Beni seviyor ama affetmiyor yardim edin?

Sevgilimle buyuk kavga ettik ve beni terk etti.. Birinci sebebi Onu umursamadigimi ve takmadigimi dusundugu icin ben tatildeyken ikinci ise ondan gelen kiskanclik. Tatilden dondum yazdim ona yine belki sakinlesmistir diye ohh tatilden geldin beni takmaya mi basliyorsun diyor.. Oysa ki öyle degil ben sadece birbirimizi ozliyelim diye yazmamistim yemin ediyorum inanmiyor herseyin bittigini soyluyor ve yemim bile ediyor geri dommiyecegine.. hata yaptim evet baska oglanla konustum tatildeyken ama hicbir artniyet olmadan ve gizlide yapmadim bunu ona soyledim.. Birdaha yapmicami soyluyorum onu cok sevdigimi soyluyorum guzel seyler yaziyorum hiiiic takmiyor. Peki ozaman benim gozlerime bakarak beni sevmedigini soyle dedim cunku telefonda sordugumda sevmiyorum dedi yemin et dedim onuda yapmadi , gormek istemiyorum seni diyor bende dedim istedigin olcak seni rahat birakcam ondan sonra dedim hayir boyle kabullenceksin diyor. Vallahi anlamadim bunu.. Cok sinirli konusuyor hatami yuzume vurup duruyor 3 yillik iliskimizi kenara atabiliyor baska biriside yokmus ama beni unutmaya adimini attigini soylyuor.. Onu rahatda birakamiyorum baska birisini bulacak korkusu oldugu icin seni engellicem artij rahat birak beni bitti dixip duruyor.. ne yapmaliyim yaaa cok kotuyum cok hatalarin ustesinden geldik bu sefer affetmiyor beni cok kirilmis ama duzeltmeme de izin vermiyor ne yapcam arkadaslar onu cok seviyorum bana yaptiginin cezasini cekiyorsun diyor :(
Beni seviyor ama affetmiyor yardim edin?