Eski sevgilimle cinsel olarak bir şeyler yaşamıştık. Açık fotoğraflarım vardı onda yüzümün de gözüktüğü. Ben bundan dolayı çok pişmanım kendimi kötü hissediyorum. Şimdi üniversite 3. Sınıfa geçeceğim ama sürekli düşünüyorum ilerde evlendiğimde bir sorun olur mu diye :( geçmişten bir türlü kurtulamıyorum kafama takıyorum ne yapmalıyım? :(
Cevabın nedir?
+1 yılah abi ah söylüyorum ben bu kızlar aptal bir erkekk için evlenene kadar hiç birşey deymez. yaptığın hatalar ilerde sana karşılık olarak geri gelecektir sen sanıyormusun ilerde hadi eşini kandırdın ki öyle olacak işte yaşadıysan atıyorum sakladın bunu çıktın doktora gittin diktirdin bunun acısı elbet çıkacak yapılan herşey ilerde çıkar erkekler hisseder ve üstüne giderler sen sanıyormusun türkiyede ki erkekler cinsel ilişkiye girmiş kızı sevseler bile öyle kabul edeceklerini çok zor bir olay ülkede 100 erkek varsa bu 100 erkekden seni kabul edecek ancak 5 tane erkek çıkar işte ben bunu anlayamıyorum birşeyleri düşünmeden yapıyorsunuz yapmayın abi sonra hem siz hemde karşınızdaki mutsuz oluyor. hayır öyle yapıyorsunuz ciddi bir ilişkiye giriyorsunuz bu sefer ya çocuğa yalan atıyorsunuz ya da ona gerçeği söylüyorusnuz çocuk size güveniyor birşeyler yaşamakta istiyor bu sefer çocuğa teki gösteriyorsunuz yapmayın kızlar
018 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişki olmadı zaten Sürtünme felan oldu ama ben bunları düşünemedim işte her insan hata yapar
- +1 yıl
ya işte bunu seni seve birine açıklayabilirmisin sürtünme olduysa bunun sadece sürtünme olduğunu inandırabilirmisin o fotoğraflar çıktığında karşına yahu tabiki her insan hata yapar ama yaptığı hatayıda kabullenmeli ve arkasında durmalı kaçamazsın çünkü hatandan o seni gelir bulur yani o insana çaıklayamazsın önden mi oldun arakdan mı oldun yanlış mı düşünüyorum sence kardeşim
Soran+1 yılHaklısın ama ben ne yapabilirim ki? Bir hata oldu yani öleyim mi ne yapayım pişmanım çok pişman
- +1 yıl
şimdi senin ne yapman gerek biliyormusun bunu yapman şart en azından dürt ve güçlü olduğunu göstereceksin nasıl yapıcaksın hatalarının arkasında dimdik duracaksın konuyu fazla detaylandırmayacak sın ve bir erkek sana sorduğunda özel birşey yaşadın mı diye hepsini anlat kabul ederse öyle eder etmezse o çocuk kendi karşısına çıktığında salak yerine konduğunu anlar hem kalbi kırlır hem gururu öfke falan derken aman diyim
Soran+1 yılAklını karıştırmak istemiyorum. Bunu söylersem beni terkeder bunu sende biliyorsun.
Ben fotoğraflarımdan dolayı korkuyorum eğer o Şahıs nete verdiyse ya ilerde 7-8 sene sonra görürlerse diye- +1 yıl
bu şahıs senin eski manitan mı
Soran+1 yılEvet maalesef
- +1 yıl
Kanka o zaman bu çocukla konuş diyeceğim ama konuşulmaz ama öyle birşey yaparsa mahkemede dava açabilirsin ve deli tazminat alırsın
Soran+1 yılIyi de diyelim koydu ben nerden anlayacağım koyup koymadığını bir Sürü yer var... Konuşamam arkadaşlarına Gösteren bir tip işte her şey beklenir ondan
- +1 yıl
sen bilirsen emin ol bilenler zaten sana söyler
Soran+1 yılSöylerler mi cidden şurda gördük felan diye
- +1 yıl
tabikide söylerler görürlerse
- +1 yıl
istersen mesaja gel ordan konuşalım
Soran+1 yılGeçmişi düşünüp üzülüyorum işte sürekli
- +1 yıl
Düşünme mutlu olamayı düşün seni gerçekten mutlu edecek birini bul Mesjdan gel istersen
Soran+1 yılBunca şeyden sonra mutlu olabilir miyim sence
- +1 yıl
Bilmiyorum mutluluğun senin elinde prenses
Soran+1 yılSağol :)
En İyi Cevaplar
+1 yılGeçmişi düşünürsen geleceğe yol alamazsın gelecekteki yollarımız hep çukurlu zaten ya geçmişteki çukurları yok edip devam edicen ya da üstünden atlayıp (izi kalarak) devam ediceksin karar senin
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece Başlığa bakmışsın anlaşılan bir de Altını oku benim umudum yok
- +1 yıl
okudum ben okumadan cevaplamam
1000 sayfalık anlatacağımı 3 satıra sığdırdım irdele oku hani üniversitelisin ya
Soran+1 yılIlerde benim için sorun olur mu bu fotoğraflar
- +1 yıl
seni dikmiş zaten birde hayatını diker eline vericek izle ve gör dost acı söyler
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimde geçmişim kötü bende kurtulamıyorum her saniye aklımda yaptıklarım mutlu olamıyorum hiçbir şekilde ama evlendiğinde eşine söylemezsin sonuçta bunları yaparken esin yoktu düşüncesizligine gelmiş sonuçta herkes hata yapar kimse sütten çıkmış ak kaşığı değil rahatsız mı ediyor onu anlayamadım yoksa etmesinden mi korkuyorsun.
09 Yorumla
Soran+1 yılBir ara sürekli arıyordu ama bana ulaşmasını engelledim. Faceden instagramdan ekledi engelledim felan. Herkes yargılıyor beni bende çocuktum o zamanlar pişmanım çok sevmiştim hiç düşünemedim böyle olacağını
Soran+1 yılÇevresine arkadaşlarına göstermiş
Cevap sahibi+1 yılBende senin yaşadıklarının aynısını yaşadım 14 yaşlarındaydım ama fotoğraf yollamadım ben sadece sesimi kaydetti beni onunla tehdit etti ben yinede yapmadım istediklerini bütün cevreme arkadaşlarım duydu dalga geçtiler benimle çok kötü zamanlardı hala atlatamadım merak etme sorun olmaz eğer tehdit etmeye çalışırsa da polise gidersin.
Soran+1 yılIlerde o Fotoğraflar ya eşimin karşısına çıkarsa? O kadar korku var ki benim için çok kötü günler aradan kaç yıl geçti kabus gibi hayattan zevk alamıyorum sürekli korku içindeyim
Cevap sahibi+1 yılYapsaydı çoktan yapardı sen düşünme bunları üzme kendini.
Soran+1 yılNette felan Görmez mi :(
Cevap sahibi+1 yılGörmez nette yayınlayacak kadar saf birisi olmaz bence olsaydı daha önceden yapardı.
Soran+1 yılBelki de yaptı ben bilmiyorum canım belki şu an nette nasıl emin olabilirim bundan
Cevap sahibi+1 yılÇevrendeki veya arkadaşların bunu tanımıyor mu illaki ortaya çıkardı en fazla arkadaşlarına göstermiştir.
Arkadaşım doya doya sevişin ama bunları kaydetmek nedir?
Neden kötü hissediyorsun? Cinselliğin farkında, sağlıklı bir insan olduğun için mi?013 Yorumla
Soran+1 yılIlerde o Fotoğraflar ya eşimin karşısına çıkarsa? O kadar korku var ki benim için çok kötü günler aradan kaç yıl geçti kabus gibi hayattan zevk alamıyorum sürekli korku içindeyim
Soran+1 yılO fotoğraflarda gülümsüyorum ama... Ya görürse diye korkuyorum iştee
Soran+1 yılErkekler böyle bir Eş istemez biliyorsun boşanır benden
Soran+1 yılÖyle bir erkek bana denk gelmez ki. Hepsi beni terketti
Soran+1 yılNapıyım onun peşinden ben mi koşayım beni seçsin diye? Ben geçmişimi anlatmayı düşünmüyorum ki
Soran+1 yılPeki bana tavsiyen var mı? Kendimi çok Çaresiz hissediyorum
Soran+1 yılBelki yaydı ama ben bilmiyorum belki şu an nette geziyor bunu bilemem ki
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
13Cevap
+1 yılne var ki bunda sanki kötü bir şey yaptın. bunlar normal şeyler.
01 Yorumla
+1 yılbende geçmişimle çok sıkıntılıyım ama bazen hatırlamıyorum bile. inşallah sıkıntısız bir şekilde böyle devam eder
00 Yorumla
+1 yılZamanında yediğin hurmalar gelir bir gün tırmalar diye boşuna dememişler.
10 YorumlaDürüst ce iste resimleri vermezse savcılığa şikayet edicem de be istersen şikayet edebilirsin
00 Yorumla
+1 yılbişey yapamazsın karaktersizse yapar amamahkemeye verirsen tazminat alırsın ozamanda
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılevleneceğim kişiye söylersin büyük ihtimalle kabul etmez seni hakkıdırda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni hiç tehtit etti mi bu konu ile ilgili? İlişki falan yaşadınız mı, çok mu açık fotolar? Bu durumlara göre değişir...
015 Yorumla
Soran+1 yılKaç kere aradı ama açmadım bana ulaşmasını engelledim çok açık evet çevresine göstermiş
Cevap sahibi+1 yılAa o zaman sıkıntı... görüşme ihtimaliniz var mı yakın mısınız?
Cevap sahibi+1 yılNe kadar oldu ayrılalı?
Soran+1 yılYakınız ama görüşemem Amacı kullanmak
Cevap sahibi+1 yılErkek adam göstermez öyle özelini.. sana güven veriyor muydu sevgili iken? Cinsel ilişki mi yaşadınız?
Soran+1 yılGüveniyordum ama ben o zaman çocukmuşum gerçekleri ayrıldıktan sonra gördüm... Sadece kullanmış meğer böyle her kızı kullanıyormuş. Sürtünme ile oluyordu bir Şeyler ağlıyordum umrunda olmuyordu beni düşünmüyordu ama ben o kadar aşıktım ki hata yaptığımı biliyodum ama geleceğimi düşünmedim hiç
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum.. üzme kendini.. bisey yapacak olsa şimdiye kadar yapardı... çok oldu mu ayrılalı? Herkes hata yapıyor biz de yaptık zamanında...
Soran+1 yıl3 yıl oldu ilerde bu sorunların karşıma çıkmasından korkuyorum evlenmekten korkuyorum artık...
Cevap sahibi+1 yılUzun zaman olmuş ayrılalı.. ilişki ne kadar sürdü?
Soran+1 yıl5 ay sadece
Soran+1 yılAma ayrılalı 3 yıl olsa da 1 yıl önce bana faceden ve instagramdan istek göndermiş...
Cevap sahibi+1 yılBisey çıkmaz ondan... merak etme... belki göstermedi kimseye... sana yalan söylüyorlar...3 yılda unutulur 5 aylık ilişki...
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum beni korkutmak için söyletti arkadaşlarına çevresine. Zaten beni aradığı sıralarda kendisiyle de karşılaştık o kadar arayan adam bana bir şey demedi sadece sırıttı Karşımda... Arkadaşlarıyla da karşılaştım sadece baktılar öyle bir şey demedi. Aklımdan her şey geçiyor işte benim için bu olay çok sarsıcı aklımdan çıkmıyor
Cevap sahibi+1 yıl5 ayda ne yaşadınız ki bu kadar.. hayret! Hızlı gittiniz demek ki...
Soran+1 yılÖyle evet... Çok inandırıcıydı. Annenle tanışırım diyordu felan bende çocuktum o zaman. Ama ileriyi geleceğimi düşünüyorum hep
+1 yıl* kaşarı hakediyosun sen
40 YorumlaDeepte duruyor sizin fotolar
015 Yorumla
Soran+1 yılDeep?
Soran+1 yılO siteye girmek yasak mı peki
Soran+1 yılSuç değil mi o siteler
Soran+1 yılAt siteyi o zaman
Soran+1 yılNeyse Kalsın gerek yok kimse de öyle fotoğraf atamaz korkar onu yapmaya umarım
Soran+1 yılBir Sürü sayfa var bir Sürü site var nerden bileyim belki bunda değil başka sitede garantisi var mı
Soran+1 yılEmin misin herkes farklı farklı siteler var diyor 3 yıl öncenin fotoğrafını nasıl bulucam? Ayrıca burdan at kimseyi takip etmiyorum ve mesaj atmıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılrahatsiz ediyor mu cocuk seni?
06 Yorumla
Soran+1 yılEtmiyor bir ara arıyordu
Cevap sahibi+1 yılyukarida baskalarina gosterdigini yazmissin fotolarini dogru mu?
Soran+1 yılEvet göstermiş çevresine onlar da bana söyledi
Cevap sahibi+1 yılsimdi burada sana haketmissin ka sar yazan barzolari ve samalikta yiyisip babalarinin karsisinda masum masum oturan kizlari sallama.
engellemekle iyi etmissin ama bu engel belli ki o***cocugunu tahrik etmis. giyabinda senin mahremini millete gostermis ve bu suc. suc yani bildigin. simdi savciliga gitsen cok rahat ifadeye cagrilir. ama o sokak cocugu hukuk hak bilmedigi icin bu such islemis.
sen simdi sinmek burdakilere bu soryu sormak yerine onu ara. tum cesaretini topla. ve ara. onu gercekten ara. ve ona fotolari gostrdigini ogrendigini annenle bunu paylastigini annenin de mahkemeye gitmek istedigini sadcee soyle ve lkapa. bak soyle ve kapa. hani haberi olsun diye syluyosun tehdit etmek icin degil korkutmak amacli degil. anneme soyledim ve mahkemeye gitmek konusunda kararli. haberin olsun de kapat.
korkmak neymis o***cocuklugu neymis iliklerie kadar hissettir ona. anladigi dilden konus kopegin. ordan burdan engellet susarsan. korktugunu belli edersen gercekten canin yanar.
Soran+1 yılArayamam aradan 3 yıl geçti. Zaten numarasını her Şeyini sildim... Öyle konuşulacak biri de değil. O her şeyi biliyor. Neyin ne Olduğunu bilen kurnaz bir tip arkadaşlarına gösterdiğine bakma...
Cevap sahibi+1 yılkendi ipini kendin cekiyorsun bunu ilerde anlayacaksin.
eski sevgilin bu konuda kötü bişey söyledi mi hiç
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama çevresine göstermiş
Soran+1 yılBelki de koydu siteye felan bilmiyorum ki... Artık düşünmekten hasta olacağım evlenmekten korkuyorum
Soran+1 yılYüzüm var ama
Yerin dibine sokar seni umarım. ..
00 YorumlaArd niyeti varsa ahhhh hatalar iste
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna evleneceğim de mahsus peşimi bırak de
06 Yorumla
Soran+1 yılO da benim lafımı dinler sanki
Cevap sahibi+1 yılBak ne diyecek görücü gelmiş de bisey uydur ya da çok seviyorsa o seni gelsin istesin en azından dene yani gerçek olursa deneme şansın olmaz
Soran+1 yılO benim düşmanım diyorum beni sevse bunları yapar muydı arkadaşlarına herkese göstermiş fotoğraflarımı
Cevap sahibi+1 yılO zaman de evleniyorum tepkiyi ölç eğer peşini bırakmasa okul okuma gibi şansın varsa uzaklara git yoksa zaten rahat olursun tepkiyi ölç sadece bende sendenim ama bende tehdit yok aksine çok sevdi olmadı herkes duydu rezil oldum okul okumaya buralardan gidiyorum
Soran+1 yılBen zaten ünv 3. Sınıfım
Cevap sahibi+1 yılGit gelme oralara
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. unut değmez
00 Yorumla
+1 yılsantaj yaparsa kötü
00 Yorumla
+1 yılbana da oluyoo
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı