Eşim arkadaşından borç istedim diye ayrılma kararı aldı. Bu yaptığı doğru mu sizce?

Eşimle üniversitede tanışmıştık ve geçen sene de evlendik. Eşimin bir probleminden dolayı çocuğumuz olmuyor. Bunun için tedavi görüyor. Ama son basamak için yüklü miktarda para istediler. İkimizin maaşı da bunun için yetmiyor.
Eşim para olmadığı için tedaviden vazgeçmeyi düşünüyordu. Ben de çok üzüldüm tabi.

Ben zaten ailem yok, onun ailesinin de maddi durumu iyi değil. Benim de samimi bir arkadaşım yok. Eşim de gururundan arkadaşlarından isteyemiyor. Ben de maddi durumu iyi olan bir arkadaşından borç istedim. Daha önce pek konuşmuşluğumuz yoktur yani. Merhaba merhaba sadece, o kadar. Tedavi falan demedim tabi, kendim için lazım dedim. Kimseye deme dedim, tamam dedi.

Akşam eve geldim. Parayı kendim bir arkadaşımdan bulmuşum gibi verecektim. Acayip sinirliydi. Girer girmez bağırdı çağırdı. Parayı aldı çantamdan, yere saçtı. Arkamdan iş çeviriyorsun, sana güveniyorum artık dedi. Boşanacakmışız. Beni istemiyormuş. Meğerse arkadaşı hemen gidip söylemiş buna. Artık nasıl anlattıysa. Şimdi yüzüme bile bakmıyor, benimle konuşmuyor. Oysa birbirimizi çok seviyorduk. Günlerdir ağlıyorum.
Ben bunu hak ettim mi sizce? Bağırmasını kızmasını anlarım da boşanmak da neyin nesi?
Güncellemeler
+1 yıl
Geçen gün barıştık. :)
Günün sorusu olmuş ama 9 gündür siteye girmediğim için kaçırdım.
Bekara karı boşamak kolay misali atıp tutanlar, çirkinleşenlerin yanında düzgünce görüşünü söyleyenler de olmuş..
İyi kötü hepinize ilginiz için teşekkür ederim. :)
Eşim arkadaşından borç istedim diye ayrılma kararı aldı. Bu yaptığı doğru mu sizce?