Sevmek yetmiyor diyen erkek bir gün sular durulunca eğer geçmişte gram bile sevmiş olsa bir erkek aklina gelirmi o kadın döner mi geriye?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgi gerçekse evet yeter
O kadın dönmez ama öyle şeyler akıllara gelebilir ama dönüşünün olduğunu hiç duymadım görmedim
Kadin değil erkek dönmesini bekledigim
O da dönmek istese dönmez kadından bir adım görmesi gerek dönebilmesi içi
İcin
1 aydır ağlayıp yalvarıyorum engelledi her yerden nasıl adım aticam ki
Oğlan bir şey hissetmiyorsa neden gelsin ki
Sorun o ya zaten sevmiyorum demiyor seviyorum ama sevmekle olmuyor diyor
Güven sorunu var o zaman
yetmez. Kültür, eğıtım, maddı durum, sıyası görüş her şey çok önemlı
Biz evlilik yolundaydık sacma sapan bir kavga yüzünden ailesi bozdu ve görüşmemize izin vermiyor kolay unutabilirmi?
onu bılemem. kaç yıl sevgılı olduunuz
1.5 yıl
1.5 yıl fena sure degıl. sevmıştır. Neden kavga ettıız
Kıskançlık krizine girdi sonrasında ağladı yalvardi gorusmeye devam ettik daha sonra ailesi izin vermeyince tekrar öfke krizlerine devam edip 15 gündür de engelledi
yaş 24 gözüküyor beyın kaç? Hayır yaşınız kucuk olsa neyse de yaşınız da buyuk
Bende bunu anlayamıyorum ya işte nişanı attı o kıskançlık krizi esnasında daha sonra 20 gün her gece kapıma gelip ağladı seviyorum özlüyorum diye bir gece yanımdan gitti ertesi gün heryerden engelleyip bitti ailem karşı diyip gitti abisiyle konuştuğumda biz izin vermiyoruz gorusurse o evden çıkıp gitsin dedi bir erkek yalandan ağlar mı sevgi bu kadar çabuk biter mi
nexy deyıp yol vermek lazım şımdıden aıle bu kdar karışıyosa ılerde de aşırı karışır
Bazen gerçekten sevgi her şeye yetmiyor
Yetmeyince unutuluyor mu 15 günde
Döner
Şu an 15 gündür heryerden engelledi beni ailesi izin vermediği icin
Allah Allah ne kadarlık ilişkindi peki
1.5 yıl her gün birlikte sadece uyumak için evine gidiyordu çamaşırını ben yıkayıp ütülüyordum yemegini ben yapıyordum hastanelerde başımda bekler kucağında taşırdı simdi umursamamasi cok garibime gidiyor
Yolu ver o zaman
Ben yol vermek değil ki dönmesini istiyorum canım çok yanıyor rüyalarımda görüyorum
Peki geri kazanmak için neler yaptın?
Defalarca yalvardim ağladım o engelledi ben gizliden aradim başka numaralardan aradim ama hiçbir zaman sevmiyorum demedi seviyorum özlüyorum ama istemiyorum dedi sadece
İstemiyorum dediği ciddiyeti mi
Beni seviyormuş ozluyormusta ama sevmek yetmiyormuş ailesi karşıymış benimle görüşür konuşursa evden defol git demişler bu yüzden istemiyormus
Ne alaka ama seni ailesi neden kabullenemiyor
Kavga etmişiz diye ama bunca zaman zaten bize bir faydaları olmadı mobilya esyalarimiz vs hepsini nişanlım tek başına aldı hepsi mağaza da duruyor
Evet ama senij ki ne istiyorsa o olmalı
Yetmez