Daha bir önceki geceden gayet normal bir şekilde olan babam, sabah gece 3 de tekrar rahatsızlandı annem ona masaj yapmış ve sonra uyumuştu. Sabah 9 civarı annemin dehşet verici bir şekilde babamın adını söylediğini duydum. Zaten hissettim ve yataktan fırladım. Babamın soğuk bedeni yatakta yatıyordu ve yastığı ve ağzı kanlar içindeydi şok oldum... Annem bana nabzına bak diyordu çünkü annem bakamayacak kadar korkmuştu ama ben o an zaten her şeyi anladım, nabzına baksam ne değişticekti ki, bedeninin soğukluğu burdan bile hissediliyordu, ölmüştü... Hemen ambulansı aradım ve onlara direk bunu dedim "Babam öldü.." o kadar şoktayım ki nasıl konuşacağımı bilmiyorum sadece onlara "Babam öldü" dedim, yani gelin bakın başka bişe istemiyorum demekti bu... Telefondaki görevlinin her bir sorusu beni daha da geriyordu " konuşabiliyor musun?", "hareket ediyor mu", "uyandırmaya çalış" ama bana bunları demesi bile fazlaydı çünkü ona " Babam öldü, vücudu buz gibi yatakta öylece yatıyor ağzında donmuş kanı görebiliyorum..." dememe rağmen bu sorular bana ağır ve gereksizdi. En son görevli bana dedi ki "Babanı yataktan aşağı yere indirebilir misin?" Ben almanca anlamama rağmen beynim donmuştu, bunu gerçekten benden istiyor mu? diye duraksadım ve ona titreyerek " Nasıl yani... İngilizce söyleyebilir misiniz, anlamıyorum..." dedim. Adam bana İngilizce de aynı şekilde söyledi ben cevaben" Onu yere mi koyayım... " babamın o haldeki cesedine bakmak ve her şeyin bir anda olması, ve o an adamın benden bunu istemesi... Babamı hareket ettirmeye çalıştım ama nafile... Anneme dedim" Anne gel yardım et... " ama annem o kadar perişandı ki bakamıyordu bile: Telefondaki adama" bunu çok zor olduğunu artık gelin "diye yalvardım o an hem sakin hem panik hem şok halindeydim. Babama bakıp ağladım" Sen böyle mi ölecektin... " diye çünkü o kadar çaresiz bir halde buldum ki onu, gözümün önünden gitmiyor şimdi 2. Gün ve geceleri titriyorum yatamıyorum çünkü babamda gece yattı ve sabah öyle buldum, akşam beni tetikliyordu... Çok fazla empatik biriyim ve eskiden de türkiyede deprem korkum tetiklenip gece yatamıyordum başım dönüyor vücudum atak geçiriyordu kendi içinde, o yüzden Türkiyeye gitmek bana kendimi tehlikede gibi hissettiriyordu, uçak sesleri bile beni etkiledi, bir savaş görmedim ama duyduk hepimiz... Bir uçağın yaklaşma ses bile sanki yer yüzüne o an bir bomba düşünüyormuş gibi hissettiriyordu. Almanyada bir şeyler daha hafifliyordu diyordum ama babamı o halde bulmamla artık hiç bişe gerçek gelmiyor, hiç bir yerde güvende hissedemiyorum... Ama en acısı ona veda edememekti; sanki aynı evdeymişiz de birbirimizden uzaktaymışız gibi hissediyordum; Ve şimdi o soğuk bedeninin ağırlığı ve kokusu hâlâ odada dolaşıyor, ama orada oturmak acı vermiyor. Sanki varlığının bir kısmı hâlâ oradaymış gibi...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Basin sagolsun neden hikaye yazar gibi yazdin ben anlamadim
Çok sağolun, çünkü ben sürekli yazı yazan biriyim, en kötü olayı o kadar detaylı yazarım ki gerçek olduğunu zihnim kabul etsin, bu şekilde insan kendini bir nebzede olsa rahatlatıyor.
Okuyamadım ben sonuna kadar kitap okur gibi okuyunca insan sahneleri gözünün önüne getiriyor Allah sabir verdin
allah rahme etsin de burada paylaşmak nasıl aklına geldi ootpsi sonucunu bekleyin
Geçmiş olsun basın sağ olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Hikaye yazar gibi yazmışsın.
Bende onu dıcektım😁😁