7 yıllık ilişkim bikaç dakika önce sona erdi , tavsiyenize ihtiyacım var?

Ben hukuk ögrencisiyim son sınıf oldum , erkek arkadasım da makine müh okuyor aynı yastayız. Bizimki liseden süregelen bir ilişki , 7. yıla geliyordu. İkimiz de staj yapıyoruz ben ailemin yanında oysa arkadaslarıyla birlikte baska bir sehirde. Yaklasık 1 aydır sadece ben yürüyüse cıktıgımda telefonla konusuyorduk 30 dk kdr. Bugün anıl diye bir arkadasıyla dısarı cıktıgını söyledi , sadece anılla dedi. Eve döndügümde interneti actım swarmda anılın erkek arkadasım da dahil olmak üzere bircok kişiyi etiketledigini gördüm bir barda. Ben adet sancısından hastanelik olurken , o eski kız arkadasıyla mekanda egleniyormus meger. Sonra aramızda gecen diyaloglar bunlar :
(Yeşiller bana ait)
7 yıllık ilişkim bikaç dakika önce sona erdi , tavsiyenize ihtiyacım var ?

Eski kız arkadasıyla eglenmeye gitmesinde yanlıs olan birsey yokmus , bunu söyleyen adam erkek sinek bile yanastırmaz yanıma bu yüzden bircok arkadaslıgım sona erdi. Ve olana bakın. 6 yıl boyunca ondan baska kimseye göz ucuyla bile bakmadım , üniversitede onca kişiden teklif almama ragmen. Erasmusa gitmedim ondan ayrı kalmamak için , bu muydu karsılıgı? Bu mu olmalıydı? Hatalı mıyım ben? Dogru mu yaptıgım?
Güncellemeler
+1 yıl