soğudum nefret ediyorum kendisinden
Sonra bir süre böyle saçmalıklar devam etti ardından dedim ki benden şüphe falan duyuyorsan tiktok sifrelerimizi verelim birbirimizde kalsın dedim hani için rahat olsun ben yalanı asla sevmeyen birisiyim toz pembe yalanlar olabilir ama gerçekten de yalandan nefret eden bir insanım kendisine hep açık oldum her neyse o hesabı vermemek için biraz naz yaptı ardından birkac gün veya hafta olmuştu artık o kadar nefret ediyorum ki kendisinden yani ona dair bir şey konuşmak istemiyorum aslında, neyse nazı geçti bunun verdi şifreyi yazmıştı wp ye şifreyi o sırada işim vardı sonra girdim hesabına girdim bakıyorum falan bir anda çıkış yapıldı şifre değişmişti kalkıp sordum neden çıkış yapıldı neden şifreyi değiştirdin diye bana şunu dedi"bir başkası girince o kişiyi atıyor"dedi ben de emin olmak için hani kalkıp arkadaşımla bunu denedim verdim şifreyi hani aynı anda girelim SS at dedim seni atıyor mu tiktok dedim sonra atmadığını öğrendik işte ondan sonra ben şey diye düşündüm acaba sakladığı veya gireceğim bir şeylerden mı çekindi diye içime kurt düştü yavaş yavaş zaten Kendisinden soğuyordum inandırıcı gelmiyordu artık ben ince eleyip sık dokuyan bir insanım ince detayına kadar düşünen bir insanim dedim ya başından beri bak olmayacak
Sonra işte bu saçma sapan hareketlerinden sonra soğudum ayrılmak istedim o gün zaten bana ne etmediği bedduası kalmadı ne ailemi yüzüme vurmadığı kalmadı ben bunları sana yüzüme vur diye anlatmadım o günden sonra iyice ama iyice nefret ettim sustum artık yani hani ben ne desem de o anlamayacaktı. Beni sevdiğini söylüyordu ama alttan alttan kalbimi kırıyordu yani nasıl desem yaptığı hareketler ona normal gelmiyordu o onu sevgi sanıyordu bu sevgi olamaz neyse ondan sonra engelledim vs tiktokta hesaplar açtı adıma arkadaşlara yazdı vs o yetmedi arkadaşlarımın adına hesap açtı sırf beni huzursuz etmek için elinden geleni yaptı yani
Bu şahıs yaptığı hareketlerin normal olduğunu sanıyor ama bilmiyor ki karşıdaki insan Kendisinden soğuyor ve yüzsüz gibi hâlâ bana ulaşmaya çalışıyordu ben bir iki ay tiktoku kapatmıştım o sırada smsler atıyordu engelliyi numarası Huawei kullandığım için kara listede mesajları gözüküyordu hani kalkıp sen bana umut verdin sen beni sevmedin sen beni aldattın vs vs ben artık en son anneme anlattım yani wp den yazdı kendisine ve öyle birisini tanımıyorum demişti sonra annemi aramaya başlamıştı gece hani annem uyuyor babam da yanında duysa diyecek bu kim! ardından annem telefonu bana verdi yanında dursun sakın bakma falan dedi eğer sabah ararsa ben onunla konuşacağım dedi ağzının payını vereceğim dedi
Neyse ondan sonra o bir iki ay içerisinde derslere çalışıyordum vs çocukla ilgileniyordum sonra tiktoku geri açtım bu kez bir iki hafta geçti bir yayındayim o yaykn sahibi de abla dediğim insan onun yayınına giriyor dikkat çekmeye çalışıyor bu ablamız da selam veriyor o abla dediğim insan neyse sonra bu salağın gönderilerine baktım hani o çok sever olmayan şeyleri oldu göstermeye engeli kaldırdım baktım şey yazmış beni fake hesaplardan takip edip benimle uğraşma arkadaşlarını başıma sarma falan filanli gönderiler atmış ben de dedim ne alâka iki ay boyunca yoktum uzaklaşmak istedim zaten kendisi çevreme istek atan birisi sürekli çevremi elimden alan birisi en son dayanamadım konuştuk bununla bana kalkıp şöyle dedi hani bana sürekli Antalya hesaplı insanlar kızlar istek atıyor bunalr kim acabaaaa diyerek alttan alttan beni suçluyor ben de dedim ben seninle olan her şeyi bitirdim senin yaptığın gibi hesaplar açıp seninle uğraşacak bir insan değilim bunu anca senin gibileri yapar dedim ya bu çocuk çevremi takip ettiği için sürekli saçma sapan gönderiler paylaşır beni kötülerdi
En son ben dedim ki madem bu şahıs abla dediğim ve sevdiğim insanları takip ediyor bunlarda bunun o olduğunu bildiği halde hani selam veriyorsa muhatap oluyorsa sal desim Kübra ya sal , zaten o abla dediğim insana şifreme kadar verdim yani al bak Mustafa ne yazmış neler yazdı bana diye kendi gözlerinle gör dedim aldı baktı ama bir gün sonra bana soğuk davranmaya başladı
Kim kiminle nasıl uğraşıyor al da bak dedim yani artık cidden bir şeyleri kanıtlamaktan çok sıkıldım onunla aynı ortamlarda bulunmak dahi istemiyorum dedim dün akşam hesabımı sildim
Daha çok şeyler yaşandı da çok uzun hiç gerek yok anlatmaya sadece şu hayatta bilmiyorum bu benim düşüncem eğer karşıdaki insan anlayışsız biriyse bir ilişki yürümez arkadaşlar bana göre aşk sevgi vs önde değil ilk saygı sonra anlayış en son sevgi
Dün değil evvelki gün zaten kalkıp senin yüzünden intihar edeceğim ve kapının önüne not bırakacağım suçlusu sensin diyip dalga geçer gibi üçe kadar sayıp bir iki dk bekletip ben senin için mi öleceğim aptal dedi arkadaşlar bu sevgi falan değil lütfen sizden ricam erkek kız farketmez insanları yormayın hani hiç gerek yok böyle saçma sapan hareketler yaparak aşkınızı göstermiyorsunuz bu aşk vs sevgi değil bu farklı bir şey
Ama ben o kişiden çok hani abla abi dediğim insanların bu şahsın bana yaptığı şeyleri bildikleri halde samimi olmalarıydı belki de şeyden dolayı olabilir memleketlisi sonuçta öyle düşündüm ama ondan önce de beni biliyordun ablacım sürekli yanında oldum neden yani ben şüphelendim acaba arkamdan farklı şeyler mi söyledi diye