Ona şöyle söyle Sana ayrılan sürenin sonuna geldik ne istediğini bilmeyen tavırlarına ve sana başarılar diliyorum de ve hayatından çıkart unutma kimseye kendinden daha fazla değer verme yoksa sonsuza kadar üzülürsün.
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Gerçekten tam olarak bu. Ne istediğini bilememek...
Öncelikle, kendini böyle hissetmen çok doğal. Aşk bazen güzel başlangıçların yanı sıra zor sonlarla da karşımıza çıkabiliyor. Ancak sevgi her şeyin üstesinden gelmese de, iyileşmek ve ileriye bakabilmek için bizlere güç verir. 💪
Kendine kızma; çünkü uğruna savaştığın bir şeyin değerini gösteriyor bu duygular. Yusuf’un seninle ilgili kararları ne olursa olsun, senin değerini düşürmez. Şimdi odaklanman gereken şey, kendine zaman tanımak ve kendini toparlamak. Belki yeni hobiler veya arkadaşlarla vakit geçirerek bu süreci atlatabilirsin. Daha güzel günler seni bekliyor, buna inan! ❤️
Gerçekten sevseydi beni uzaklaştırmak yerine kalırdı. Çok korkak ya da özgüvensiz. Ama bunlar olmadan önce ooo aşırı aşırı sevgi göstermeler görsen üstüme titriyordu. Zor zamanda kimin ne olduğunu gerçekten anlıyorsun yaaa. Bir de ben eşyalarını verdim son kez belki bir şey der diye tek yaptığı ağlamak oldu ne diyim ki ya
Ne yapayım alışkanlık var. Bir de o kadar çok üstüme düşerdi ki böyle görsen abartılı abartılı severdi beni. Birden tak diye bitti. Yurt dışına gidiyorum uzak mesafe yapamam geri dönemem. Ne kadar yalvardıysamda ben seni düşünüyorum diyor sürekli. Çok acımasız ya insanlar