AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
209Cevap
Böyle bir şey asla olmaz
Bahane ederek seni bırakmak bnce amaçç
O para aldgn arkadasn tam ibneyms cok gck oldum burdan ona. Adamakıllı sakin kafayla konusun siz en iyisi ondan ozur dile. Insallah hersey hallolur.
Sende de hata var ama boyle asiri tepki vermsi de yanlis sonuçta ikiniz icin yapmistn bunu
Burada en büyük hata sende
ya aralarında senin bilmediğin bir tartışma varsa ve senin yüzünden eşin mahcup olduysa?
Defolsun gitsin. Bir anlık sinir bile olsa kabul edilemez.
Hak etmişsin. Cidden hak etmişsin. Adamın gururunu çöpe dökmüşsün resmen. Yazık valla.
Senin yaptığın ismi şimdi kesin zaafin vardı adama. Bosamayi bırak ben olsam camdan aşağı atarım seni
o anki bir sinir konuşarak halledersin ama yerden göge kadar haksızsın
Ya tedavi olumsuz olur para boşa gider üzülme diye ayrilmak istiyor filmlerdeki gibi ya da çok sacma ve gereksiz bir konu
Niyetin iyiymiş ama ne bileyim erkek adama da koyar be. Ama o arkadaşı da tam şerefsizmiş afedersin de
sen nasıl böyle bır cahillik yaparsın şaka gıbı !!! hiç bir şey olmamış gıbı davranma sakın ama yapman gerekenı yap !!!
ayrıl o zaman evli olmayana ayrıl demek kolay belki ama o bunu hiçbir zaman anlamayacak ve hiçbir zaman güvenmeyecek git kafasına sonradan dank etsin
Su an cok sinirli olduğu için öyle demiştir. Yanlış bir hamle ama kötü niyetli değil. Erkekler pek sevmiyor böyle seyleri
Ben arkadasina nerede olduğunu merak edip sordum kıyamet kopmustu
Çok gurur yapms kafasndan belki begenmedigi birinden para istedgnz için tepki vereblrde bosanmak icin bahane degl acaba onceden beri aklnda olan biseydide bahanemi ariyodu die gelio insann aklnq...
Yalnış yapmışsın, erkek o. Tedaviye paranız yoksa durdurur paranız olduğu zaman devam edersiniz. Gururu incinmiştir, eğer kendisi birinden para istemiyorsa senin istemen onu küçük düşürmüş.
onun habei olmadan bir şşey yapman doru değil. sana kızmakta haklı. arkadaşının ne söylediğini nasıl anlattığını öğrenmeye bak. eşinle konuşmaya çalış. ayrılık için bir sebep olmamalı bence.
Esin haklı çünkü ondan habersiz is ceviriyorsun parayi aldigin kişide senden suphelejiyor eşine bildiriyo keşke kredi vs xekseydiniz ya da kendi arkadsdlarindan isteseydin
Allah sabır versin fedakarlık böyle bir şey olsa gerek.
Adam gururuna yedirememiş. Senin yaptığın da büyük kabalık ama. Beklesen ne olur bir kaç sene sonra olur tedavisini. (uzun tedaviler sonucu belki çocuğu olacak biri)
Kıskanmis seni belli ama onunla konuş ona sevdiğini anlat ki senden ayrılmasın guvensin sana.
Aynen boşanmak fazla olmuş ama sonra pişman olacaktır bir anlık öfkedir o.(
selam hanfendi keşke ona sorsaydınız ama iş işten gecmiş şimdi sizin yapmanız o parayı aldıgınız kişi acaba eşinize ne söyledi
valla sen kocanı kücük düşürmüssün o şerefsiz söylemicem diyip nie söylemiş o sizin aranızı bozcak sana çökcek itttttttt
Erken evlilikler sana bir çocuk verememe vs vs uzar gider sana tavsiyem ayrilman parmak kangren olduysa keseceksin daha ağır sonuclari olmasin.
Maalesef eşin haklı. Umarım aranız düzelir. Ağzından çıkan sözler sinirle çıkmıştır. O konuda kendini üzme.
sen bana para lazim lütfen kimseye söyleme dedigin an adam süphelenmistir hakli olarak. esine söylemesi cok normal.
keşke başka bir yol olmuş olsaydı bazen bu tip durumlar gurur kırıcı olabilir tabi umarım mutlulugunuz daim olur eşiniz boşanmaktan vazgeçer...
Walla erkek olsaydım ilk işim boşamak olurdu seni. Adam utanmıs arkadasından istemeye ama sen utanmamıssın samımıyetın dahı olmadan istemeye
gururu bırakması lazımdı fazla gurur yaparlarsa böyle ayrılmaya iter her insanın yardıma ihtiyacı vardır sonuçta :b
niyetin iyi olabilir ama bunu kesinlikle kocanla paylaşman, dediği gibi arkasından iş çevirmemen gerekli. bende çok kızardım..
adam haklı yenge kusura bakma. elin adamı yüklü parayı sana neden versin. hem madem durumunuz yok kadın başına nasıl ödeyecektin. eşin bunları düşünmüş olmalı.
Onun için aldığını biliyor mu?
Gerçi gururu incinmiştir. Tepkisi ağır bile olsa.. herkes her duruma farklı tepkiler gösterebilir ancak bu konuyu güzelce konuşun bence
Adamın gururu kırılmış. Boşanacağınızı sanmıyorum ama uzun bir müddet aranızda bir soğukluk olacağı kesin. Düşünmeden adım atmayın bundan sonra lütfen. Bizi de haberdar edin
Bu hayattan nefret ediyorum. Ailende yok ne yapacaksın. Yapmayın abi yıkmayın şu yuvaları ya öf destek cıkabılırım aklınızda bulunsun
Sağol düşünmen yeter
Ondan habersiz yapmana çok bozulmuş belli ki, siniri geçsin belki anlayışla karşılar
Yapmamalydın. o senin eşin ondan habersiz nasıl yaparsın? onu silip geçerek. Bende çok sinirlenirdim , gözüm hiçbir şeyi görmezdi. Üzgünüm, hatalısın.
Saçma bir iş yapmışsın. Alacağını bilmeliydi. Ama bunun için boşanmaya çalışmakta onun kadar saçma
Burdan yorum yapmak kolay tabi ama önce Eşine sormalıydın bence ya da biraz daha bekleyip para biriktirebilirdiniz durumunuzu bilemem de
adam hakli umarim ayrilirsiniz kocani hak etmiyorsun. yarin baska isler de yaparsin o potansiyel var sende cunku
arkasından iş çevirmiş gibi olmuşun ama biraz zaman tanı sende o da zor bir dönem atlatıyorsunuz sabırlı ol
Haksizsin hemde sonuna kadar bide onun arkadsindan istemek NE cesaret Ben kendi arkadsimdan isteyemiyirum
Eşiniz bu konuda haklı. Hemde onun arkadaşından üstelik neredeyse hiç görüşmediği bir arkadaşından bu şekilde para istenmez. İstenecek olsa eşiniz isterdi.
Arkadaslarima kaydı onur kırıcı bir davranış.. Ayrıca kadini olarak para istemissin. Arkadaslarinin seninle rahatça irtibata geçip seni taciz etme düşüncesi. Çok yanlışyapmissin ona göre
sonuna kadar hak etmişsin. amaç ne olursa olsun kocanın yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım.
para meselesi değil bence diğer konudan dolayı ( çocuk ) böyle bir hareket yapmış
Haketmissin. Tanimadigin arkadasindan borc istemek de nesi.
Gururlu biri ise, eşi olarak, bunun üzerine oynamaman gerektiğini bilmemen çok ilginç.
Sinirle söylenmiş laflar ama arkasından iş çevirmen lazım.
ayıp etmişsin, ama oda ayıp etmiş. düzelirsiniz.
Ama zor bir şey bir erkek için.
Haklısın. İlerde pişman olup sürüne sürüne gelicek yanına bak benden söylemesi.
arkadaşına söyle neden söyledin diye parayı da verme geri ye anasını satayım
Hem suçlu hem güçlü.
Sen onun için yapmışsın ama o nedensizce bir gurur yapmış.
Bunun için boşanılmaz saçmalık evliliği bitirmek bu kadar kolay olmamalı
canm ondan habersz yapmamalıydn bunu. erkekler için para mevzuları gurur konusudr.
Öyle bisi yapman zoruna gitmiştir arkadaşı da birşeyler uydurmuştur herşeyi güzelce konusun inş araniz düzelir
eşinden habersiz yaptığın için adam sana güvenmiyor ama diğer g*vat hemen gidip eşine neden söylemiş? birde miktar ne kadardı
Ona sormadan yapman hata değilmi.. eşine danışmalıydın bu yuzden eşsiniz... bunun farkına vardıgını belli et ona ve bu kadar basit bitemez de...
Çok yanlış yapmışın keşke böyle bir hataya düşmeseydin adamcağız haklı nedesen boş? İnşşlah düzelir aranız
ahhh ahh bir adım atarken neden dikkat etmezsiniz de işgüzarlık yaparsınız ne diyelim sana şimdi özür falan dile
Eşinin arkadaşından istemen kötü olmuş bor istediğinde nasıl insanmış hemen yetiştirmiş umarım boşanmazsınız