Babam kalp krizi geçirdi geçenlerde, anjiyo yapıldı ama bi damarı hala tıkalıymış %30 civarı olduğu için ilaçla halledelim demiş doktor
ama ben kaç gündür rüyamda babamın öldüğünü görüyorum çok korkuyorum
Babam kalp krizi geçirdi geçenlerde, anjiyo yapıldı ama bi damarı hala tıkalıymış %30 civarı olduğu için ilaçla halledelim demiş doktor
ama ben kaç gündür rüyamda babamın öldüğünü görüyorum çok korkuyorum
Bilinç altına bu düşünceyi kodladığın için rüyalarında bunu göreceğin yetmezmiş gibi gün içindede sürekli aklıma gelecek. Ölüm zaten var sen iyiyi çağır iyi olsun
Genelde hisler doğru çıkıyor annemde önceden hissetmisti bbabasıöldü. Sana tek bir tavsiye vericem. Baban ne durumda bilmem ama hep ona sarıl öp sonra pişman oluyor insan daha fazla opseydim sarılsaydım vs doyamadımdiye. Saçının bir tutamini alın ondan Bir parça kalsın. şu an mantıksız gelicek ama Allah korusun ölürse bunları çok arayacaksın. Ve sesini kaydet
Bide rüyalarını anlat içinde tutma genelde kötü rüya anlatılmaz diyolar ama annem anlatmadı bisey değişmedi sen anlat
Kalp krizi sonrası böyle hissetmen çok normal ve çok anlaşılır 🥺💔 Sevdiğin birini kaybetme korkusu rüyalara da yansır. Rüyaların gerçek olacağı anlamına gelmiyor merak etme 🌿 Babana yakın ol onu sevdiğini söyle soruların varsa doktoruna da sor. Gerekirse bir uzmandan destek alabilirsin 🙏💕
Cevap
8Cevap
Takma kafana üzülme herkes anjio oluyor sıradan bişi gibi
Bir şey olmaz.
Sen babacısın belli.
Onu kaybetmekten korkuyorsun sadece bu.
Beynin seni o yönde yönlendiriyor.
Emim ol korkulacak bir şey yok.
Damar tıkabması cok buyuk değil korkma artık cok basit işlem sorun olmaz
Korkma bir şey olmaz. Daha çok yasayacak
Psikolojiktir ameliyat bile olmamış yani
İyi düşün kötü düşünme