Aşk İlişkileri Aşk kıyamamak mıdır? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Kıyamam sana kıyabilecekken de, anla ki o an kalbim devrede..Her şeyi yapabilecekken birden bire devreye giren mekanizma mıdır aşk sence? Keyifli günler.. ❤😉#smell Aşk kıyamamak mıdır? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Elbette aşk merhamet duygusunu çarpı 10 gücünde arttırır 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı. Aşk birlikte kıymalı pide yemektir 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahsh on numara aktivite 🤣 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Kesinlikle her sevgili yapmalı Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Aşk kıyamamak olsaydı, aşık olup kendine kıymazdı insan.. 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı. Aşk bakmamaya bile doyamamaktır 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,4b cevap paylaştı. Evet insan sevdiğinin saç teline zarar vermez 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Kimler gelmiş 🤣🤣🤣 1 10 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahs ben geldim bebeleri pistten alalım :D :D Yorumla Zlatan_red +1 yıl Aga bee 🤣🤣 Yorumla HeartofFire +1 yıl ashh soruya cevap vermedin yalnız bak :D Yorumla Zlatan_red +1 yıl Alalım reis 🤣 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahsh lan onu mu diyorum ben aşk sorusundan bahsediyorum allam buna akıl ver :D Yorumla Zlatan_red +1 yıl Hatlar karıştı ya 🤣🤣 Yorumla HeartofFire +1 yıl Direkt devreler yanmış bence hatlar karışmamış :D ahsh Yorumla Zlatan_red +1 yıl Bankadayım ya 🤣🤣 Yorumla HeartofFire +1 yıl Soygun mu var bizi de görürsün artık :D ahsh Yorumla Zlatan_red +1 yıl Hee yaa 🤣🤣 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk🙂 tarifi olmayan bir duygu! Aşk, güzel sevmektir. Kırmadan, yormadan ve incitmeden🙂 1 0 Yorumla
Hofland7075 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Aşk güle ulaşmak için tüm dikenlere göğüs germektir 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Öyle bşy yokherkes kısasa kısas kıyar.. 1 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk kelimesine bir anlam yüklemiyorum bir süre, anlamsız olarak kalsın benim için öyle. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kıyamam diyenler neler neler yapıyor 😃 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl vay hainler vay :D ahsh Yorumla
Tenedose Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Şuursuzluktur. 2 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Güzel tanımlamaymış tuttum bunu :D Yorumla Tenedose +1 yıl Yaşayandan başkası anlayamaz. 🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Elbette aşk merhamet duygusunu çarpı 10 gücünde arttırır
Aşk birlikte kıymalı pide yemektir
ahsh on numara aktivite 🤣
Kesinlikle her sevgili yapmalı
Aşk kıyamamak olsaydı, aşık olup kendine kıymazdı insan..
Aşk bakmamaya bile doyamamaktır
Evet insan sevdiğinin saç teline zarar vermez
Kimler gelmiş 🤣🤣🤣
ahs ben geldim bebeleri pistten alalım :D :D
Aga bee 🤣🤣
ashh soruya cevap vermedin yalnız bak :D
Alalım reis 🤣
ahsh lan onu mu diyorum ben aşk sorusundan bahsediyorum allam buna akıl ver :D
Hatlar karıştı ya 🤣🤣
Direkt devreler yanmış bence hatlar karışmamış :D ahsh
Bankadayım ya 🤣🤣
Soygun mu var bizi de görürsün artık :D ahsh
Hee yaa 🤣🤣
Aşk🙂 tarifi olmayan bir duygu! Aşk, güzel sevmektir. Kırmadan, yormadan ve incitmeden🙂
Aşk güle ulaşmak için tüm dikenlere göğüs germektir
Öyle bşy yok
herkes kısasa kısas kıyar..
Aşk kelimesine bir anlam yüklemiyorum bir süre, anlamsız olarak kalsın benim için öyle.
Kıyamam diyenler neler neler yapıyor 😃
vay hainler vay :D ahsh
Benim için öyledir
Bildiğim tek şey apitalliktir. 😀
Şuursuzluktur.
Güzel tanımlamaymış tuttum bunu :D
Yaşayandan başkası anlayamaz. 🤭
Hayirr
Eskiden di o