Babam Benim Yüzümden Öldü?

1 yıla yakın oldu babamı kaybedeli. Maske takmıyordum sosyal mesafeye uymuyordum, açıkçası ciddiye almıyordum virüsü. Fakat babamın ne zaman yanına gitsek benden uzak durun der evin içinde bile biz gelince maskesini takardı. Ben de dalgaya alıyordum. Sen koskoca adamsın ufacık virüs ne yapacak sana diyordum. Bir gün virüs bana bulaştı ve çok hafif geçiyordum. Babam da benim gibi hafif geçirir sandım ve yine ciddiye almayarak hiçbir şey yokmuş gibi yanlarına gitmeye devam ettim. Virüs babama da bulaştı. Benim sorumsuzluğum benim aptallığım yüzümden. Allah benim belamı versin. 1 hafta sonrasında babam zatürre oldu 2. hafta entübe 3. hafta ise kalbi durup kaybettik. Ve bunun tek ama tek sorumlusu benim. Kendimi hiçbir zaman affedemedim. 7 nisanda tam bir yıl olacak. Canımdan çok sevdiğim babam doğrudan, benim yüzümden vefat etti. Bunun vebali bunun acısı çok zor. Dayanmak çok zor. Defalarca intiharı denedim fakat hep annem geldi aklıma ben gidersem anneme kim bakacak. Gitmediğini psikolog kalmadı. 1 yıla yakın oldu ve halen uyku hapları olmadan uyuyamıyorum. Her gözümü kapadığımda babamın bizden korkması ve bizden uzaklaşarak kendini virüsten korumaya çalışması ve benim de virus olduğumu bilerek yanlarına gitmem geliyor. Tonla psikiyatrik ilaç kullandım ama hepsi beni daha da kötü yaptı. Annem olmasa giderim buralardan ama bırakamıyorum annemi. Ama bu acıyla yaşanmıyor. O kadar çaresizim ki ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
Babam Benim Yüzümden Öldü?