Babamdan şüpheleniyordum ama dün akşamdan sonra herşey çok kötü oldu.. nasıl atlatıcam ölü gibiyim?

sadece içimi dökmek istiyorum sanırım fazlasıyla sustum patlamak üzereymişim gibi.. benim babam öyle güzel öyle güler yüzlü bir adam ki. onu sevmeye kıyamazdımm aman bizim herhangı birşeyden mutsuz oldugumuzu düşünüp üzülmesin diye. lısede ayakkabım parçalanmıştı ve paramız yoktu ama ne öenmi vardı kı biz mutluyduk elime alırdım ığnemı ipliğimi banyoda oturur dikerdim o alamadığını düşünmesin diye ondan kaçıp banyoda hallederdim işimi. işten geldiğinde etrafında turlar atar öpücükler kondururdum ona.. öyle şeker adamdı aşıktım ona her kız cocugu gıbı kocamın ona benzemesını ısterdım.23 yaşındayım bırak kardeşime anneme bana vurmasını bağırmamıştır bile. zaten bir bakışı kardeşimle benim ağlamamıza yetiyordu oyle bir saygı vardı daha önce hiç bir ailede göremediğim vel hasıl herşey işyerinden bir kadının araması ile başladı bende. telefonu aldım biri arıyor dedim o an gözlerindeki korku telaş tedırgınlık onu hiç böyle görmemiştim o an anladım sonra bir numara daha ben haala şüpheleniyorum. cuma günü nişanım vardı paraya ihtiyacımız var 5 bn tl kadar patronundan alıcaktı 3 bn tl alabilidğini söyledi sorun değil dedim 3 bn tl de ben kredi çektım aradan günler geçti teyzem benı aradı baban2 bn tl kredi çekmiş eniştenden diye ben şok geçirdim nasıl yanı benm babam o parayı alıp o kadına mı vermıştı kaza geçirdiğini söyledi acil paraya ihtiyacım var dedi çıkardım verdım bu da mı yalandı o kadına mı götürdün. onu alıp karşıma konustum ailemızın huzurunu bozma sana artık guvenemıyorum dedim annemin canımın hiç birşeyden haberı yoktu kahroluyordum dün akşam arkdasım aradı ve baban şu an karşı masada bir kadınla dedi taksiye atlayıp bir kosu gittim. hiç birşey olmamış gibi oturdum masalarına kadın babama abı şöyle o
Güncellemeler
+1 yıl
devam edemiyorum :/
Güncellemeler
+1 yıl
ı şöyle oldu abi böyle oldu sohbete devam ettıler ben kadına dövecek gözlerle bakarken kadın ben artık kalkayım dedi ve gitti babama eve git ben birazdan geleceiğim ve bu konuyu annemle konusacagız dedim o an gidemezdım çünkü dizlerimin bağı çözülmüştü. annem aradı 10 dk sonra noldu dedi anlat dedi ağlamaklı bir sesle nolmuş ki dedim? aslında anneme sölemicektım ki babamın gözünü korkutmak için öyle söylemiştim taksiye atladım eve gittim tekrar ama nasıl gidebildiğimi hatırlamıyorum
Babamdan şüpheleniyordum ama dün akşamdan sonra herşey çok kötü oldu.. nasıl atlatıcam ölü gibiyim?