7 yıllık ilişkim bitti?

Öncellikle 4 yıl üniversite olmak üzere 3 yılı uzaktan olarak devam ettik her şey iyi gidiyordu atanma durumlarım vardı olmadı iki yıl böyle geçti derken iki hafta önce sogudugunu eskisi gibi olamadığını söyledi bende kabul ediyorum uzun bir ilişkide eskisi gibi olamaz zaten her şey daha sonra atansaydin keşke kimseye hesap vermek zorunda kalmazdik sen çok iyi birisin seni benden daha çok mutlu edecek birisi olacak dedi kpssye hazırlanacağını ailevi durumları da var aynı zamanda anne babası ayrılma durumunda ikiz kardeşi var erkek ailemi birleştirmem lazım atanıp dedi ayrılmaya sürekli bahaneler saymaya başladı 7 yılın hatri için sürekli alttan almaya ve destek olmaya çalıştım ama nafile kafaya koymuş senden işin için ayrilmiyorum seni seviyorum ama uzaktan ikimizde daha fazla yipranacagiz demeye başladı bende şunu düşünüyorum 3 yıl devam ederken şimdi mı aklına geldi erkek kardeşi ailesini birleştirmek için bir şeyler yapmiyorken bunu bahane edip bana böyle davranması iyi kötü devam ederken böyle davranması çok sinirimi bozdu tartıştık uzadı uzadı hep aynı şeyler seni seviyorum bende acı çekiyorum hayat bizi ayırdı en sonunda pes ettim daha yazmadım 5 gün sonra dayanamadım yanına geleceğim yüz yüze yarım saat oturup konuşalım ayrilacaksak ayrılalım ama yüz yüze olsun dedim 7 yılın hatri için o kadar şey yaşadık dediği aynen şu oldu hastaneye gideceğim dershaneye gidiyorum vaktim yok dedi gelemem dedi ısrar ettim ailelere söylerim ısrar etme daha da yazma dedi kafam attı çok sinirlendim hakkımı helal etmedim bunu hak etmediğimi düşünüyorum bende mi sorun var arkadaşlar yardım eder misiniz çok agirima gitti neden ben acı çekerken o rahat bir şekilde davranabiliyor. Son olarak arkadaşım bana üniversite zamanı soyleyemedigi bir şeyi söyledi ona kız arkadaşı söylemiş benim için demiş ki onunla evlenmem doktor kuzenlerim var benim ilişkinin 3. Yılında xoruma gitti madem böyle düşünüyorsun ne diye devam ettin artık ayrılık koymuyor bu söyledikleri davranışları agirima gitti

7 yıllık ilişkim bitti?