Ben hukuk ögrencisiyim son sınıf oldum , erkek arkadasım da makine müh okuyor aynı yastayız. Bizimki liseden süregelen bir ilişki , 7. yıla geliyordu. İkimiz de staj yapıyoruz ben ailemin yanında oysa arkadaslarıyla birlikte baska bir sehirde. Yaklasık 1 aydır sadece ben yürüyüse cıktıgımda telefonla konusuyorduk 30 dk kdr. Bugün anıl diye bir arkadasıyla dısarı cıktıgını söyledi , sadece anılla dedi. Eve döndügümde interneti actım swarmda anılın erkek arkadasım da dahil olmak üzere bircok kişiyi etiketledigini gördüm bir barda. Ben adet sancısından hastanelik olurken , o eski kız arkadasıyla mekanda egleniyormus meger. Sonra aramızda gecen diyaloglar bunlar : (Yeşiller bana ait)
Eski kız arkadasıyla eglenmeye gitmesinde yanlıs olan birsey yokmus , bunu söyleyen adam erkek sinek bile yanastırmaz yanıma bu yüzden bircok arkadaslıgım sona erdi. Ve olana bakın. 6 yıl boyunca ondan baska kimseye göz ucuyla bile bakmadım , üniversitede onca kişiden teklif almama ragmen. Erasmusa gitmedim ondan ayrı kalmamak için , bu muydu karsılıgı? Bu mu olmalıydı? Hatalı mıyım ben? Dogru mu yaptıgım?
Bir kere erkekler kızlar gibi değillerdir. Sen bir kız arkadaşınla tartışır, kavga eder gibi erkek arkadaşınla kavga edemezsin. Çünkü sız kızlar kendi aranızda bir birinize olmayacak şeyler söyleyip rahatlarsınız ve sonra kol kola girip hiç bir şey olmamış gibi devam edersiniz. Oysa erkekler bunu yapamaz. Yapabilenler çıkabilir ama senin sevgilin onlardan birisi değil. Senin çok lafına az gelime ile cevap veriyor. Bu söylediği sözler onu bağlıyor demek. O yüzden çok konuşup boş konuşmak istemiyor. İkinci konu senin kullandığın ucuz üslupla sana cevap vermiyor çünkü durumu geri dönüşü olmayacak bir noktaya taşımak istemiyor. Sen gereksiz yere kendi kendini bir süre doldurmuşsun. Erasmusa gitmemek senin kararın olmuş, bunun için onu suçlayamazsın. Kendi yaptığın başka hiç bir şey için suçlayamayacağın gibi. Ayrıca sen de bütün kızların yaptığı hataya düşüyorsun. Ondan müneccim olup senin ne düşündüğünü, ne istediğini tahmin etmesini bekliyorsun. Oysa içtenlikle, samimiyetle, iki can sevgili gibi sohbet edercesine onunla bunları konuşmalısın. Uzun süren beraberliklerde böyle şeyler yaşanmaya başladığı zaman çiftler işi inada bindirip tatsız sona sürüklenirler. Umarım sen bunu anlar ve durumu kurtarmak için gayret harcarsın. Bir gün geri bakıp kurtarmak için verdiğin emeğinden memnun olacaksın. Yanına erkek sinek yaklaştırma konusuna gelince. Erkekler kendilerini hoşnut eden kadınlarını şımartmayı severler. Sen ona ihtiyaç duyduğu güveni verebilirsen o da seni anlamsız kıskanmaktan vazgeçecektir. Zira ikiniz de üniversiteyi bitirmiş sayılırsınız. Akılları tescilli insanlarsınız.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İlişki anlayısımız sizinle oldukca farklı. Bana göre ilişkide sen - ben olmaz biz olur. Eglenmek için arkadaslarıyla dısarı cıkmasında bir sorun yok , sorun benim haberimin olmayısı sorun bana yalan söylemesi sorun empati kurmaktan yoksun biri olusu. Sorun o eski sevgilisiyle 4 yıl boyunca beni kandırmıs olmaları. O kız benim arkadasımdı lisede , bana birlikte olduklarını hiç söylemediler. Taa ki kız sevgilimin telefonuna ' aynı ilde olmayabiliriz seni özleyecegim ' seklinde attıgı mesajı görene kdr. Erkek arkadasım cevap vermemiş. Ancak tüm o birlikte gittikleri sinemalar , yemekler herbiri olurken onları arkadas sanıyordum. Yakın arkadasım dedigim kız ile ilişkiye girmisler benden evvel. Simdi benim yoklugumda yine bu kızla eglenmeye gidip benden gizlemesi cözülecek bir problem gibi mi görünüyor? Ona bir şans tanıdım zamanında ve bunu boşa cıkardı.
Afedersinde pislik adamin biriymis cok iyi yapmissin. Sana yalan soyluyor, zor halindeyken gidiyor egleniyor. Sen bu kadar fedakarlik yap onun yaptigi saygisizlik ve karaktersizlik. Sen mutsuzca konusmaya calisirken uyucam diyor bide. Unutmaya bakacaksin ya da onceden boyle seyler yasamadiysaniz 1 sans taniyacaksin.
Mesaj atmaya seni sevmiyorumla mı başladın öncesi yok mu? bir insana kız ya da erkek bağırıp çağırmadan kaba konuşmadan önce nedenini adam akılllı sormak gerek. Neden bu durumun seni rahatsız ettiğini açıklamalısın. Senin hatan bu ilişkiniz için çabalama şeklin yanlış. İnternette etiketlemiş diye çıkışıyorsun. Önce onu dinlemeliydin, sormalıydın. Şikayet ettiğin o 3 yıl bu şekilde davrandıysan 3 yıl asıl o iyi dayanmış. Cevap tatmin edici değilse bu sözler söylenir ancak, ilk mesajda değil.
Ama o suçsuz mu? Hayır. Onca süre sen çabalarken o ilişkiyi düzeltmek için hiç birşey yapmamış belliki. Ayrıca yalan söylemeside kötü. Sadece tek bir kişiden bahsedip onca kişiyle takılması kabul edilemez. Ve yalan söyleyen öncede söylemiştir, sonrada söyliycektir.
Ve erasmustan vazgeçmen olayı. Önce hayatın için bişeyler yap. Seni seven hayatına dahil olmaya çalışır zaten.
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Telefonda konusuyorduk annem sesime gelince mesaja döndük , itiraf etti direk zaten o kızın orada olacagından haberi varmış. Erasmus meselesine gelirsek , gittigimde okulumun uzama ihtimali de artacaktı okul bitince evlenmeyi düşündügümüz için biran evvel bitsin birlikte gideriz diye düşünüp para biriktiriyorduk. İlk 2 yıl garsonluk yaptım bunun için , o benim herseyimdi
Kıza çok önem verseydi onca sene senle bir sürü gelecek planı yapmazdı. Para biriktirmeler falan yani nerdeysde kesin herşey bellki. Keşke sinirlenmeden sakince konuşsaydın. Kızın orda olduğunu bildiği halde niye gittiğini, senin rahatsız olup olmıycağını neden düşünmediğini sorsaydın. Erkekler sakince konuşmaktan yana genelde. Hem kendini germişsin hemde konuyu çözmeden ilişkiyi bitirmişsin. Bence onca senenin hatrına işler yatıştıktan sonra -yani en az yarın akşama kadar- sakince merak ettiklerini sor belki senin düşündüğün kadar sorun edicek bişey yoktu ortada.
Sordum neden gittigini , bana gitmeden neden haber vermedigini , yanlıs birsey yaptıgını düşünmüyorsa neden gizledigini hepsini sordum. Dansöz gibi kıvırdıgını , cevap veremedigi noktada özür diledigini görünce igrendim. Devam ettirmeyecegimi anladıgında istemem yan cebime koy zaten umurumda degilsin tavrını gördügümde daha da igrendim. Bitti tamamen , oluru olsaydı söylediginiz gibi yapardım emin olun
O zaman yapıcak bişey kalmamış. Belki aklı başına gelir bir süre sonra. Tabii sen ne düşünürsün o zaman hala istemez misin devam etmesini bilemem. Erkekler sonradan farkına varır ve pişman olur. Kız yas tutup ağlarken onlar bar saz gezer. Kız iyileşir herşeyi geride bırakmaya hazırdır, onlarınsa aklına daha yeni dank eder. Sizin adınıza üzüldüm ne diyim. İkiniz içinde hayırlısı neyse o olsun.
Okurken bana yapılmış gibi hayalkırıklığı, üzüntü, sinir, her türlü negatif duyguyu yaşadım resmen. Aklım durdu bir fikir yurutemiyorum. Yaşadığın geçici bir süreç de olsa kalıcı da olsa çok ağır. Lütfen, güvendiğin yakın bir arkadaşına aç bu konuyu. İçinde tutarsan daha büyük zarar gorebilirsin. Kalbin çok temiz, temiz sevmissin belli, Allah'ım güzel gönlüne göre versin, en kısa zamanda mutluluğu bulursun insAllah onunla ya da onsuz bilmiyorum.. Yüzün yine gülsün isterim sadece. İstersen dertlesmek, konusmak seve seve dinlerim, aklımın yettiğince de akıl vermeye calisirim. :(
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tesekkür ederim içten cevabın için tanımadıgınız halde yardımcı olmaya calısıyorsunuz sagolun
Keşke elimden daha fazlası gelse. Çok üzülüyorum ben böyle şeyler yaşamak zorunda kalan kızlara. Geçen zamana, emeğe, yapılan fedakarliklara.. Ama sen haksız değilsin bunu bil, vicdanın rahat olsun. O fazla genismis anlaşılan. Anlar birgün hatasını, mutlaka pişman olacaktır merak etme.
Okurken gerçekten üzüldüm ve üzüntünü hissettim resmen. Bu kadar ruhsuz olamaz bir insan, resmen gitmen için kısa kesmeye çalışmış. Senin sitemlerini görmemiş bile çünkü umrunda değil. Eski kız arkadaşla görüşmek ne zamandan beri yenilir yutulur bir şey oldu, ne zamandan beri bu kadar genişiz? Öyle bir dünya yok güzel kardeşim sen en doğru olanı yapmışsın karakterinden ödün vermediğin için kutluyorum. Bence bir 7 yıl daha tüketme eminim ki genç ve güzelsindir seni mutlu edicek başka insanlarla karşılaşırsın o da kendi pisliğinde boğulsun allahından bulsun. Sana uzaktan bakar ancak
sıcağı sıcağına konuşmaktan kaçmışsın işte. bu kadar basit. bunu bile gözardı ediyorsunuz , sadece sende değil bir çok kızda bunu gördüm. ne diyeceğim şimdi diye düşünüyorsunuz gibi. benimki de böyleydi bişey konuşacam dizi izliyorum diyordu ve döneceğini söylemişti. sorarım şimdi 1 dizi 20 saat mi sürüyor? bunu sorduğumdaysa sana ne a. q belki kaşıma gözüme birşey kaçtı cevabıyla karşılaşıyorum. Adam gibi ne konuşmasını ne de ayrılmasını biliyorsunuz. Çünkü artık whatsapp var.1 mesajla"ilişki"bitirebiliyor sende bunu yapmışsın. Adamın halini anlayabiliyorum. İyi yapmış.
@Bollywood_9 kafa dalgın olunca işte. ama yaşadığım tıpatıp aynı ki bu durum çok çok kötü. Dönüm noktası oldu benim için. Öyle ki artık herhangi bir ilişki de evlenmeyi de düşünmüyorum.
Kendine, geleceğine, hayallerine... Hepsine ihanet edersin ne için kim için? Bir gün çekip gidecek birisi için..
Yaşayamadıkların hep pişmanlığın olacak! Hep seninle gelecek kara bir gölge gibi.. Daha çok nefret edeceksin önce kendinden sonra ondan..
Size gelince.. Bir kişi ne kadar pislikse o kadar kıskançtır.. Çünkü serbest bırakılırsa kız erkeklerin yazacagını kendinden bilir..
Eski sevgili ile eğlence muhtemelen yatakta olmuştur..
Dik dur.. kendi hayallerine geleceğine, en önemlisi bugüne ihanet etme! Hayallerin için yaşa.. İlk adımı bugün atmışsın.. Tebrik ederim.. Başarılı olmak senin elinde.. Korkma ve başarmak için yaşa.
ask degil de aliskanlik ve kismen de zorunluluk halini almis bir iliski gibi yansidi bana ve anlasilan o ki bitirmekle de dogru olani yapmissiniz yeniden sevilir... herkes yoluna bakacak acilarinizi büyütmeyin... yasayin ve gecin tadinda birakin
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Etle tırnak olmustuk onca zamanda , o benim ilk sevdigimdi zor cok zor ama yapılması gerek bu haklısınız
düşünsene bugün böyle yapan biri evlenince neler yapar unut gitsin adamın umrunda bile değilsin gerçekten o seni arayacak ama bulamayacak iş işten geçecek sen değil o kaybetmiş sen daha iyilerine layıksın bunu bil ciddi diyorum işte bütün duyguların yerle bir oldu okulu bitir annen araştırsın bulsun sana eğer istemiyorsan kendin aramaya devam et ararkende şuna bak sadece iyi kalplimi hem yakışıklı olsun hemde yardımsevermi merhametlimi ona bak böyleler çok var ama kendilerine zarar veriyorlar tilkinin döneceği yer aynıdır diye bir söz var o çok doğru valla okulun bitsin hertaraftan engelle yani bugün bunu yapan evlenince bir ömür boyu sürecek hayal etsene sil gitsin bu adamı hayır gelmez bir süre sonra soğursun zaten
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu karşnda konştuğun kişimi yedi yıllık sevgılndı senın? valla sanki bana bir yıllık falan gibi geldi en fazla, çünki telefonda ilşki bitrmeye çoktan razıymş adam, manyağın adinin tekiymş ya, insan bir bulusalım konusalm noluyo falan der, direk atlamş tamam demiş. Bence onun hayatnda başkası varmş zaten afedersınde. Sen en iyisni yapmşsn, çoookkkk geç kalmşsın. Çoğu kızın yaptığı hatayı yapmşsın sende, ya duzelrse ya bana dönerse, bunu bırakrsam ben naparım mahvolurum gibi düşncelere kapılıp hep alttan alıp devam ediyosunz sonrada onca zamanı bosa harcayıp tekrar basa dönüyosunz :( Neyse çok buyuk geçmş olsun, umarım geri dönmezsın böyle bir adama, gerçi adam değilmş ama neyse :s Allah yardımcın olsun, takma kafana, sıl gitsn pisliği hayatından..
bir an kndimi gordummm 😱en buyuk pismanligim erasmusa gitmemek oldu 8. Yilda ayrildik 6 ay sonra barstik 4 yil dha devam etti eminim sizinde koly olmayacak bir daha bariscaksnz su anki sinir sana kar kalcak bosa yirtma uzme kendini. Onun biraz kafa dinlemeye ibtiyaci dinlenince gelir daha buyuk askla baslarsiniz bisiler dahaoturmus olur o zmn hic uzatma hemen evlen sonra kimseyi istemiysn onuda istemiosn ok b o k bir durum oluo Erasmus yapmadigina deli uzuldm en buyuk zararin bnce bu
Yeminle aynı durumu 1 hafta önce yaşadım aynı problem ve benimksi 3 yıllıktı... Valla çok zor zaman her şeyin ilacıdır ama çok ağır geçiyor zaman benden söylemesi ama valla senden başka kimse değerli değil ablam sen üzme kendini !!! Umarım bir gün ne salakmışım dersin veya umarım hiç hatırlamayazsın kendine iyi bak
Bence sen aralarda biraz agir seyler soylemissin :) belki reglindendir cunku bende o zamanlarimda fazla duygu yuklu olurum her kadin gibi. Yalniz seninkiside fazla umursamaz davranmis baya tepkisiz durmus yani, su an cok aci veriyodur o kadar sure birlikte oldugun adamla ayrilmaniz ama belkide ne kadar erken o kadar iyidir:) boyle huylari varken nasi bir babab olurdu dusunsene:) canini sikma bu yuzden uzulmene degmez
Yavşaklığın danişkası boşver. İnan ki boşa üzüldüğünü anlayacaksın. Verdiğin değeri haketmeyen biri. Olayın iç yüzünü tam bilmiyoruz ama bu kadar rahat davranması olmamış. Tabii günlük tartışmalarınız değilse bu. Belki gittiği ortamda yeni bir kızla yakınlaştı ve seni sildi. Yarın belli olur yazdığında sabret hemen aklına kötü kötü şeyler getirme. Ama böyle yapıp uyuması mantıklı değil.
Ulan bir ben bulamadım böyle gız. Ben de istiyorum böyle aşık kız. Neyse senin duruma yüzeysel bakarsak haklısın ancak detaylar ne bilmiyoruz. Eski kız arkadaşıdır ancak şu an gerçekten arkadaş olup hiçbir duyguşarı olmayabilir. Genel tüm davranışları önemli. Bunlar haricinde de canını sıkmış sanırım bir bu olay değil gibi. Bu tür olumsuz başka halleri de oldu ise doğrusu bu bence. Uzun ve unutulmayacak bir ilişkidir ama her başlangıcın bir bitişi var. Aşk da ölür..
En dogru olanini yapmissin. eski sevgiliyle eglenmeye gitmek gercekten yanlis bir hareket. Ki en önemlisi seninde dedgin gibi sana karsi saygisi kalmamis ki sana yalan atmis. Bir iliskide en onemli seylerden biridir dürüst olmak. Baslarda kucuk yalanlardan baslar sonra bu yalanlar büyür ve hatta aldatma durumna bile gelir. Herneyse icin rahat olsun cunki dogru olanini yaptin
adamın istediği de bbuymuş bence. sıkılmış bunalmış gözüküyor ha onu haklı bulmadım tabi. bu arada sizin ilişki 7 yıllıksa eski kız arkadaşı hangi ara oldu cocuklugunda mı?
neyse konuya dönmek gerekirse anladıgım kadarıyla çok bir paylaşımınız kalmamış, beyfendi de sıkılmış üni ortamı filan gezmek istemiş. umarım bebeye mesaj atan sen olmazsın. haklısınçünkü. bırak kendi b*kunda boğulsun
Valla ex le eğlenmek dedin mi zaten devreye top tüfek girer. yazışmalara baktım yine sitemkar falan filan.. Ya koy postanı s. ktr git de bitsin. seni sevmiyorum ne liseçocuğu gibi. Senden tokadı yemezse senden sonrakine de aynısını yapar bu hırbo. Sonra bütün erkekler kötü olur bu serseri mayınlar yüzünden.
Özet:erkek olarak söylüyorum, o boynuzu takamadan piçaa takın !!
ne hatası!!! kesinlikle hatayı kendinde arama. dengesiz insanlarla olmaz. mesajdaki tavrı resmen takmama, başından atma odaklı. geçen zamana asla üzülme demek ki nasip buymuş. senin şu an kendini nasıl hissettiğin ve sonrasında nasıl hissedeceğin önemli. seni senlikten çıkarıp bütün arkadaş ortamını mahvedip sonradan da kendisi eski sevgilisi ile aynı ortamda bulunuyorsa bulunmayı geçtim eğlenmeye gidiyorsa bencilin tekidir. kısacası seni sevmeyeceği biri yapana kadar sevmiş.
sen ona herşeyini verirsin o ise sanki bunlar hiç yaşanmamış gibi yoluna devam eder. ama unuttuğu bişey var tam sen onu unuttuğun anda o seni hatırlayacak bu hep böyle olmuştur. Allah sabır versin illaki atlatacaksın ya da belkide geri barışacaksın ama şu süreç çok zor Allah yardımcın olsun arkadaşım...
mutlu oldugun günleri unut an acı anı yaşa vur dibine ölmezsin merak etme uyu yani uyumaya çalış saglam bir dostunu çagr yanına iççç köpek gibi kus dagıt agla sabah yeni bir gün senin için doğsun ve unutma ölümün oldugu yerde ciddi birşey olamaz hayatını yasa karıyer yap yaşaaaaaa be iyi geceler... dertleşmek istersen her daim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cok tesekkür ederim , zaten duygusalım bir de muayyen günüm eklenince hepten salya sümük oldum. Daha tanımadıgınız birine yardımcı olmaya calısıyorsunuz , sagolun
yaşadıgım bir deneyim diyelim sene de cuk oturunca dayanamadım zaman geçiyor sadece kolay olmayacak belki ama herşey senin elinde bunu bil ve hayatta senden degerli birşey yok hayata farklı bakacaksın artık ama şunu unutma dünya da aşkı =yani bu acıyı yasamamış insanlardan farklısın artık kıymetini anladıgında gec olur merak etme ozaman da dik durma sırası sende olur unutma yarın güneş senin için doğacak bir serce senin için kanat çırpacak bir gül senin için kokacak dinlen düşünme diyemem ama fırsatın varsa deniz kenarına git
Gecen gunde sormustun ablasini sevmiyorum aramiz ii degil diyodun..7 yillik iliski bu sekilde bittiyse pes.. bu kadar kolay olmamasi lazmdi.. herseyde bir hayir vardir bunu unutma.. ayrica eski kiz arkadasiyla eglenmeye gitmek ne demek seni saymayip..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence aşırı tepki vermişsin çok ağır konusmuşsun oda neye uğradığını şaşırmış. Sonra konuşalım demiş sinirinin geçmesi için sakin durmuş ama söylediklerine şok olmuş bence. Üniversitede topluca bir yere gidebilirler bence abartmissin. Bu ilişki bitmez sakinlesmeni bekliyor bence. Sende kimse için geleceginden ödün vermeyeceksin. Orada yanlış yapmışsın. Ben sinirlenince ne küfürler ediyorum gerçi bu ne ki.
mk ben sinirledim i. ne ye dünden razıymış. okuduklarımdan anladıgım kadarıylada senin verdiğin bir çok şansın içine s. çmış. kaybeden kesinlikle o olmuş. 7 yıl gibi uzun bir süre sonra böyle alçakca davranmasına akıl sır erdiremedim. hiç bir şekilde geri dönme. üzülen sen olursun
Senin seni sevmiyorum diye girmen çok yanlış bence. Eğer sinir anında söylediğin bir şey ise, gerçekleri yansıtmıyorsa. O lafın üstüne çok haklı dahi olsan ben de hemen hemen aynı tepkileri verirdim çocukla.
Şimdi bu kız bu çocuğu sevmiyor mu? Sinirlenmiş olabilir çok da haklı ona lafım yok. Ama seni sevmiyorum kadar ağır bir sözü söylemesi gerekmiyor bence 7 yılın üstüne. @Mnita
Çok boğmuşsun çocuğu canım yazdıklarından bunu Anlıyorum. Net bir şekilde bana neden yalan söyledin diye sormalıydın. Onunda yazdıklarıyla seni umursamadığı belli., artık önüne bakıp istikbalini düşünmelisin.
Mesajlarda ne kadar umursamaz cevaplar vermiş kavga ediliyor uykum var hadi diyor adamdaki rahatlığa bak sanki 7 yıllık değil 2 günlük sevgilisine yazıyor ben olsam hakaret eederdim iyi sabır varmış sende
Varya eski kiz arkadaşıyla eğlenceye gidecek he? Yok öyle bir dünya. Zaten senin bunu kötü karsilayacagini bile bile gitmisse o erkekten bişey olmaz ki beyinsiz değildir herhalde doğru olmadığını oda biliyor. Pesinden koşma
Erasmusa da mı gitmedin onun için? üzüldüm uzun süreli ilişki sonrasından deprosyona filan girmeyesin bu durumu samimi olduğunun seni anlayabilecek arkadaşlarına paylaş lütfen çok kötü bir durum ya :(((
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen cok gitmişsin üzerine bence. Hani ettikette eski kız arkadaşı olabilir ama sonuçta sevgilisi sensin. Ve belkide sadece ettiket için onuda yazdılar. Beraber eğlenmiyorlardı, nedem böyle bir şey yapsın ki? Cocuk sakince sana cevap yaziyor sen sinirden herseyi kusmuşsun cocugun üzerine. Bitti diyebiliyorsunki demeki o 6 senede başka şeylerde yaşanmış buda son damlası olmuş artık patlamışsın.
Senin yazdiklarin baska onun yazdiklari baska bence bu cocuk seni istemiyor sevmiyor.. Hic adam gibi savunmasi gönül almaya calismasi gibi bir cümle kurmamis.. Herif iliskiyi dünden bitirmeye raziymis gibi masallah.
sen yine gerçekten şanslısın benim de 7 8 senelik ilişkim bitti kendi canımdan çok seviyordum ama o o kadar seneye emeğe karşı aldattı beni bu acının nasıl bir acı olduğunun çok iyi biliyorum dünyam karardı benim
keske seni sevmiyorum demeseydin ama onun da sana yalan soylemesi buyuk hata gordugum kadarıyla cocuk takmamıs pek insan bir bitmemesi için cabalar valla bir sey diyemicem haklısın
Kanka bak ayni mevzulari bende yasadim affettim sonra ardi arkasi gelmedi bu muhabbetlerin soora kodum g. tune tekmeyi? Alisirsin yokluguna ama kendinden odun vermeye basladin mi kaybin cok olur. Bence yol ver gitsin net.
Benim saclarimi beyazlatti. Sagda solda arkamdan atip tutuyor... Iyi yapmisim bence bitirmekle. Dusun o kadar sevdimki kotu olmayi goze alarak dunyanin bir ucuna tasindim...
İnanmıyorum yaa çok saçma hem suçlu hem güçlü hemde hatalı olduğu halde telafi etme kendini affettirme gereği bile duymuyo bu kadar olur cidden ayrıl evli insanlar ayrılıyor iyi bir kariyerinde var
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
istemem yan cebime koy tavırları. bir laf etmiş sonra senin kararlı tutumun karşısında bocalayıp kıvırmaya çalışmış. üniversiteye de gitse adam olamayacak tiplerden. seni kutluyorum ezik kalmadığın için.
Açıkçası dışardan bakınca haklısın. Ama belki gerçekten de sevgilin için o kızın artık bir önemi yoktur ve neden abarttigini anlayamiyordur
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kızla yalnızca sevgili olmakla yetinmeyip baska seyler de yasadılar , benimle yapamadıgı seyler. Ve yaptıgını dogru buluyorsa neden yalan söyledi? Hatalı oldugunu bal gibi biliyor ki gizleme ihtiyacı duydu
Cünkü o kız benim yakın arkadasımdı liseden. 4 yıl boyunca bana sevgili olduklarını söylemediler. Lise sonda o kızın sevgilime attıgı mesajı görünce anladım , farklı sehre gidersen seni özleyecegim demis. Sevgilim cevap vermemis , ben bu olayla o kdr sarsıldım ki. Cünkü onunla birlikte sinemaya yemek yemeye falan gidiyorlardı , arkadas olduklarını düşünüp kıskansam da bazen hiçbirsey söylememistim. Megerse birlikte bile olmuslar benden önce. Neymis üstesinden gelmişlermis. Simdi bu kızla , ben yokken bir bara gidip sadece anıllaydım demesi ayrılma sebebi degil mi? Zamanında onu bir defaya mahsus olmak üzere affetmistim
Bak benden yas olarak büyüksun ablamsn yasanmsliklarin belki cok ama su bir gercek ki konusmaya baslayis tarzin yanls. Vede sevgiline guvenmeme durumu var. Ilk onu dinlemeliydin. Belki ikisi çıktı kiz sonra geldi v. s. ama senden onceki heleki 7 yil once istedgni yasasin birini bu kadar abartman degisik. Kiskaniyosun belki ama abrti ama suda var onu eski sevglisi deglde kiz oldgu icin kiskaniyosa haklsn. Ki seni erkege yaklstrmayan kendi kiza yaklasmamasi lazim. Ama bir anda koskoca 7 yıllık iliskiyi cope atacak bir konu degil basit bir sey hallolacak konu belkide 1 haftaniza malolacak ama halldedileck konu. Bak sen sonuna kadar haklisin ama. haksz duruma düşürme kendini. Seviyorsan guveneceksin. Kiskanacajsn ve hesabini sorcaksn kestrip atmayacaksn. Aliskanlik da olsa askda olsa 7 yilini vermisin. Belki bir omrunu vereceksin. Bence biraz düşün ablam. Ask bu devirde zor. Heleki 7 yil dilekolay. @soran
Telefonla konusup sonra mesaja gectik , baskalarına yazdıgım cevaplardan kontol edebilirsiniz , tekrar tekrar aynı seyleri yazmak istemiyorum bu ruh halimle.
Çocuk zaten kafasında bitirmiş. Sadece senden hamle bekliyo kendini hiç savunması yok. Tamam sende trip atayım derken ağır laflar kullanmışsın ama boşver sonuna kadar haklısın
ani karar verme diyecem lakin pek sallamaz tavırları var erkek arkadaşının. belki alkolün verdiği yetkidir. etkisi geçsin sakin kafayla bir konuşun derim. 7 yıl az değil.
İçkili oldugunu unuttum o esnada ancak böyle konusmasının sebebi onu sevmedigimi söylemem bence. 7 yılda iki sefer ayrıldık ama ilk kez duyuyor bunu benden. Zoruna gittigi için umursamıyor gibi davrandı , yarın da mesajları gördüğünde gururundan konusmayacak her ne olursa olsun onu affetmeyecegimi biliyor. Neden beni ikna etmek için boşa caba harcasın ki , gidene güle güle diyen biri
İşte biz kızlar olarak çok salak oluyoruz. Erkekler bizim kadar fedakar değiller. Geçmiş olsun.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
oof sallamıyor seni, tahammül edilemez şeyler cidden. bu mesajları sevgisi bitmiş biri yazar. başından atmak istiyor. onca şey diyorsun uzerine bile alınmıyor. iyi etmişsin ayrılmakla
Vay anasini ya 7 yillik iliski 😱 nasil oldu hic sikilmadiiniz mi anlatirmisin?
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Lise birin ikinci döneminden beri birlikteydik. Bilmiyorum ne ara 7 sene oldu ben de şaşıyorum , zaman cok hızlı ilerliyor. Daha lise mezuniyetimi dün gibi hatırlıyorum , Ankara da bir üniversite yazalım diye anlasıp tası taragı toplayıp bu yaban sehre gelisimizi de. 21 yasındayım hayatımın 1/3 ü onunla gecti , bu nasıl oldu yukarıda gördügün bizim onca senede yaptıgımız ikinci ayrılık konusması ve beyinsiz demisim sinirim gectikten sonra farkettim utandım acıkcası. Birbirimize bu tarz ithamlarda hiç bulunmadık , tartısma oldugunda yatısmak için süre tanıyıp sonra konusurduk hep. Aslına bakarsan ortak hiç yönümüz yok , o mühendislikte ben hukuktayım. O tüm gün online oyun oynayabilir hiç sıkılmadan , ben de kitap okuyabilirim. Beraber yapabilecegimiz hobiler edindik , gta 5 almıstı birlikte oynuyorduk ya da archeage te farm yapıyorduk, bir rutinimiz vardı her pazartesi sinema günüydü turkcell sifresiyle diger bileti bedavaya getiriyorduk onunla da bana kitap alırdık DNR dan.
Okulun lol turnuvalarına katılıyorduk arkadas grubumuzla , ben artistik patene basladıgım sırada o da hokeye yazıldı gibi daha bircok sey. Hala soruna cevap verebilmis degilim aslında. Kendi adıma konusayım, yan yana olup da sıkılıp bunaldıgım tek bir zamanı hatırlamıyorum cünkü o benim aynı zamanda en yakın arkadasımdı. Beni anne babamdan da cok tanıyan kişi. Artık etle tırnak oluyorsun , bir sorunun oldugunda anlatmak için sadece ona ihtiyac duyuyorsun. Yeni birisi heyecan verebilir evet ama ben yeni birine kendimi en bastan anlatmak beni anlaması saygı göstermesi sevmesi için beklemek zahmetine girmektense onunla monoton olmayı tercih ederdim.
Ancak bir zamandan sonra 'eee düğün ne zaman' seklinde sorularla karsılasıyorsun , bu her iki tarafı da geriyor bir kalıba girmenizi bekliyor insanlar sizden , aileler burunlarını sokuyor ilişkiye , arkadasları bana yenge diyordu artık bunlar son 3 yıldır bizi tüketti. Üniversite bittiginde onunla tanısmayı isterdim acıkcası.
En İyi Cevaplar