Sevgi herşeye yetmiyor bazen?

Ben size anlatmak istiyorum arkadaşlar benim yerimde olsaydiniz ne yapardınız çok sevdim 4 sene. . biz internette tanıştık o zamanlar babamın görevinden dolayı doğu da kalıyorduk ve terör olayları falan oluyordu baya bende kafayı yemek üzereydim heo milliyetcilikle ilgili sayfalar begeniyordum falan o sayfalardan arkadaş ekliyordum birazda olsa kendimi ülkemde hissediyordum neyse ben onu ekledim ve bana mesaj attı o kadar yüreği vatan sevgisi ile doluydu ki hala öyledir Allah biliyor konuşuyorduk güzel güzel sonra sevgilisi olduğunu öğrendim ve o zaman kıskandığımı anladim ama aralarina girmek istemedigim için ikisi ilede konuşmayı kestim hatta engelledim yani ama sonra dayanamayip engeli kaldirdim ve beni tekrar ekledi sevgilisinden ayrılmıştı ve ben onu bekliyordum o beni ben okuyordum o ise çalışıyordu haliyle az az konuşabiliyorduk ama bana yetiyordu daha sonra tekrar bazı durumlar oldu ve konusamadik tam 1 sene boyunca sırf onun için face mi kapattım yeni bir hesap açtım birkaç ay sonra ve onu yine buldum bu sefer herşey gerçekten iyi gidiyordu ciddi düşünüyorduk ama ben bu sene diş hekimligine başlıyorum o ise lise mezunu bile degildi hatta birkac gun sonra askere gidicek kime soylesem olmaz dedi o askeriyede kalmayi planliyordu gönüllü asker olarak ben ise muaynehane açıcaktim planlarimiz farkliydi çok ve herkes ilerde sorun olacagini soyledi bende biliyordum aslinnda ama inanamak istemedim ama gerçekler ap açık ortada o sadece 29 yaşına kadar calisabilecekti aldigi maas benim kinin yarısı kadar di ve ailem onu istemicekti biliyorum bizim durumumuz baya iyi onlarin durumlari pek iyi degildi ve ben bu kararlar dahilinde ayrıldım ondan birkaç gün sonra askere gidicek ve heryer cok karışık cok korkuyorum hala onu seviyorum ama gelecegimiz yok pisman miyim onu bile bilmiyorum icimi dokmek istedim sadece
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben onu maddiyat icin terk etmedim benim için oara önemli degil ama bu toplumumuzda farkli bir yere sahip benim okumuş olmam eve ondan çok para getirmem bu sorun olucak elbette başlarda veya sonlara doğru ailem istemicem çünkü bütün tutarsızlıkları önüme seriyorlar ve haklı çıkacaklar bizimkilerin sözünü çiğnersem onlarda beni çiğner biliyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
haksız mıyım arkadaşlar
Sevgi herşeye yetmiyor bazen?